Fierul meu, megane sedan
![]() ![]() |
Fierul meu, megane sedan
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Alea (că e mai multe) e praisles.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Aceste cuvinte va cam doare? Alt ofticos, grecu` ![]() Aici parca e vorba de dacii, renouri si alte asemenea vehicule nu de MASINI. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(vallyyy @ 26 Feb 2011, 00:06) Apreciez ca desi suntem pe un forum dedicat destul de mult marcii renault ,o spui cu gura ta ca sunt scumpe la piese si intretinere.Eu cand ziceam ca vreau sa evit renault din cauzele astea ,se sustinea pe aici ca nu sunt chiar scumpe . eu eram ironic........ QUOTE(mariusscout @ 26 Feb 2011, 07:57) da am sesizat si corectat, mersi de observatie. QUOTE(cdadan @ 26 Feb 2011, 08:58) Daca-ti place asa mult, ia-l acasa. Eu cred ca tu citesti selectiv. Ironiile lui sunt fine ca o cizma de guma. dane nu ma asteptam la raspunsul asta de la tine. din ce am vazut pana acum esti o persoana destul de obiectiva. nu a spus nimeni ca bion este "perfectul", doar ca daca unul spune ca marca x este nasoala, sau lui nu-i place, de ce trebuie sa existe persoane care sa-l blesteme (exagerez) pentru afirmatia facuta?? This post has been edited by slider2: 26 Feb 2011, 19:26 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ok, hai sa-ti dau un exemplu: in urma cu ceva timp era pe la cafenea o discutie despre ceva (fluturi, fructe de padure chiar nu conteaza). La nivel de principiu, eram pe o pozitie contrara cu nea bion. Insa discutiile erau absolut impersonale.
La un moment dat (destul de repede) argumentele domniei sale se epuizeaza. Ce crezi ca face? O da cu diverse: nu-i masina ca Laguna, mistouri, cica ma cred eu mai destept ca am asa ceva in semnatura. Fara nici o legatura cu subiectul. Problema mea e urmatoarea: are obiceiul, deloc singular, de a muri de grija altuia. Culmea ca tot altii sunt rosi de fudulie, isi suplinesc penisul cu automobilul, sunt marcati de valoarea conservei, se cred pe o craca superioara. Sa nu fiu inteles gresit: de masini poate sa zica ce vrea (si poate ca nu e foarte departe de adevar) dar sa lase draq in pace posesorii. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bion |
![]()
|
Domnu` de le Cluj-Napoca. Io n-am zis nimic de posesor ci am comentat vehiculul ( aia cu merde...)Parca ca matale te-ai ofuscat si m-ai acuzat de ceva cu invidia si alte cele. Am destul par pe piept sa-mi sustin afirmatiile chiar daca stilul mistocar iti provoca basici.Ca s-a ofticat si grecu e altceva. Domnia sa si-a obtinut binemeritate derogari...
![]() Toate reactiile nu fac decat sa sustina ce-am zis . Eu nu am zis un nume in schimb talica m-ai pomenit mai ceva ca un popa la o sfestanie.Te simti atacat in permanenta probabil din egocentrism . Asta e problema ta dar " ma leshi" ![]() Cu asta inchei orice schimb de vocale si consoane cu domnia ta fiind pe lungimi de unda cu totul diferite. Iti doresc sanatate prosperitate si numai bucurii si impliniri atat pe plan profesional cat si personal PS Saru`mana soacrei ![]() Bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Mda, nimic depre posesori.
QUOTE(bion @ 25 Feb 2011, 19:55) QUOTE(bion @ 25 Feb 2011, 23:13) QUOTE(bion @ 26 Feb 2011, 10:36) Tipic cei cu masini de categoria la limita intre vehicul si masina sunt cei mai marcati de valoarea conservei de parca asta le confera un loc pe o craca superioara . PS: o sa-i transmit. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(bion @ 27 Feb 2011, 14:56) Ca s-a ofticat si grecu e altceva. Eronat! Am si eu parinti batrani si stiu cum e, cum m-as putea supara pe ei? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
are fierul urme de caine in spate?
![]() |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cdadan |
![]()
|
Bajti ma!
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Zice ăia cu relantiul instabil. Cine știe ce mai au instabil!?!?!
|
--------------------
.
.
.
|
|
cdadan |
![]()
|
Era de la benzina. A pus ce trebuie si s-a rezolvat.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 28 Feb 2011, 09:03) Io nu cred ca m-ai auzit pe mine sau pe 2dor sa ne plingem vreodata de relantiu. ![]() ![]() 28 Feb 2011, 09:44: Sa nu uit, ca tot aduserati vorba, o chestie nasoala la MItsubishi e ca nu au nici ca optional pachetul "greierasi". Am auzit ca la reno vine standard, ca si pachetu' de drumuri grele. ![]() This post has been edited by Marty: 28 Feb 2011, 09:44 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 28 Feb 2011, 09:42) tre' sa schimb acum amortizorul pe fata dreapta, schimbat acu' 10 mii de km (in garantie atunci, ce-i drept). ![]() Cum draq sa schimbe astia in garantie doar un amortizor? Alea se schimba intotdeauna pereche. ![]() QUOTE(Marty @ 28 Feb 2011, 09:42) o chestie nasoala la MItsubishi e ca nu au nici ca optional pachetul "greierasi". Am auzit ca la reno vine standard Pachetul ala e priceless. ![]() ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Pe langa faptul ca sunt standard, nici nu-s chiar asa scumpi.
![]() ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 28 Feb 2011, 10:35) Se schimba pereche doar DUPA iesirea din garantie. Nu stiu la Ferrari si Bentley cum e, da-n rest TOTI aplica aceeasi regula! ![]() ![]() P.S.: Imi bag pixu-n testele lor, ca abia acu', cind l-am descoperit p-ala curs, au zis ca ei imi fac testu' de amortizoare, da' s-ar putea sa nu iasa ca e bagabont. This post has been edited by Marty: 28 Feb 2011, 13:03 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() Ti-au schimbat amortizor pentru ca era la "doar" 96%? Si perechea lui, dupa cateva mii/zeci de mii, era la 98%? ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 28 Feb 2011, 16:31) ![]() Ti-au schimbat amortizor pentru ca era la "doar" 96%? Si perechea lui, dupa cateva mii/zeci de mii, era la 98%? ![]() Ma, conform standului de amortizoare, asa arata testul (sa vad daca nu mai am cumva hirtia aia). Sunt destul de grijuliu cu masina, mai ales din cauza suspensiei f. rigide. Pot sa-ti spun ca n-am parcurs 5 km. pe piatra cubica cu ea, asta in conditiile in care stau in Baneasa si din centru pina la mine e o bucata de vreo 3 km cu piatra cubica. Da' preferam sa ocolesc. ![]() bucatzel, ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 28 Feb 2011, 23:18) stau in Baneasa si din centru pina la mine e o bucata de vreo 3 km cu piatra cubica. Unde naiba mai e? Ca au asfaltat astia tot. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Markos |
![]()
|
A plecat azi C4, spre Tuzla, Constanta
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
multi kmp fara probleme.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Cu cat l-ai dat pana la urma?
C4 coupe cu niste jante OZ albe ar arata intr-un mare fel. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Sa-i fie tarana usoara
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Da' n-a murit ma!
![]() Bine c-a dat-o! Ce naiba sa faca cu atatea fiare in batatatura? 3 pese! E cam mult pe prafu' asta! ![]() Bravo ma grecule! Bine ca scapasi de ea si ramasesi cu meganu' ![]() This post has been edited by kum: 14 Mar 2011, 23:27 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 02:52 |