Duster in presa si alte forumuri, Articole pe net despre Prafosul in discutie
![]() ![]() ![]() |
Duster in presa si alte forumuri, Articole pe net despre Prafosul in discutie
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
asgard1955 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
asgard1955 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
|
|
edit0r |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 10 February 11 ![]() |
In primul meu post/comentariu pe acest forum vreau sa-i multumesc lui Asgard pentru tenacitatea cu care cauta informatii si filmulete cu si despre Duster !
|
--------------------
Renault
Megane II 16V
2005
- B 00 NOW
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.autobild.de/artikel/allradler-i...st-1553736.html
testarea tractiunii integrale la 10 modele de pe piata pe o partie de schi. dacia a iesit fix la jumataea clasamentui, asta pt carcotasii cu comportamentu ciudat pe zapada, in fata unor masini mult mai scumpe si mult mai bine dotate. spor la citit. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
In olandeza n-ai gasit?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
te las pe tine sa cauti. sau sa folosesti google translate.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Cine ar fi crezut acum cativa ani ca dacia va ajunge sa fie comparata cu asa masini.
|
--------------------
Dacia
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Neicușorule, dar să iasă în fața sobarului de pădure nu mă așteptam…
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
pai, masina usoara, motor diesel....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
edit0r |
![]()
|
Scuze pentru off-topic dar nu pot sa ma abtin : geniale poze a facut baiatul/nenea acesta ! Neaparat vizitati linkul sa le vedeti pe toate. Multumesc aphophis, bun post.
This post has been edited by edit0r: 19 Feb 2011, 21:47 |
--------------------
Renault
Megane II 16V
2005
- B 00 NOW
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Asa e, sunt superbe pozele. M-am uitat de cateva ori pana acum la toate... Chiar sunt reusite.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi se pare ca se pricepe mai bine la pozele de noapte, insa acolo e cu tehnica destul de multa, cu expuneri de 10 - 30 secunde, cu diafragme de 1/8, cu trepied, cu poze trase in RAW ca la canonul ala 5D balansul de alb automat nu iese asa de bine.
La multe dintre cele de zi are multe prelucrari, d-aia arata asa de bine (la canon ele ies mai spalacite dar cu potential de prelucrare mai mare - vizibil in special la cele cu casele darapanate din Tbilisi), foloseste diafragme mai inchise (1/8) pentru claritate tot timpul. Pentru cine se intreaba de unde am luat informatiile, de la http://chistoprudov.livejournal.com/56360.html si http://chistoprudov.livejournal.com/57044.html unde se gaseste si exiful pe poze. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
montañes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 4 June 10 ![]() |
nice pics, nice sites
|
--------------------
-
-
- Spain
|
|
edit0r |
![]()
|
tot un pic offtopic : klaus tu ai dreptate, dar cu 2 mici amendamente, sper sa nu te superi,dar ca om vechi in breasla ma maninca degetele sa le scriu:
- cand pozele sunt facute noaptea si subiectul e luminat de mai multe surse de lumina care au diferite niveluri de temperatura e chiar imposibil ca aparatul sa faca un WB corect, nu e vina firmei care produce aparatul. Fara RAW nu ai nici o sansa... - pozele ies spalacite pentru ca asa doreste stapanul aparatului ca sa aiba maxim de potential prelucrarea pe calculator. La o adica, daca se doreste, un profil pe aparat care sa adauge contrast si saturatie de culoare mai mare la fiecare poza se poate face in 10 secunde... Omul clar lucreaza in zona semi-pro (daca nu chiar pro) de aici si atentia cu care lucreaza: nimic pe automat, tras totul in raw, prelucrate cu atentie pozele, trepied, obiective bune, aparat bun. Tehnic e bun. Daca e sa-l critic as zice ca incadrarile, compozitiile si proportiile nu sunt chiar pe gustul meu la unele poze dar deh... tine de stil si gust... si in fond de cum a vazut el momentul sau cum a vrut sa-l prezinte... This post has been edited by edit0r: 21 Feb 2011, 00:00 |
--------------------
Renault
Megane II 16V
2005
- B 00 NOW
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
beton pozele.
nu exista si articolul cu testarea masinilor? |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Squirrel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
Are si un filmulet.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Squirrel |
![]()
|
Test AutoJournal:
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Squirrel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
asgard1955 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
|
|
montañes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 4 June 10 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Spain
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Oficial:
http://daciagroup.com/comunicate-de-presa/...hill-climb.html 1 Mar 2011, 20:22: http://stirileprotv.ro/stiri/economie/daci...oveni-foto.html 2 Mar 2011, 11:42: http://masini.ro/stiri/geneva-live-dacia-r...uster-14326.htm 2 Mar 2011, 22:13: http://www.automarket.ro/geneva-2011/stiri...acia-36591.html This post has been edited by asgard1955: 2 Mar 2011, 22:13 |
--------------------
Dacia
|
|
Squirrel |
![]()
|
Liniștea dinaintea furtunii?
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
asgard1955 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
|
|
asgard1955 |
![]()
|
http://www.business-forum.ro/business/auto...i-olandezi.html
10 Mar 2011, 18:31: http://www.automarket.ro/drive-test/dacia-...vel-36761.html# 10 Mar 2011, 18:33: http://www.promotor.ro/noutati-auto-auto-d...-duster-8050328 This post has been edited by asgard1955: 10 Mar 2011, 18:33 |
--------------------
Dacia
|
|
osa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 27 April 05 From: Ingolstadt ![]() |
De o vreme urmaresc si forumul http://www.dustercommunity.de
Am reusit sa citesc topicurile referitoare la feedback-ul posesorilor de Duster. In cea mai mare parte(defpat pot sa zic ca toti), oamenii de acolo sunt multumiti de masina. Ei zic ca au facut o alegere buna, masina se comporta bine spre foarte bine. Eu am dedus ca peste asteptarile lor de bine. Nu exista comentarii rautacioase, nu se fac comparatii inutile cu alte SUV-uri. Zic inutile, fiindca exista un topic in care un tip facuse o comparatie(sa-i zicem liniuta) cu un Kuga, Tiguan si Q5, insa, asa cum se descria acolo, in limitele bunului simt. In sensul ca, tipul o reusit sa se tina cu brio dupa aceste 3 marci de masina, pe autostrada. Evident, cu amendamentul ca, daca, oricare din masinile cu care "a tras liniuta" schimba intr-o treapta inferioara, sigur nici praful nu il mai vedea de ea. Singurele nemultumiri sunt legate de tiuitul pomepi de motorina, de faptul ca stergatoarele sunt prea scurte, la fel ca si treapta I de viteza, respectiv unele scartaileli pe ici pe colo (ba din spate, din portbagaj, ba de sub coloana volan, ba din zona airbag pasager), si, o fost unul care se simtea nesigur in masina cand a efectuat un viraj mai strans la o viteza mai mare. Insa, toate au fost "remediate" fara multa valva si, concluzia de fiecare data este ca omenii sunt multumiti de alegerea facuta. Mai merita amintit si faptul ca de obicei, Dusterul se cumpara ca a doua masina, pe langa ea, mai exista un BMW 320, un Tiguan, Tuareg etc ![]() Si, masina e folosita doar in modul cruise, asta se tot subliniaza in forum. Nimeni nu ii da talpa, ca apoi sa blameze faptul ca abea ajunge doar la 160km/h si dupa sute de kilometri dupa ce a ajuns la viteza asta, in habitaclu ii un zgomot infernal, concluzionand ca au facut o alegere proasta cu Dusterul. Insa, toti i-au dat in blana pe autostrada, si, facand comparatie cu celelalte masini din ograda, concluzia ii ca sunt impresionati pozitiv. Ceea ce vrioam sa subliniez cu cele scrise mai sus este diferenta de mentalitate. Eu nu pot sa inteteleg, si probabil nu voi intelege niciodata, de ce noi, romanii, trebuie tot timpul sa carcotim si ceea ce mi se pare mai neplacut si mai ne la locul ei, sa carcotim despre produsele proprii. Eu mai degraba m-as fi asteptat sa arunce nemtii cu noroi in masina asta, stiind-se bine cat sunt de nationalisti nemtii si cum tin ei la produsele proprii(ba ca scartiaie ba ca 3 stele ba ca diferential neblocabil, sau cum Dumnezo i se mai zice). Si, uite, cel putin in acest caz, se observa contrariul. Apropo, nimeni, dar absolut nimeni nu se plange pe forum ca Dustreul o luat doar 3 stele la Euro NCAP. Si, ceea ce imi place la nebunie este ca, tot timpul se aminteste ca atunci cand te urci la volanul oricarei masini, trebuie sa fii responsabil si sa conduci responsabil. Si, s-a mai discutat ca da, daca vrei, poti sa imborzi Dustreul, asa, cum poti sa imborzi orice alta masina. Doar trebuie sa fii cretin destul. Daca va intereseaza, aruncati o privire pe forumul de mai sus, eu zic merita. Cel putin, lipsesc comentariile rautacioase. Desi sunt nemultumiri, ele sunt expuse cu bun simt. O zi frumoasa, fara evenimente neplacute! |
--------------------
Laureate
Duster
2011
- IN-HL952
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 12:10 |