Fierul meu, megane sedan
![]() ![]() |
Fierul meu, megane sedan
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Il scot, numai sa-l gasesc
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ti l-au furat bulgarii aia cand iti schimbau ambreiajul.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
tu cand transporti "vizitatorul", ai vreo patura d'aia speciala sau o urci direct pe bancheta?
![]() vad ca bancheta se mentine in stare buna (ghiare, bale, namol/praf, etc) ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Direct pe bancheta. Care nu e deloc în stare buna, e plina de urme de bale amestecate cu praf, care se curata însa fara probleme cu ocazia primei cosmetizari interioare. Important e ca nu zgarie cu ghearele, tapiteria e neatinsa.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(Markos @ 7 Dec 2010, 02:20) bancheta. ... nu e deloc în stare buna, e plina de urme de bale amestecate cu praf same here..... ![]() acu' am inceput sa tin o patura in portbagaj si cand plecam la drum, o intind pe sezutul canapelei..... mai nasol la faza cu statul linistit..... tre' sa-i dau lesa dupa manerul de viraj spate-dr ![]() This post has been edited by Logan_Stepway: 7 Dec 2010, 18:40 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Markos |
![]()
|
Azi am rasfatat-o, ca a împlinit 6 ani de cand am pus mana pe ea
![]() (adica am spalat-o) This post has been edited by Markos: 16 Jan 2011, 18:18 Attached thumbnail(s) 16012011906.jpg ( Size: 513.36k ) Number of downloads: 744 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ai dat si bani?? in loc sa mergi incet pe splaiu unirii, poate aveai noroc de un meserias si ieseai moca in Dambovita
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
Singurul lucru care ma enerveaza la ea sunt manerele interioare cojite
![]() In rest, masina arata si functioneaza impecabil, dupa 6 ani. Am pana si un set de covorase originale bej, noi-noute, daca o fi s-o vand vreodata. ![]() This post has been edited by Markos: 16 Jan 2011, 18:27 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
asa parchezi bre blochezi banda 1
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Markos |
![]()
|
oricum iesea blocaj. se opreau toti si admirau fierul
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Tront |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 10 September 10 ![]() |
Frumos , parcat la un Spice shop... Si culmea era cineva care cumpara acolo ...
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
Markos |
![]()
|
Eu oprisem la pariurile sportive de langa
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
niste pacanele ceva
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Dubla salariul
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Observati ca n-a mai avut nimeni curajul sa parcheze le linga? Cine stie cu ce se ocupa la el in cartier !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
C@tălineee, nu-ți dau ăia fără CI mă!
untitled.JPG ( Size: 62.96k ) Number of downloads: 580 ![]() ![]() This post has been edited by Lostboy: 17 Jan 2011, 13:54 |
--------------------
.
.
.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Markos |
![]()
|
Mi-a trecut un gand prin minte, citind alte jurnale de bord
![]() De cand am fierul - de 6 ani adica - n-am schimbat nici antigelul, nici freonul ala de la clima. Ca n-a dat semne sa fie cazul. E normal? Sa le schimb? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Antigel-ul si lichidul de frana. Cu freonu' nu ai treaba daca nu se pierde.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
C@talin |
![]()
|
lasalebre acolo daca merge de ce sa le schimbi
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Merced |
![]()
|
Lichidul de frana aduna apa. La Cielo am vazut diferenta sesizabila la franare dupa inlocuirea lui. Era si ala de vreo 8 ani de zile.
Antigel-ul ma gandesc ca poate face si depuneri daca-l tii perioade foarte lungi de timp. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C@talin |
![]()
|
la markos nu cred ca e bai.meganu il manaca si el mereu il inlocuieste
![]() This post has been edited by C@talin: 28 Jan 2011, 00:03 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Markos |
![]()
|
N-am umblat de cand îl am la chestiile alea pt ulei, lichid de frana, antigel. Trebuie sa citesc în manual ca sa aflu pe-unde sunt
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
C@talin |
![]()
|
era un forum cu doamne .scria tutorialu de deschis capota pe acolo pe undeva
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Markos |
![]()
|
asta stiu, ca mai bag lichid de parbriz
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Markos @ 16 Jan 2011, 18:11) A spalat grecu' renou'! ![]() Auzi ma, da' nu i-ai cinstit si tu pe baietii aia? Nu vezi ca ti-au lasat numaru' murdar? QUOTE(Markos @ 16 Jan 2011, 18:27) Se imbraca in autocolant. Asta vreau sa fac si eu cu trimurile interioare, ca l-am zgiriat p-ala central cind am umblat la MP3.QUOTE(Markos @ 27 Jan 2011, 23:41) De cand am fierul - de 6 ani adica - n-am schimbat nici antigelul, nici freonul ala de la clima. Ca n-a dat semne sa fie cazul. Schimba antigelu' si lichidul de frina URGENT!!!! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
Pai lichidul de frana banuiesc ca îl verifica/completeaza baietii de la Mach1 la revizia anuala. Mai ales daca schimba si ceva placute de frana.
Iar antigelul la fel, parca îl verifica anual si scriu pe fisa aia temperatura de înghet. Adica io le dau o caruta de bani degeaba? ![]() This post has been edited by Markos: 29 Jan 2011, 17:46 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:57 |