Fiabilitate Duster, Se poate pentru ca sa fie posibil?
![]() ![]() ![]() |
Fiabilitate Duster, Se poate pentru ca sa fie posibil?
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sau:
-se kka mitele pe dastarul meu. a mai patit cineva? sfaturi, sugestii, rezolvari.. -miine chem popa sa-mi sfinteasca masina. Daca mai sint amatori, impartim cheltuielile -am intrat cu dastaru-n sant, de unde comut transmisia numai pe rotile alea -vopsea de discuri in culoarea gentilor se gaseste? se poate da cu pensula? N-avem noi imaginatie cite idei vor avea ei. un pic de rabdarea doar ! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
QUOTE miine chem popa sa-mi sfinteasca masina. Pe unde se pune celofan ca sa nu rugineasca pe urma |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Icoane pt Duster
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(corbex @ 6 May 2010, 19:19) -am intrat cu dastaru-n sant, de unde comut transmisia numai pe rotile alea ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@Shush
Niciuna, in lumea civilizata exista intermediari. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(Shush @ 6 May 2010, 18:46) Restul sunt ok, dar cu asta exagerezi. Cam ce masina ar trebui sa isi cumpere un om care vinde (legal) mere din livada proprie ? ideea era ca am vazut foarte multi oameni din provincie, care cand au auzit de gip dacia, automat s-au gandit la inlocuitor de aro... si in general prin provincie acei vanzatori ambulanti folosesc modele aro. ori varianta normala cu 4 usi + o remorca, sau direct aro platforma... cunosc persoane care detin mici ferme, si pentru mers pe camp si chestii de genul, folosesc un logan, pe cand lor le-ar trebui un aro, ca daca ai vedea pe unde baga golanul, si cum se prezinta acesta dupa 4 ani de utilizare, ii plangi de mila... aproape sigur respectivii o sa-si cumpere duster, si o sa isi doreasca sa se comporte ca un aro... QUOTE(vijelie @ 6 May 2010, 18:48) tu ai mai fost prin provincie de curand?? si prin provincie inteleg sate, comune... ai sa ramai surprins de diferente. si mie imi place sa ma duc la supermarket sa imi aleg mar cu mar, exact cate vreau sa cumpar. dar pe la tara lumea inca traieste altfel. inca isi cumpara alimente si fructe prin troc, adica fac schimb. dau un sac de cereale pe un sac de cartofi sau fructe... si fructele sau cartofii respectivi sunt dintre cele mai mici ca si dimensiuni si nici prea aratoase nu sunt... dar pentru ei este bine... pentru ca ei isi baga banii in pamant, adica in agricultura individuala, desi este total neprofitabila, dar astia sunt... This post has been edited by slider2: 6 May 2010, 18:56 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
vijelie |
![]()
|
Si trocul in alimente e semn de civilizatie, sau cum?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
pai tocmai ca nu este!! deci hai sa nu ne prefacem ca suntem...
This post has been edited by slider2: 6 May 2010, 18:58 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu cunosc persoane care detin Mercedes-uri (modele noi) pe care le baga pe unde nu ai intra nici pe jos. Unii oameni isi fac treaba cu masina (indiferent de treaba si indiferent de masina).
Si eu daca as avea o mini ferma, livada sau vie pe undeva (minim 3 km ![]() This post has been edited by Shush: 6 May 2010, 18:59 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
slider2 |
![]()
|
da dar tu ai avea cel putin un minim de cultura, care te-ar face sa constientizezi limitele acestui model. eu in acel exemplu de topic, care nu era altceva decat o exagerare tocmai asta am vrut sa arat. ca vor fi persoane care vor considera masina proasta pentru ca nu face ceea ce vor ei, ei neintelegand diferentele intre suv, crossover si 4x4 veritabil... pentru ei daca este inalt, daca este 4x4, inseamna ca trebuie sa se urce pe munte...
This post has been edited by slider2: 6 May 2010, 19:02 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Shush |
![]()
|
Aia e altceva, am inteles eu gresit.
Totusi cred ca face Duster-ul fata cu bine la terenul pe care se afla o livada. This post has been edited by Shush: 6 May 2010, 19:05 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
slider2 |
![]()
|
da, asta asa e, dar ideea era nu ca se duc cu masina la livada. ci ca ei cu un aro caruia i-au atasat o remorca, cara 1-2 tone de fructe si le vand prin alte localitati...
si din cauza culturii lor inexistente si mentalitatii inchise, sigur se gandesc ca si cu dusterul pot face la fel, ca doar e gip, nu?? This post has been edited by slider2: 6 May 2010, 19:07 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
vijelie |
![]()
|
Cine naiba da 70k lei pe o masina cu care abia vinde in 2 zile de 2k lei?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Shush |
![]()
|
Investitie pe termen lung
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
slider2 |
![]()
|
dusterul ca orice masina, va ajunge si la second hand... si il vor cumpara aceleasi persoane care au cumparat fiaturi ducato, ford transit, etc, rupte in doua de la nu stiu ce firme de distributie, si acum fac pe vanzatorii ambulanti cu ele...
tinand cont de ce depreciere au modelele dacia, sigur si-l vor permite... This post has been edited by slider2: 6 May 2010, 19:12 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
pei daca nu-ti cumperi duster 4x4 atunci dc il mai cumperi?
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai cati se uita sub masina sa vada daca-i ori 2 sau ori 4, dar toti vad ca ai venit cu jipul.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
slider2 |
![]()
|
@cosmin sunt destui care cumpara 4x2 si nu numai duster, ci si tucson, si qasqai, etc...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Probleme la urcatul pe borduri apar doar in rarele cazuri in care ploaie si ingheata. In rest nu-i nici o diferenta intre ele
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ce te faci cand ploua si ingheata, nici cu tancul nu mai urci bordura.
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vijelie |
![]()
|
De ce e asa de important pentru o masina sa poata urca bordurile?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa le urce, nu, da' macar sa nu dea cu spoileru-n ele cind parcheaza
![]() Daca urci borduri, urci orice, asta-i testul masinii tot teren, o bordura inalta. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
slider2 |
![]()
|
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
tribunul |
![]()
|
Stia Videaunu de ce schimba bordurile
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
corbex |
![]()
|
Si mai zice lumea ca n-are viziune politica !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
Videanu era mic copil.
Urmasii lui pun bordura peste bordura, e mai cool. In plus, se mai ciordeste si ceva gard metalic dezafectat. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
un patruoripatru serios poate fi parcat oricum si oriunde.
hummerh2rockcrawling.jpg This post has been edited by Markos: 7 May 2010, 21:14 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:58 |