Fierul meu, megane sedan
![]() ![]() |
Fierul meu, megane sedan
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Tu nu înțelegi că omul plătește o căruță de bani să i se facă aceste operațiuni?!?!?!?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Am facut azi revizia de 6 ani (68.150 km), la Midal Mach1 WTC. Scor: 837,21 RON
![]() Ce apare pe factura: - filtru habitaclu - filtru aer - filtru ulei - placute frana spate - inel baie ulei - bec H7 (iar se arsese unul ![]() - ulei Total Quartz 7000, 4 kile - manopera In rest n-a fost nevoie de nimic, masina e ok dtpdv. Daca o vrea cineva, o dau cu 6000 de euroi fix (si pastrez C4 rosu ![]() Pies: m-am trezit ca mi-au schimbat suportii de numere cu unele noi de-ale lor, moca si din proprie initiativa; arata ok, îmi plac ![]() This post has been edited by Markos: 25 Feb 2011, 19:24 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Da' e 4000 pe piata un megan de 7 ani, nu vrei cam mult?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Asta are kilometri putini si e cam full opjan
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Asta e fier grecesc, i-a bagat proprietarul ulei de masline in praguri, aripi etc e garantata pe viata tabla.
This post has been edited by bmwh548: 25 Feb 2011, 19:50 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
Aripile e de plastic, n-are moarte
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Alea de pe spate nu e de plastic patroane
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Aberatie totala: orice reno care a facut mai mult de un km e o vechitura si full opjan la voiture francaise e un merde sprayat cu cocojanel5.Plus ca megane e categoria sunt prea fudul sa umblu cu dacie dar nu pot sa-mi cumpar o masina
![]() Ambriaju mai tzine? |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
Normal ca tine, ca doar e nou
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
QUOTE(Markos @ 25 Feb 2011, 19:20) Daca o vrea cineva, o dau cu 6000 de euroi fix (si pastrez C4 rosu ![]() Propun un schimb. Imi dai ori C4-le, ori Megane-le si eu dau Matizul ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nicu45 @ 24 Feb 2011, 20:56) schimbat kit+rulment ambreiaj 5 ian 2011 la mach 1...pina acum se comporta normal (1000 si ceva de km).. a picat pe 31 decembrie 2010 la 30000 km..numai discul era dus, placa de pres. si rulmentul ar fi mai mers..de acum incolo o sa merg mult mai atent...si cit mai rar posibil in trafic aglomerat...(acum 2 ani pe v prahovei mi-a iesit fum din el...!!!).. Smecher rau ambreiajul asta. Cade cand ti-e lumea mai draga. Lui nenea de mai sus de Revelion lu' grecu in concediu ... |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE a picat pe 31 decembrie 2010 la 30000 km al meu a fost mai de soi, a tinut dublu ![]() This post has been edited by Markos: 25 Feb 2011, 20:12 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
argon |
![]()
|
Io nu inteleg de ce te incurci cu petarde frasuzesti cand ai masina cu sofer la scara! Iti duce si bagajele, e si valet, ce dreacu
![]() PS> si schimba naibii titlul in 'plasticu meu' ![]() This post has been edited by argon: 25 Feb 2011, 20:25 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Markos |
![]()
|
Aia din poza e masina de servici, ma!
Pai cum naiba crezi ca am 68K în 6 ani cu fieru'? Am folosit-o doar la ocazii ![]() This post has been edited by Markos: 25 Feb 2011, 20:42 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(Markos @ 25 Feb 2011, 20:20) m-am trezit ca mi-au schimbat suportii de numere cu unele noi de-ale lor, moca si din proprie initiativa; Fix treaba asta mi-au facut-o si mie niste bulangisti in service. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
mariusscout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 15 December 10 ![]() |
QUOTE(bion @ 25 Feb 2011, 19:55) Aberatie totala: orice reno care a facut mai mult de un km e o vechitura si full opjan la voiture francaise e un merde sprayat cu cocojanel5.Plus ca megane e categoria sunt prea fudul sa umblu cu dacie dar nu pot sa-mi cumpar o masina ![]() Ambriaju mai tzine? ![]() |
--------------------
Renault
Koleos
2013 2.0 dci Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Eu unul nu am auzit pe nimeni sa se planga la ele de ambreiaj ,nu am nicio treaba , ca masina e buna pentru cine isi permite(zic asta uitandu-ma la pretul reviziei,eu unul nu as putea sa dau atatia bani) ,am un vecin o are de noua e identica cu a grecului ,dar deh tas-o lucreaza la departamentul garantii dacia-renault ,singura problema in acesti 6 ani de cand o are a fost la cutia de viteze in primul an ,oricum a schimbat-o pe garantie ,in rest revizii si km .
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
bion |
![]()
|
Moama ce crize de personalitate pe renoisti. Nu faceti decat sa demonstrati ce am afirmat.
![]() Nu ma roade nici invidia nici constipatia.Mi se rupe hartia in paispe. Tutu-ul e pentru mine un simplu mijloc de deplasare de la a la b. Cand nu mai isi face treaba e momentul sa iau alta fara sa ma sfortez la punga si nici ca sa pun in semnatura toate datele din talon. Pe voi va roade fudulia de a avea masina si fiindca nu s-a putut v-ati luat un surogat aka renou ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Las' ca ti-ai tras tu masina adevarata. Nu-i prima data cant te legi de rablele altora, dar de cotetul din semnatura ta nu zici nimic. Si ia mai vezi o data, care dintre noi si-a trecut la semnatura mai multe date din talon?
I-o mi-am pus de mult timp frigiderul, asa, sa te simti tu mai bine. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(Markos @ 25 Feb 2011, 19:20) Am facut azi revizia de 6 ani (68.150 km), la Midal Mach1 WTC. Scor: 837,21 RON ![]() Ce apare pe factura: - filtru habitaclu - filtru aer - filtru ulei - placute frana spate - inel baie ulei - bec H7 (iar se arsese unul ![]() - ulei Total Quartz 7000, 4 kile - manopera In rest n-a fost nevoie de nimic, masina e ok dtpdv. Daca o vrea cineva, o dau cu 6000 de euroi fix (si pastrez C4 rosu ![]() mie nu mi se pare mult costul total tinand cont de ceea ce a inclus, dar deh renaulturile sunt scumpe la piese si intretinere ![]() 6000 iepuroi?? momentan am masina de serviciu (cea mai buna masina de altfel!!!), dar chiar si asa grecule scump, scump!!! un 5000 negociabil este mai aproape de adevar. QUOTE(mariusscout @ 25 Feb 2011, 22:05) te bagasi ca musca in lapte!! mai uitati-va si voi (cei care ati sarit ca arsi) pe alte topicuri, mai cititi de cateva ori posturile, si poate atunci o sa simtiti diferenta intre seriozitate si ironie fina. in rest 'nea bioane, traiasca "mandria" matale!!, bine le mai zisesi!! ghemotoacele astea de fier (ma rog si plastic in unele cazuri ![]() This post has been edited by slider2: 26 Feb 2011, 19:21 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(slider2 @ 25 Feb 2011, 23:53) mie nu mi se pare mult costul total tinand cont de ceea ce a inclus, dar deh renaulturile sunt scumpe la piese si intretinere ![]() Apreciez ca desi suntem pe un forum dedicat destul de mult marcii renault ,o spui cu gura ta ca sunt scumpe la piese si intretinere.Eu cand ziceam ca vreau sa evit renault din cauzele astea ,se sustinea pe aici ca nu sunt chiar scumpe . |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
mariusscout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 15 December 10 ![]() |
|
--------------------
Renault
Koleos
2013 2.0 dci Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(slider2 @ 25 Feb 2011, 23:53) mai uitati-va si voi (cei care ati sarit ca arsi) pe alte topicuri, mai cititi de cateva ori posturile, si poate atunci o sa simtiti diferenta intre seriozitate si ironie fina. Daca-ti place asa mult, ia-l acasa. Eu cred ca tu citesti selectiv. Ironiile lui sunt fine ca o cizma de guma. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 23:04 |