Bicicleta si cainii vagabonzi
![]() ![]() ![]() |
Bicicleta si cainii vagabonzi
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Simt nevoia sa mai zic asta...
Nu toti iubitorii de caini sunt iubitori de animale. Ei iubesc doar cainii. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
La modul general eu nu am probleme cu cainii, nu se iau de mine. Daca se iau, ca am patit, mare greseala au comis, ca ma iau eu dupa ei.
Am patit totusi prin muntii Trascau sa nimerim cu ditai aplombul pe coborare direct intr-o stana de oi cu sistemul de alarma canin aferent. Rapid facut triunghi din biciclete si asteptat cuminti ciobanul. Fiind cel mai gras, eram in pericol imediat ![]() Alte aventuri periculoase cu caini nu am avut. Mai rau mi-s patit cu matzele comunitare, k mi se kkra prin compartimentul motor ! De alea vad ca nu va legati ! Cainii vagabonzi au comportamentul modificat, doar ei traiesc in haita si patruleaza intr-un teritoriu bine delimitat. Orice intra la ei in parohie este intrus. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 7 May 2010, 23:30) Mi se pare foarte bun modul de agandi al lui radian! El e cel mai bun exemplu de atitudine corecta fata de caini - are unul acasa pe care il iubeste, se vede asta (numai daca te uiti la avatarul lui) da' avataru' meu ce-are? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Foarte frumos si al tau. Pentru cei ce au caine acasa, il ingrijesc si il iubsc am tot respectul. Insa cei ce sustin lasarea cainilor comunitari in libertate (din diverse motive mai mult sau mai putin intemeiate) au dezaprobarea mea profunda.
Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Ce marca este ? Golden retriever ?
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
yep. fata, 15 luni.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Imi plac foarte mult, afectuosi si protectivi. Se lipesc de copii mici instantaneu si sunt foarte grijulii
![]() S-o stapanesti santos, multi km fara probleme ![]() Unul din motivele pentru care abia astept sa ma mut la casa sunt animalele, cainii in special. La bloc e greu de tot mai ales cu cei de talie mare. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(dr_mKe @ 7 May 2010, 23:48) S-o stapanesti santos, multi km fara probleme ![]() mersi ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Totusi nu e bine de lasat copii mici in preajma cainilor, nu se stie cum ii provoaca si se ajunge usor la o tragedie:
http://www.ziare.com/stiri/frauda/copil-de...familiei-896555 Oricum prezentarea cainilor si alte discutii conexe sunt off topic, sau incercati sa ne sensibilizati? Pe mine cel putin nu aveti cum ma influenta prea tare - parerea mea e clara: imi plac animalele, imi plac cainii, am avut cand stateam la casa caini, si acum ma joc cu catelul de la mamaie de acasa (cand ajung, rar) insa pe cei comunitari nu ii suport si vreau sa se gaseasca o solutie rapida de rezolvare. Bfata! |
--------------------
-
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Muttley, desi iti jur cu mana pe inima ca d-soara mea nu s-o cenzurat in Bucurestiul vostru in viata vietilor ei, recunosc ca ai perfecta dreptate. Cata vreme exista destui cetateni onorabili care-si fac nevoile prin lifturi, se mai intampla sa fie si proprietari de caini carora nu le prea pasa pe unde-si fac nevoile imblanitele din dotare. Sa inteleg ca pozitia ta este una de genul: daca exista nesimtiti care-si lasa cainii sa se pise in lift, atunci toti maidanezii au dreptul legitim sa-si traiasca viata nederanjati pe strazi, pana la adanci batraneti?
QUOTE(Markos @ 7 May 2010, 22:39) Invidiosule... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Andy, deformezi realitatea precum jurnalistii ! Mic citat din stirea cu pricina: Exact atunci, cainele a reusit sa se dezlege si a sarit pe copil, transmite Pro TV.
Poti fii sigur ca daca incerci cel mai mic gest violent in directia fetei lui Markos cand este si patrupedul prin preajma, ai sa vezi ce reactie are vis a vis de tine ![]() Noi vorbeam despre caini care nu au probleme de comportament si au fost crescuti asa cum este normal. Un caine tinut in lant nu este normal in 90% din cazuri, dpv "psihic" si comportamental. Se cam vede ca nu le ai cu prietenul cel mai bun al omului ![]() This post has been edited by dr_mKe: 7 May 2010, 23:06 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Esti cumva psiholog de caini si nu stiam eu? Animalul tot animal este. Am scris mai sus, e de ajuns sa il traga copilul de ureche, sau cine stie ce. De ce sa risti? Garantezi tu pentru cainele tau?
Faceti ce credeti, insa eu nu as risca sanatatea copilului meu lasandu-l in preajma cainilor cat timp e foarte mic. Realitatea nu o deformez deloc, am avertizat si am postat si un caz real. Oricum oamenii muscati de caini in general sunt mult mai multi decat cei declarati oficial, unii nu se mai prezinta la spital, asa ca e un risc care nu trebuie asumat inutil. Edit - legat de citatul care ti-a atras atentia - cred ca mi corect era "cat timp copilul era nesupravegheat dulaul a rupt lantul ..." Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 7 May 2010, 23:07 |
--------------------
-
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 7 May 2010, 23:02) ... Poti fii sigur ca daca incerci cel mai mic gest violent in directia fetei lui Markos cand este si patrupedul prin preajma, ai sa vezi ce reactie are vis a vis de tine ... Admirabil simtul civic al lui vis-a-vis. Se manifesta intru ocortirea tutoror copiilor, sau este ajutor de bodyguard la pustoaica lui Markos? ![]() Apropo, stimabilul coforumist stie ca-i faci reclama? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Acum te infoi precum jurnalistul prins cu matza-n sac
![]() Mai, pentru Lassie, asa o chema pe ciobaneasca mioritica, pot sa-ti garantez ca eu pot s-o tai bucati si nu ma musca. De altfel cum de veterinar fuge, de multe ori i-am facut eu vaccinurile si sta fara sa tina nimeni de ea, dar dupa faza asta juma de zi intoarce capul cand ma uit la ea ![]() Un caine NORMAL poate fi tras de ce vrei tu ca nu te sfasie. Asta daca tu esti STAPANUL si nu invers ![]() Mai mult, se cunosc rasele de caini agresive din nascare. Golden Retrieverul este un caine deosebit de afectuos si atasat de stapan, excelent pentru copiii mici. Psihologia cainilor este mult mai simpla decat cea umana. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Bine, nu am de gand sa ma contrez cu tine pe tema asta, insa iti spun ca nu poti fi niciodata 100% sigur. S-au mai intamplat cazuri.
Noapte buna si poate maine cand ne trezim gasim mai putini caini pe strada.... NOT! Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
radian |
![]()
|
dr_mKe: Cockerul spaniel ce fel de caine este?
This post has been edited by radian: 7 May 2010, 23:17 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Normal, nu poti garanta ca ajungi in pat intreg, poti cadea la dus alunecand pe sapun, poti sa te impiedici pe hol, se poate fractura si desprinde o placa de aterom si hic ! ajungi la spital.
Nu discutam despre drobul de sare ca-n poveste, daca cumva cade si ne minunam la el ![]() Amu' drept sa spun, de vre-o 8-9 ani incoace n-am mai avut jante de tabla la masina sa ma 'nerveze ca ruginesc de la cainii care se pisha pe ele. Cainii vagabonzi vor ajunge o problema de sanate comunitara, de fapt deja sunt. Majoritatea sunt exemplare irecuperabile pentru ca au crescut si au invatat doar acest tip de comportament. Cea mai eleganta ar fi eutanasierea si cu asta basta. 8 May 2010, 00:24: Cockerul din avatar ? Un caine care lasa cam mult par ![]() Foarte jucaus si prietenos din cate am vazut eu. This post has been edited by dr_mKe: 7 May 2010, 23:24 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Eu pe Tarra (parca asa o cheama) a domnului Markos n-as vedea-o sa muste vreodat un copil. Cainii mai dezvolta agresivitate daca sunt neglijati, tinuti in lant obilgati sa stea in caldura, si atunci da, isi pierd rabdarea, dar nu e cazul de fata. Parca zambeste in fiecare poza catelusa.
![]() ![]() ![]() Alta faza, mai recent, parca anul trecut, ma plimbam cu bicicleta si ma iau in vizor cainii de pe strada Braziliei, bag viteza pe langa masinile parcate, cainii in dreapta mea alearga ce alearga pana cand unul din ei, ala mai aproape de picioarele mele da cu capul in bara unei masini parcate "poc!!" ![]() ![]() This post has been edited by Filip: 7 May 2010, 23:34 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ala rade cu gura pana la urechi
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
radian, nu mi-am exprimat nicio pozitie, n-am sugerat nicio paralela intre maidanezi si aia de apartament. Pur si simplu nu m-am abtinut sa nu amintesc de rahatu' presarat pe strazi de catre astia de apartament.
Insa ca si-n cazul anterior, e vina oamenilor. Cum e vina oamenilor ca sunt gunoaie pe strada sau in paduri dupa ce fac gratar. Samd... Suntem ooooooooooooftopic! ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(dr_mKe @ 7 May 2010, 23:21) Fiind "vecini" daca ai drum prin Vale, m-ar placea sa-ti fac cunostinta cu ea... Intradevar este foarte jucausa. Dar e de o parsivenie rara. Se uita in ochii tai pe strada, iti cerseste din ochi s-o bagi in seama, iar daca esti genul de om care se "topeste" de la o privire candida, si te apropii de ea, instantaneu se transforma intr-o furie de care te scapa necompostat doar lesa in care o tin din scurt... Totusi, vorbim de animale, care actioneaza instinctual, si care in anumite conditii pot deveni agresive, chiar daca la prima vedere par niste jucarii de plus. Nu ma refer doar la cockeri, ci la caini in general. Putine sunt exemplarele in care sa poti avea incredere ca nu ataca neprovocate, si, aici vorbim de cainii foarte bine dresati de specialsiti. In rest, orice caine, poate deveni agresiv intempestiv... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dr_mKe |
![]()
|
La fel ca si omul, animalul are un psihic care in conditii de stres poate dezvolta diverse tulburari, intocmai ca si omul.
Vad ca unii colegi nu pricep si nu accepta termenul de caine NORMAL. Fiecare rasa are particularitatile specifice de comportament. Golden Retrieverul este un caine incredibil de lipicios si afectuos. Vis a vis de ciobaneasca mioritica Lassie, desi nu eu sunt cel care o hranea si-i era zilnic prin preajma, si in ziua de astazi, are cam 12 ani catelusa,doar pe mine ma recunoaste de "stapan". Asculta si de restul, dar facultativ ![]() La varsta de 3-4 ani Lassie a ramas fara stapan si au adoptat-o bunicii mei. Cand am vazut-o eu prima data era de cateva zile adusa, refuza hrana si statea doar in cusca. Eu doar m-am pus aproape cu spatele la cusca, jos pe pamanat, la ceva distanta. Dupa 10-15 minute a iesit incet, a venit si m-a mirosit, s-a pus jos aproape, am putut pune mana pe ea s-o mangai pe cap, dupa care gata, s-a produs declicul. Daca tot nu suportati cainii, stie careva care-i regula de baza cand te duci la cineva care are matze si nu-s tocmai curioase (pe fata) de noua "cunostinta" ? Matzelor le place sa fie ele cele care studiaza "intrusii". @ Radian: intr-o zi ne vom intalni. Nici o data nu te apuci sa mangai un caine necunoscut, mai ales de sus, stand in picioare. Eventual te lasi jos si-l lasi pe el sa vina si sa te miroasa, evident esti atent si la ce semne da cand face asta. Multi caini de companie care sunt sociabili in general fac chestia cu latratul pentru "impresionarea" stapanului. Una-i sa te prinda cu dintii si sa nu te capseze, si alta-i sa fie pus pe "treaba" ![]() This post has been edited by dr_mKe: 7 May 2010, 23:42 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Markos |
![]()
|
O sa va povestesc mai multe despre Tarra cu alta ocazie, acum mi-e cam somn
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Matze cu 4 picioare. Desi tipul comportamental este deosebit de asemanator
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
radian |
![]()
|
![]() Tot acelasi nene il avea pe dl. Jimmy, un ditamai mistretul crescut de mic. Parea domesticit, il urma ca un catel peste tot prin curte pe proprietar. Jimmy adora sa se intinda ca porcu pe jos si sa fie scarpinat pe spinare. De data asta am afost avertizat ca daca nu-l scarpin cum ii place lui, da cu coltii. Statea ditamai mistretul la un metru in fata mea si se uita in ochii mei cersind sa-l scarpin. Am zis pas! Brrr... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() La care, musiu einstein, in timp ce toti am facut un pas in spate, zice: "Saru' mana doamna" ![]() This post has been edited by dr_mKe: 7 May 2010, 23:59 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 21:31 |