Jurnal de bord Renault Fluence, Renault Fluence
![]() ![]() |
Jurnal de bord Renault Fluence, Renault Fluence
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
PEntru zgomotul ala de placute, exista o referinta cu adeziv pe spate ca sa nu ramana in contact cu discul.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Multam Hack, concluzia finala cand o sa termin cu ei. Stima
|
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Are cumva acest model, Mod test la computerul de bord ? La clio stiu ca ti apasat butonul CB cand pui contactul si intra in modul de test, dar la Fluence nu am gasit .
|
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Cum mai merge mașinuța? Ceva probleme?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
andreeaxxx |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 29 September 11 ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 13 Jul 2011, 15:23) Buna ziua! Am su eu un fluence, cumparat de la reprezentanta in noiembrie 2010, cred. Am avut f mult de lucru cu el...dar voi povesti cu alta ocazie. Acum am dus masina la revizie, si mi-au oprit-o pentru a-i schimba pe garantie distributia de la instalatia de racire , si uite-asa stau pana maine fara masina. In rest, tot felul de chestii: stergatoere rupte, furtun de la antigel sarit (ceea ce a dus la golirea instalatiei de racire- pe care mi-o schimba acum cu totul ). Sper ca alti posesori de fluence sunt mai norocosi. |
--------------------
Renault
Fluence
2009, Dynamique, 1,5 dci
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca a mai reinviat si topicul asta, dar a trebuit sa fac un pic de curatenie cu scuzele de rigoare.
Cosmin, masina merge destul de bine fara menajamente, am ajuns pe la 15000 km timp in care mi-am facut destule impresii pozitive - negative si anume: Pozitiv: - spatiul care este destul de util, - motorul care mi se pare ca trage foarte bine, chiar mult mai bine cu benzina buna, pentru o masina de gabaritul ei - consumul extrem de bun, - directia mi se pare reusita, - spre surprinderea mea nu am greieri ci doar niste zornaieli in usa dreapta din cauza mea ca am lasa acolo bradutii rupti la demontarea fetei de usa, Pana acum nici o problema de nici un fel, alta decat cea cu service-ul descrisa anterior. Negativ: - cand merg pe piatra cubica parca se aude coloana de directie mai pronuntat decat la logan - antifonarea care a fost de rahat sau nu a fost deloc, am mai imbunatatit eu cat de cat (mai am de munca) - amortizoarele-arcurile foarte moi - masina vireaza mai mult decat doresc, spatele fugind spre exteriorul curbei la viteza de peste 80 km/h sau la 60km/h pe linia de tramvai - la drum intins imi place cum se aseaza pe sosea, mai putin in curbe.... 2 poze noi, dupa un mic detailing This post has been edited by mariusd4: 29 Sep 2011, 19:03 |
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(mariusd4 @ 29 Sep 2011, 19:42) - amortizoarele-arcurile foarte moi trebuia sa cumperi kia ceed, iti rupea ficatul pe drumurile noastre pline de gropi. ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Parcă mașina ta nu are ESP, nu?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
De unde atatea dotari de Laguna, e un symbol cu alt nume, low cost.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
La opționale are și ESP și Xenon și trapă și muulte altele
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
mariusd4 |
![]()
|
Nu are ESP !
|
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
salut. am achisitionat un fluence sh din 2010 si am vz ca nu merge becul la bricheta. cand am vrut sa il schimb am observat ca cititorul de card are si el led dar nici ala nu se aprinde are cineva vre o ideee? becul la beicheta o sa il schimb dar ledul?
mersi |
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:15 |