Imbecili autohtoni, de toate soiurile
![]() ![]() ![]() |
Imbecili autohtoni, de toate soiurile
Filip |
![]()
|
||
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.047 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|||
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Cine are curajul sa-si spele masina in Mississippi?
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
1996 [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nimeni. Intri cu masina in apa, s-o speli si o scoti cu un negru linsat inauntru. Daca esti tare de inger, o bagi la loc si-o scoti iarasi a doua zi, sa aduni racii.
This post has been edited by corbex: 16 Jan 2011, 18:45 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Filip |
![]()
|
Cred ca multi... citeam mai de mult, un referat despre problemele unui bloc de chiriasi din Bronx. Sa vezi acolo conditii, la fel ca in Ferentari, sau chiar mai rau. Cu podele prin care vedeai la vecinu`, sobolani, dealeri de droguri si prostituate care se aciuau in apartamentele neinchiriate etc. Si problemele alea se intindeau pana in 2009 inclusiv. Hai sa nu-i mai ridicam in salvi atat, SUA e intr-adevar o superputere modiala, dar daca esti sarac si n-ai bani, traiesti la fel de rau cum ai trai in Romania, fara bani.
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Filip: 16 Jan 2011, 18:46 |
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 16 Jan 2011, 18:39) Da-n Dambovita ce are? Pute apa? ![]() Mai ales ca avem si jurnal de bord pe tema asta ![]() This post has been edited by Markos: 16 Jan 2011, 19:02 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(corbex @ 16 Jan 2011, 19:32) Trebuia sa le spui ca punctul de captare-i dinsus de Viena. Fraier esti! Urma sa te intrebe daca vorbesti despre Viena-Massachussets. Sau, si mai bine, ca apa e luata din aminte de oras si ca, in afara de kktii Vienei, Budapestei si brailei, nu exista alte impuritati in apa. Plus ca, la urma urmei nici nu-s impuritati, sint proteine digestibile. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
1996 [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(corbex @ 16 Jan 2011, 19:32) ...Sau, si mai bine, ca apa e luata din aminte de oras... Sa loam amiiinteee ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
- Skoda Octavia
.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
off topic da' legat de ce a zis colegu' mai sus:
Record S.U.A.: Un milion de locuinte executate silit de catre banci in 2010 http://www.reuters.com/article/idUSTRE70C0YD20110113 Cum și-au transformat americanii copiii în sclavi http://www.capital.ro/detalii-articole/sti...avi-142743.html suna cunoscut, nu ? on topic: Proprietarii care lasa terenurile agricole nelucrate, amendati de Guvern http://www.ziare.com/impozit/impozit-teren...-guvern-1068956 vesnica problema: lipsa banilor ! |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu te lua de datoria americanilor ca acu apare guzganul rosu si-ti zice ca Base a imprumutat mai mult.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Eu in locul lor as introduce schimbul 3 la monetarie.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mie-mi place ca linkgica se posteaza singur si, mai ales, in topicul dedicat!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
da, asa o fi...da' te bagi si tu p'aci...
![]() |
--------------------
...
...
- Antonio Gramsci. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Macar ma bag la subiect. Si-n plus de asta, nu stiu daca ai observat, nu rid singur la glumele mele. N-as putea spune acelasi lucru si despre tine.
Revenind on topic.... Attached thumbnail(s) urechi.JPG ( Size: 113.6k ) Number of downloads: 454 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bre a mancat neste virgule da in principiu are dreptate, protectiile sunt detasabile, la nevoie si urechile.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Asa credeau si profesorii la scoala cand eram mai mic! Si chiar incercau sa mi le detaseze!
![]() N-au reusit, da' mult nu mai aveau! |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
corbex |
![]()
|
Daca insistau, scoteau om din tine.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
To'cei poxibil!
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
Filip |
![]()
|
Hai bre ca e frumos sa razi la glumele tale!
![]() |
--------------------
Renault
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
HSBP Cea mai elocventa colectie de imbecili autohtoni e nationala (pseudo)masculina de handbal.Trei goluri intr-o repriza. Cred ca daca mergeau fetele la CM asta aveau rezultate mai bune.
This post has been edited by bion: 17 Jan 2011, 20:38 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cred ca au jucat fusbal.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
QUOTE Angajatii AVAS au cerut adeverinte din partea institutiei pentru a obtine reduceri de pret la concertul AC/DC dupa ce revista Kamikaze a anuntat ca va returna 25% din pretul biletului celor care lucreaza la stat. QUOTE Potrivit unei declaratii de avere postata pe site-ul AVAS, Bogdan Negrea, cel care a cerut reducerea de 25% la biletul pentru concertul AC/DC, are un apartament, un autoturism Opel din 2000, un Mercedes din 1998 si doua motociclete Honda si Suzuki, din 2005, respectiv din 2007. De asemenea, in 2009, acesta avea un cont de 74.000 de lei si datorii de 55.000 de lei. http://www.ziare.com/stiri/bugetari/angaja...l-ac-dc-1069283 tabara revine si nu se lasa: Taxa pe terenul lasat nelucrat, din aprilie http://www.ziare.com/economie/agricultura/...aprilie-1069263 care aveti pamint pe la tara ? 17 Jan 2011, 20:45: moculeasca si-a batut, in direct, fostul sot: http://videonews.antena3.ro/action/viewvid...a-Acces-Direct/ This post has been edited by george_scala_2004: 17 Jan 2011, 20:45 |
--------------------
...
...
- Antonio Gramsci. |
|
Filip |
![]()
|
Eu am teren arabil, dar e dat in arenda la ferma, sa-l lucre`.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Stim, esti chiabur.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
corbex |
![]()
|
Sa caut o poza cu berlina la arat, ca sa intelegeti de ce o tine.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
ridem noi, ridem da' se pare ca tinta este alta:
explicatia aici This post has been edited by george_scala_2004: 18 Jan 2011, 10:32 |
--------------------
...
...
- Antonio Gramsci. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Imi veni un chef nebun sa-i nominalizez aici pe distinsii de la RAR!
Ieri ma duc ca tot omul gospodar sa-mi fac ITPul la auto din dotare. Imi expira pe 20 ianuarie, dar, mi-am zis s-o fac cu 2, 3 zile mai repede ca cine stie... Cam in acelasi timp cu mine la centrul cu pricina soseste si domn inspector de la RAR sa-l verifice pe nea' itepistul. Ala tocmai terminase de verificat o masina, domn inspector cu gura mare decide ca masina trebuie reverificata. Pe scurt, in cinci ore au verificat 3 masini. In fine, imi vine randul, ii dau itepistului actele masinii, si dupa cateva minute ma cheama omul in birou, imi da certificatul de inmatriculare al masinii in mana, sa ma duc pana la biroul X sa-i fac o copie. Dupa ce ma intorc, imi spune ca-i bai mare. Certificatul nu-i in ordine, si domn inspector mi-a blocat contul masinii din server, nu-mi poate face verificarea. Intre timp, domn inspector plecase. Norocul lui, ca l-as fi muscat de beregata. Pe certificatul masinii mele nu era trecuta masa maxima autorizata a masinii. Pe chestia asta mi-a blocat actele. In prima faza am ramas perplex. Itepistul, vazand ca incep sa seaman cu un samovoar incins, ma ia cu binisorul, ca el mi-ar fi facut ITPul, dar pwla verde de la RAR mi-a blocat contul. Cer explicatii, in fond certificatul cu pricina mi-a fost eliberat de cei de la RAR atunci cand am cumparat masina, adica, cu 6 ani in urma, acum fiind la al treilea ITP. Am inteles, certificatul nu e complet completat, dar nu-i vina mea. E vina unui idiot de la RAR, iar acum alt idiot de la RAR imi blocheaza actele. I-am cerut sa-mi faca ITPul sa pot circula cu masina, si apoi n-au decat sa faca si mama completarii pe certifiat. Nu, si nu, sistemul informatic cel rau nu-i da voie... In fine, trimite certificatul pe fax, banuiesc, la RAR Bucuresti pentru completare, si imi spune ca in cca. 24 de ore vine raspunsul, ma anunta telefonic si apoi ma baga la control peste rand. Mare favoare... Cele 24 de ore au trecut, am fost la centrul ITP nici un raspuns. Si parca vad ca o sa astept mult si bine pana vine rapsunsul cu pricina... Poimaine (cand imi expira dreptul de a cricula cu masina), daca nu se rezolva problema pana atunci, le las masina parcata in fata portii sa le blochez accesul, iar pe domn inspector, ori il dau in judecata, ori, daca are ghinionul sa-l vad fata in fata, ii aplic un masaj zdravan... This post has been edited by radian: 18 Jan 2011, 21:20 |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
tribunul |
![]()
|
Ai si tu o parte de vina, ca nu ai verificat datele trecute in certificat cand ti l-au eliberat.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Atentie! Postarile din acest topic care fac referire la alti useri daciaclub se vor considera jignire sau atac la persoana (pct 2. e)) si se vor sanctiona conform regulamentului forumului (pct 7. e)) .
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 00:21 |