Imbecili autohtoni, de toate soiurile
![]() ![]() ![]() |
Imbecili autohtoni, de toate soiurile
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.032 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Mbre exista posibilitatea sa mă mut (pentru cine știți bancul) la o altă firma pe o salariu mai mare cam cu 20% aproximativ.
La actualul loc de muncă sunt cam de multișor, as avea mâncărimi sa plec dar și o oarecare frica. Probabil știți cum e. Treaba e că majorarea nu i așa de mare încât să zic că nu aș obține în următorii ani la actuala firma mai ales că fac o vechime foarte rotunda...exprimată la vreo 10 ani așa. Pe de altă parte dacă semnez cu ăialalți nu pot să mă fac că nu mă duc că nu e frumos. Pe de altă parte astea s salariile , mai mult n ar da nici ăialalți. Decât că cu ăștia la care sunt acuma ii știu pe toți, ei mă știu pe mine, etc. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.456 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
aia noi ofera vreo provocare noua, sanse sa urci mai sus? Gen actuala esti imediat sub patron ca rapsundere, la aia noua poti sa fii mai sefut sau expert?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
sef, sefut, sefutut
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.484 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Practica standard e sa mergi la ai tai, si sa le zici "mi s-a oferit atat, ce parere aveti", si joci in functie de ce discutii urmeaza.
Pe de alta parte, dupa 10 ani intr-un loc, schimbul de firma e mai mult decat benefic, pe colegii tai probabil ca ii stii pe de rost, mai afli cum se pune problema (profesional zic) si cu alti oameni. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
bicatzel in cate locuri ai prestat?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Aluzii
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.032 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 24 Apr 2023, 10:01) Practica standard e sa mergi la ai tai, si sa le zici "mi s-a oferit atat, ce parere aveti", si joci in functie de ce discutii urmeaza. Pe de alta parte, dupa 10 ani intr-un loc, schimbul de firma e mai mult decat benefic, pe colegii tai probabil ca ii stii pe de rost, mai afli cum se pune problema (profesional zic) si cu alti oameni. Peste tot e la fel cred. Oamenii de formație veche care aveau școală și știau meserie și de la care aveai ce învață au dispărut demult. Pe aia daca i întrebai ceva îți explică de 10 ori până pricepeai oricaat de prost erai. De la 2 neni din ăștia bătrâni am învățat eu tot ce știu. A rămas o generație de 55 de ani, cea dinaintea mea care e cam jigodie. De regulă genul ăla care când îl întrebi ceva zice nu știu desi știe răspunsul. Poate a a trezit cu fata la cearceaf, poate este nefutut/a, etc. Probabil că au trăit din plin epoca aia de tranziție din anii 90 și de aia. Apoi vine generația mea de aproximativ 45 de ani care fac ceva la munca dar se mai sapă pe la spate și baga strâmbe. Mai stau pe net, Daciaclub, mai multe țigări, cafea decât munca, nepătat KFC și glovo odată pe săptămână. Cu ăștia e ușor de dialogat lucrat știm cum să ne luăm. Ne mai corectam ajutam intre noi dar adevărul este că conviețuim aproximativ ok. In spate vin aia mai tineri, juniori. Ei nu știu nimic și dacă ne întreabă ceva nici noi nu știm să le răspundem. Mai sunt câteva secretare, asistent mmanagere, contabilitate achiziții nu ne interesează. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
radian |
![]()
|
Axa, meseria se fura, nu se invata. Rar dai de vreunul experimentat dispus sa-ti impartaseasca din experienta.
Asta iarna, la un atelier de PVC un imberb in prima zi de munca. Patronl il pune sa desfaca niste paleti de lemn, sa scoata cuiele sa ramana lemne pentru foc in godin. Totul a mers struna pana cand pustiul tinea un lat intro mana si cu clestele in cealalta incerca sa scoata cuiul afara. Dar nu a prins cuil cu clestele de cap ci de celalat capat si se chinuia de mama focului. Al dracu cap de cui nu vroia sa treaca prin lat…Cei din atelier au ras de s-au cracanat. Dupa vreun sfert de ora patronul i-a multumit pentru participare si i-a dat liber..: |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
Daca ai forță reușești din orice parte.
Meseria se fura , dar eu uit repede. Alta propunere |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
radian |
![]()
|
O furi din nou si din nou pana te prinzi cum sta treaba. Repetitia e mama invataturii…
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Radian. scoala vietii Prea multa carte strica( ale de invatat). La varsta lu ala tu stiai ce sa faci?
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
axabrt |
![]()
|
Fi miu e mai deștept decât mine.
Are 11 luni și deja șterge praful prin casa.[attachmentid=1628148777] A învățat el de la cineva. Deci daca copilu poate , pot și eu. Sau nu? This post has been edited by axabrt: 24 Apr 2023, 11:41 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bion |
![]()
|
pai al mic stie ca seamana cu tacsu.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.484 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(bion @ 24 Apr 2023, 10:07) Irelevant, sincer. Scriptic 5, dar una n-are de ce sa fie numarata, si la una am stat un intreg an ca nu punea nime' pe tapet ceva ce sa-mi convina, ca m-as fi carat de acolo dupa primul trimestru. Manajer era unul pe care-l stiam din tinereti, avea niste apucaturi foarte de grof. Deci prctic 3. Dar alealate 3 au fost toate locuri geniale. In toate am avut colegi de la care sa invat ceva, plm, si de la un intern poti afla chestii interesante, daca stii sa asculti. Si de la firma aia de mi-a parut rau ca am ajuns acolo, am invatat al naibii de multe lucruri pe care sa evit sa le fac vreodata. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.709 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Axa, verifica pachetul complet, prime, salarii, bonusuri sau ce mai aveti voi acum si ce au ceilalti.
Se intampla ca daca la salariu esti si 30% mai sus la noul loc, daca faci un calcul pe an, sa constati ca poate e acelasi lucru, sau diferenta e mult mai mica. Te uiti si la zilele de CO, domeniul sau produsul ce iese uzual din munca voastra, cauta rezultatele economice publicate si de firma ce te recruteaza. Poate nu esti atat de proaspat incat sa iti asumi ca daca nu iti place sa cauti iar peste 2-3 ani. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.082 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Cind erem mic bunicul mi-a zis un lucru intelept:
-mai Gr... tu cind o sa-ti alegi meseria sa tii minte un lucru, daca ti-o alegi pe aia in care faci ce-ti place n-o sa simti o ora ca lucrezi la servici. Mai e un aspect, ma rog, pe vremea cind eram 8h la job ca nu se inventase lucrul la distanta si saptamina scurta decit o data-n luna un coleg mai hitru a calculat ca in fapt iti petreci mai mult timp in colectivul de la job decit cu familia. Asta iara e un aspect a dreak de important, colectivul si colegii. De multe ori acei 10-30% in plus daca vin cu un adaos de stres nu mai ajuta la nimic. This post has been edited by Agrig: 24 Apr 2023, 17:16 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
bion |
![]()
|
Cica de teama cutremurelor, in Oltenia zaibaru se tine in peturi.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.840 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Depasiti momentul
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(bion @ 24 Apr 2023, 12:36) Radian. scoala vietii Prea multa carte strica( ale de invatat). La varsta lu ala tu stiai ce sa faci? ![]() Pai, tu de exemplu la aceea varsta dezmembrai mortaciuni sa inveti care-i treaba cu oasele si internele, eu le invatam pe ale mele, dar eu sigur nu si as baga mana-n foc ca nici tu nu te-ai fi chinuit sa scoti un cui dintr-un lemn tragand cu clestel de varful cuiului… Un IQ minimal te impiedica sa faci experiente in contra naturii… |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
E predestinat sa fie militian
![]() 24 Apr 2023, 21:00: Lupulescu, pentru unii viata fara zaibar e pustiu ![]() This post has been edited by bion: 24 Apr 2023, 20:00 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Politicienii nostri damboviteni is penibili, nu ca ar fi ceva nou, cu reducerile bugetare. S-au scremut cateva sapatamani sa propuna niste masuri penbile pe care acum, na, cate una, le amana. O b.asina puturoasa tipic damboviteana...
De principala risipa a banului public, pensiile speciale, unul nu ar sufla o vorba, este subiect tabu |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
Pai tocmai am citit o știre cum ca
Fostul trezorier al PSD Mircea Drăghici și fostul șef al Consiliului Județean Argeș Constantin Nicolescu, achitați, alături de zeci de primari, într-un dosar de corupție Acum explica mi mie de ce ar vrea politicienii să taie pensiile speciale ale judecătorilor de exemplu?? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bion |
![]()
|
Nu pensiile javrelor is buba cea mai mare pe bujet.1 miliard subventie la magistrati Jaful la investitii si lefurile cu sporuri anapoda in administratie. Dar de astea mucles. Moda asta e in toata EU. Si toti dau din guri ca vor lua masuri si greutati.
Campioni portugalia si RO. Cica S nu le da nimic. This post has been edited by bion: 25 Apr 2023, 08:51 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.086 Joined: 11 February 04 ![]() |
La ce borhot e zaibarul ala, nu-i nici o problema ca-i tinut in pet; Daca-i pet de Fanta de struguri, se imbunatateste aroma;
Aidi bre, nu iese nimeni in strada de aceasta nedreptate? hai, ca vremea e frumoasa, gazele in butelie, etc ; Sau nu au sunat aia cu 30 de lei? This post has been edited by dizzy: 25 Apr 2023, 09:11 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
axabrt |
![]()
|
Hai sa vedeți cv.
Deci la ievaluarea unei mașini , 150 mii km mai puțin valoareaza 250 euro. Curat murdar coane ... [attachmentid=1628148794] Dau eu 250 de euro de la mine la boii de la asigurări , îmi da câteva mașina sa merg 150kkm? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.456 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
250 de euro fata de 1500 reprezinta o crestere a valoerii cu 16%, la o masina cu rulajul si varsta ala mis e pare bine.
Daca nu iti place valoarea la care a fost evaluata epava, cauta anunturi cu masini similare ca an si echipare si contesta, eu am reusit o ajustare a valorii in sus. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
A găsit respectivul pe olx ceva asemănător, ne trosnit. 2800 euro.
Deci vreo 1000 peste ievaluarea la escrocii dea asigurarea |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(Agrig @ 24 Apr 2023, 16:04) -mai Gr... tu cind o sa-ti alegi meseria sa tii minte un lucru, daca ti-o alegi pe aia in care faci ce-ti place n-o sa simti o ora ca lucrezi la servici. Toată stima, da' subțire sfatul. 1. Nu e indicat să transformi un hobby intr-un loc de muncă, că vei constata că nu-ți mai place acel hobby. 2. Asta cu "să faci ce-ți place" e in general tipic feminin. Ca bărbat faci multe lucruri pentru că trebuie, nu că iți place. Indiferent de cum mă trezesc dimineața (vesel și plin de energie sau trist și obosit) fac exact aceleași lucruri în acea zi pentru că trebuie, indiferent de cum mă simt. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Atentie! Postarile din acest topic care fac referire la alti useri daciaclub se vor considera jignire sau atac la persoana (pct 2. e)) si se vor sanctiona conform regulamentului forumului (pct 7. e)) .
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 07:16 |