Imbecili autohtoni, de toate soiurile
![]() ![]() ![]() |
Imbecili autohtoni, de toate soiurile
RDK |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ministresa justitiei. In Romania sunt milioane de consumatori de droguri, nu putem baga in puscarie milioane de oameni.
Pai sa legalizeze consumul de droguri... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
pai aia e o dobitoaca... ca si turcan de altfel...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Voi ati vazut clipul cu prăjitul ăla care semăna cu Pascu si care a intrat in magazia spitalului Floreasca să caute "oxi-uri"?
Tata cand a fost internat la Floreasca cu cheag la inima nu aveam voie sa intru sa il vad ca covid si drogatu ala se plimba ca pe maidan pe holurile spitalului. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
https://fb.watch/n5eU0X_LQS/
Loganul rosi din prim plan a fost al unui amic. Firma la care lucreaza fica-sa detine si atelierul auto. Fata a coborat din masina cu un minut inainte ca idiotul ala drogat de 21 de ani sa provoaca accidentul. Vena cu viteza mare. This post has been edited by radian: 16 Sep 2023, 12:28 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Se uita pe youtube la drifturi, se drogheaza si incearca si ei.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
QUOTE(paul_damian @ 14 Sep 2023, 14:19) Austriecii de la OMV vin în București pentru a obține modificarea Legii Offshore / Viena dorește cât mai mult gaz din Marea Neagră De ce la topicul asta? Banuiala mea e ca ei o sa primeasca ce vor, iar noi Schengen ciuciu. Daca n-o fi asa accept sa-mi faceti statuie de imbecil pe topicul asta. N-am avut dreptate. Imi asum consecintele. Primul sac de ciment il dau eu. |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ciolacul a facut o miscare electorala. O sa le dea tot ce vor mai tarziu. PSD a vandut bunurile tarii pe nimic, nu se va dezminte acum.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Deja nu mai e coincidență: anul trecut, înainte de votul pentru Schengen, o delegație Petrom/OMV a avut negocieri la guvern. Rezultatul s-a văzut la votul Austriei. Acum la fel, înainte de vot au venit să-și ceară tainul. Croații le-au promis acces la o conductă de gaze și au fost primiți. Deci e simplu: vrem în Schengen, le dăm gazul austriecilor.
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Si cand nu mai ai nimic de dat..ce faci?
Sunt putin dezamagit de us. Ma asteptam sa rezolve ei tot. Prefer sa culeg bumbac..fata de spalat la cur babe. In fine. |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Tocmai m-au confirmat la Digi 24. Bine, e doar o părere, evident.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
radian |
![]()
|
Pustiul care a provocat accidentul de care vorbeam sapatamana trecuta, am postat si ieri, dar vad ca a disparut postarea, avea droguri in masina, nu avea permis si nu avea asigurare pe masina. Zice el, desi evident nu poate fi acceptata ca o scuza, se grabea ca vroia sa plece la Sibiu unde sunt internati ambii parinti. Unul era in coma celalalt in operatie in urma unui accident de motocicleta. Au intrat intr-u cap de pod. Autorul accidentul a scapat intreg, a coborat singur pe picioare. Mai avea un pasager, un tanar de 20 de ani care este la spital in stare grava.
Avea o viteza de cca. 140 km/h (in oras) si a "reusit" sa distruga 6 masini cu a sa cu tot, din care 5 is dauna totala. El avea un BMW. Ganduri alese celor care dau pe mana unor tineri neexeprimentati bolizi. A distrus masina amicului meu (loganul rosu), fica-sa, lucreaza la firma care detine atelierul auto. Coborase cu cca. 1 minut inainte din masina. cand a realizat ce i se putea intampla (daca era in masina nu avea nicio sansa de supravietuire) a facut un soc nervos. O alta masina era in lucru in fata atelierului. Lucrau la ea doi mecanici. Cu cateva secunde inainte de accident au intrat in atelier sa scoata un cric. O a treia masina, iesise de la reparatii. Proprietarul a scos-o in fata atelierului, tocmai platise 11.000 lei pe reparatii, era in biroul atelierului sa faca hartiile... Singura victima este pasagerul din BMW. Doar intamplarea face. Poate fi un carnagiu. Nu este zi sa nu vad la stiri accidente rutiere provocate de soferi drogati. Consumul de droguri a scapat complet de sub controlul autoritatilor. Ministra justitiei zice acum o saptamana ca numarul consumatorilor este de cca. 1 milion si ca justitia nu poate baga la inchisoare atatia oameni. Practic recunoaste impotenta justitei din RO. A seara ministresa a revnit cu explicatii. 1 milion de consumtaroi de droguri este in 2021. Intre timp numarul acestora a crescut exponential. E de bine... Pe de alta parte, duminica dimineata am vazut un reportaj pe aceasta tema. Ziceau ca in portul Constanta, evident, principala poarta de intrare in tara a drogurilor, autoritatile nu au mai confiscat un gram de droguri 2 ani. Zic ca au personal insuficient si nu au tehnica necesara sa verifice containerele daca contin sau nu droguri. E de bine. Viitor de aur tara noastra are. Azi maine o sa devina obligatoriu sa ne drogam si sa ne-o tragem in cwr. Partidele la putere sunt corupte. Toate autoritatile statului suferata de coruptie generallizata. In conditiile astea nu este de mirare ca AUR a ajuns primul partid din RO. This post has been edited by radian: 19 Sep 2023, 06:55 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bagatul la puscarie al consumatorilor doar pt ca au consumat nu prea functioneaza, nu ii descurajeaza nici pe ei nici pe altii. Bagatul la puscarie al dealerilor e mai eficient.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(yoncv @ 18 Sep 2023, 22:43) Screenshot_20230919_101239.jpg ( Size: 204.43k ) Number of downloads: 311 This post has been edited by IRONICK: 19 Sep 2023, 09:13 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Habba |
![]()
|
![]() Vizionar Group: Members Posts: 562 Joined: 24 January 17 ![]() |
Mai, problema se pune diferit putin, nu cine are proiectul de investitie si in ce proportie (ca asta nu iti da dreptul 1:1 la cantitati conform investitiei), ci cum (si mai ales unde) se vor valorifica cei peste 100 mld mc (daca am cifra corecta).
OMV si statul austriac trag spre a comercilaiza cat de mult din cantitatea extrasa pe bursa de la Viena (unde au avantajele lor). Interesul nostru e sa mentinem si sa valorificam in Romania, pe langa nevoile strict energetice (independenta energetica), si in ramurile industriale energofage cat mai mult gaz ieftin caruia sa-i aducem plus valoare. Aici se da bataia, nu pe altcvea. This post has been edited by Habba: 19 Sep 2023, 10:48 |
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 19 Sep 2023, 10:10) De fapt statul are 70% din Romgaz (care s-a imprumutat masiv ca sa cumpere de la Exxon, dar pe de alta parte a facut dupa aia o gramada de depozite la termen prin banci, cu dobanda negociata), nu 60. QUOTE(Habba @ 19 Sep 2023, 11:47) Interesul nostru e sa mentinem si sa valorificam in Romania, pe langa nevoile strict energetice (independenta energetica), si in ramurile industriale energofage cat mai mult gaz ieftin caruia sa-i aducem plus valoare. Aici se da bataia, nu pe altcvea. Cate localitati crezi ca s-au racordat la reteaua nationala de gaze in ultimii ani? Ca industriile alea energofage sunt private, nu de stat. Cu alte cuvinte, statul mananca cãcat, i se rupe unde pleaca gazul, atata timp cat incaseaza cat mai multi bani din asta, si ies voturi de la aia care inghit ce debiteaza ciolacul la tv. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
radian |
![]()
|
Am o tanti cu care mai colaborez. Cand ii cer vine la mine acasa sa-mi faca o curatenie. Zilele trecutec, dupa ce a terminat, ma suna sa-mi spuna si ma roaga sa-i chem un taxi. Ploua tare. Apoi imi spune, a venit un taximetrist beat muci. I-a dat viteza, nu se urca in masina cu el la volan.
This post has been edited by radian: 19 Sep 2023, 14:07 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(maho @ 19 Sep 2023, 14:33) De fapt statul are 70% din Romgaz (care s-a imprumutat masiv ca sa cumpere de la Exxon, dar pe de alta parte a facut dupa aia o gramada de depozite la termen prin banci, cu dobanda negociata), nu 60. Toate guvernele anterioare PSD+PNL au futnt proiectul asta. Sa nu ne distantam de rusi. Gata, suntem salvati. Nu ne vindem tara. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Ministrul Agriculturii, Barbu: „Îmi doresc ca în orice familie cu venituri mici și medii, copiii să nu mănânce o jumătate de cozonac, ci doi cozonaci”
În termeni nutriționiști, ministrul își dorește ca oamenii modești să își hrănească copiii nu cu 250 grame de zahăr ci cu 1 kg de zahăr. Apoi vine Rafila și ne spune cât de rău e zahărul și doar niște taxe ne pot feri de diabet și obezitate. Cozonacul tricolor e exceptat, normal. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
A zis figurativ.....dar na...daca n au paine sa mance cozonaci.
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RDK @ 19 Sep 2023, 16:44) Ministrul Agriculturii, Barbu: „Îmi doresc ca în orice familie cu venituri mici și medii, copiii să nu mănânce o jumătate de cozonac, ci doi cozonaci” În termeni nutriționiști, ministrul își dorește ca oamenii modești să își hrănească copiii nu cu 250 grame de zahăr ci cu 1 kg de zahăr. Apoi vine Rafila și ne spune cât de rău e zahărul și doar niște taxe ne pot feri de diabet și obezitate. Cozonacul tricolor e exceptat, normal. Ai de plm....Tu nu te prefaci... |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
E bine ca membrii guvernului vaslesc in aceeasi barca si nu isi dau la gioale pe la televiziuni…
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Loupolulescu a fost bolnav cand era mic. Ca bancul cu elefantul.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
wolfin |
![]()
|
te strange maioul!
ceai` cu mine? |
--------------------
pegas
3120
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Scuze era pentru rdk
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
wolfin |
![]()
|
scuze acceptate
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
wolfin |
![]()
|
pentru unii de pe aici avem dasta
Attached thumbnail(s) ceai_pentru_gravide_20_dz_fares.jpg ( Size: 45.96k ) Number of downloads: 128 |
--------------------
pegas
3120
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Atentie! Postarile din acest topic care fac referire la alti useri daciaclub se vor considera jignire sau atac la persoana (pct 2. e)) si se vor sanctiona conform regulamentului forumului (pct 7. e)) .
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 15:52 |