Fiabilitate Duster, Se poate pentru ca sa fie posibil?
![]() ![]() ![]() |
Fiabilitate Duster, Se poate pentru ca sa fie posibil?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
aia care le-au ridicat deja, probabil n-au bani de benzina/motorina sa si mearga cu ele
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
mda, ciudat
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai is ocupati ... stau cu ele in service sa le repare.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(corbex @ 6 May 2010, 12:15) Sint citeva saptamini de cind se vinde Duster-ul si la capitolul de profil n-a postat inca nimeni. Pai a cumparat cineva Duster? In afara de cativa trolli care tot bantuie pe aici.Ce dracu' se intimpla bai, oameni buni, cu tara asta, nu mai stie nimeni sa strice o masina? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, nu stiu altii cum sunt, da' pa sub geamu' meu trece-n fiecare dimineata cite un tren plin cu dastare, logane, emceveie si sandei. Nu stiu unde s-o duce, ma gindesc ca s-or duce undeva.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Iar dormi pe peron?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Manuel @ 6 May 2010, 12:33) ba, tu nu stii sa citesti? a zis clar omu', "pe sub geamu meu" Dsc02188.jpg This post has been edited by Markos: 6 May 2010, 11:37 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
sa nu fi facut astia de la mioveni v'o minarie cu chefereu' si sa bage acelasi tren, in bucla inchisa, la aceeasi ora, in fiecare zi, numa' sa ii faca in ciuda lu' marty...
![]() ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 6 May 2010, 11:37 |
--------------------
...
...
...
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
@Markos: Nici tu nu stii sa citesti; Marty a zis "pa sub geamu' meu" nu prin fața, deci si prin urmare nici poza ta nu-i buna. Pentru a scoate adevarul la iveala vezi prima poza!
![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) Gara_lu_Marty.jpg ( Size: 69.73k ) Number of downloads: 661 Dacia_City_2011.jpg ( Size: 89.73k ) Number of downloads: 695 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Markos |
![]()
|
eu astept acum primul Duster tiunat, cred ca e chestie de saptamani
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Chiar ! Nici despre eleroane n-a-ntrebat nimeni ! Sa-i fi prostit criza?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
nu sunteti sanatosi. Marty are dreptate. In fiecare zi se indreapta spre granita (ungaria in cazul meu) o garnitura de vro 30 de vagoane incarcate cu dacii, logan, sandero, dastar, pickup
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pa sub geamu' meu trece trenu' de merge la sobolanii lu' pastrama.
Io astept primu' dastar cu bullbar. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
Vreau sa-mi pun si eu ! Ce-i ala?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
|
--------------------
...
...
...
|
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
Au comenzi la turci? Ca la bulgari nu prea cred.
|
--------------------
.........
........
...........
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
QUOTE(kog @ 6 May 2010, 13:27) nu sunteti sanatosi. Marty are dreptate. In fiecare zi se indreapta spre granita (ungaria in cazul meu) o garnitura de vro 30 de vagoane incarcate cu dacii, logan, sandero, dastar, pickup da, sigur merg in germanica, frantica si belgica. iar pe sub geamu' lu' marty se duc la vapor si d'acolo in rusica, turtica, maghreb si unde s-o mai vinde... ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 6 May 2010, 12:37) Ia aici. Attached thumbnail(s) img01785iy.jpg ( Size: 365.07k ) Number of downloads: 649 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
wow ! cu-n d'asta nu-ti mai e frica ca dai peste vreun TVA pe DN1 !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
de 19 sau de 25 %???
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
corbex |
![]()
|
cred ca al lui Marty-i pentru 19%, al lui george pentru 25.
daca-l monta pe ala al lui george, i se ridica masina de cur in sus, ar fi fost nevoit sa-i puna contragreutati This post has been edited by corbex: 6 May 2010, 13:23 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
eu astept topicuri de genul:
- cum pun tractiune 4x4 pe duster 4x2?? - azi m-am luat cu un x5, de ce m-a intrecut?? ce al meu nu este tot gip?? - am incercat sa merg pe munte pe urmele unui aro, si am ramas intepenit - de ce nu fuge mai tare ca loganul?? ca doar este mai scumpa... - de ce consuma mai mult in modul 4x4?? - de ce nu trag toate rotile cand sunt intepenit?? nu asta inseamna 4x4?? - jeg de masina, nu cumparati!! am mers pe plaja cu el si acolo am ramas - am bagat motorina in el ca si la aro si nu mai merge - remorcuta duster, exista?? am nevoie sa car oile cu ea si sa vand merele din livada proprie... - anvelope sh de unde luam?? ca la dimensiunea asta... - n-are frane bune!! de la 160km/h am franat brusc calcand si ambreiajul si tot nu m-am oprit. am stricat si bunatate de anvelope kormoran.. - nu merge esp-ul!! am incercat sa-l testez invartindu-ma pe o portiune cu iarba uda... |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
160 km/h .... ha-ha-ha, asta a fost de departe cea mai cea
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
pai cum sa nu prinda dusterul atat?? la valoarea noastra??
![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(slider2 @ 6 May 2010, 17:03) - cum pun tractiune 4x4 pe duster 4x2?? se pune abtibild corespunzator la spate. 4wdk.jpg |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
Astept cu nerabdare topicurile:
- Ati observat ca pe dastar se pune prafu' mai putin ca pe alte masini? de ce oare, pentru ca e tabla de import si vopsea antipraf? - Benzina dastar, de unde? - Prelata dastar - Trasee dastar |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa vezi cand o sa-si cumpere nea Romeo un Duster si o sa vada !!! TOATA EUROPA !!!
![]() This post has been edited by vijelie: 6 May 2010, 18:00 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:13 |