Imbecili autohtoni, de toate soiurile
![]() ![]() ![]() |
Imbecili autohtoni, de toate soiurile
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.373 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Te-o fi vazut mai acrit, si si-o dat seama singuri ca-i bisnis, not plejar.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Avea haine tip office de la reno.Camasa turceasca tenisi Dragasani, pantaloni Maroc sacosa China
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Va e ciuda pe meganas?
Rade tot, nu iarta nimic ![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Cred ca daca ursul ala ar vrea sa se imperecheze cu ei, nu s-ar mai apropia de el asa...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Loool... ursul are teama de Manole - buze reci...
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Astazi je. Merit o autonominalilzare cu varf si indesat. Accident domestic. Seara ma mai uit la televizor din pozitia culcat in pat. Apoi, cand ma ia somnul, la capul patului am o lada pentru asternuturi. Deci, cand ma ia somnul imchid TVul pun telecomanda pe lada, tot acolo tin si ochelarii si telefonul peste noapte. Aseara, cand mi-am aranjat perina pentru pozitia de somn probabil am facut o miscare prea energica si mi-am maturat ochelarii de pe lada.I-am auzit cand au cazut dar imi era prea somn sa-i recuperez, las ca-i recuperez dimineata. Azi dimineata, ochelarii din parti. Am tras patul, am tras lada, ochelarii nu-s nicaieri. Cum is chior de-a binelea, iau lupa ca altfel nu vad in agenda telefonului si o sun pe consoarta. Ii dau desteptarea, pe la ora 7, ia de regula doarme pana la 8, e pesnionara. Imbraca-te, iti trimit un taxi hai la mine, ajuta-ma sa-mi gasesc ochelarii. Is dependent de ei 100%. Tot cu lupa caut in agenda numarul unui amic taximetrist si il trimit sa-mi aduca consoarta. Curva de ochelari picasera in lada cu asternuturi. N-am idee cum au putut cadea acolo. Lada are un capac inclinat la cca. 45 de grade si care era inchis. Eu m-am uitat si in lada dar nu i-am vazut...
Bine ca s-a terminat totul cu bine. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.373 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
bine ca sunt intregi, dar poate e o idee sa-ti faci o pereche de ochelari ieftini de rezerva? Ca ai mai patit si la mare beleaua, macar daca se repeta ai o pereche cat sa vezi prin casa sa ii cauti pe aia buni.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
@radian îmi plac poveștile tale deși uneori tragi niște concluzii aiuritoare 😄 dar am impresia că suferi de prea multă sinceritate 😆
asta n-ar fi ceva rău dar avind în vedere că din cind în cînd mai apar discuții aprinse la cafeneaiar preopenentul duce lipsă de argumente apelează la... sinceritate tale 😁 și de aici începe pirjolul . sugestie: musai încă o pereche de ochelari prin casă la îndemână în mașină presupun ca ai zi bună! |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am o pereche de rezerva in torpedoul masinii pentru vedere la distanta. In lipsa de alceva ca solutie de urgenta is bunii si aia. Cu inca o pereche de rezerva e destul de complicat, actualii m-au costat acum vreo 6, 7 ani 2500 lei. Nu-i chiar o cheltuiala mica.
Apreciez comentariul tau cu sinceritatea si intradevar sunt destui care stau la cotitura si profita de orice li se pare lor a fi o vulnerabilitate, sa dea la gioale. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
pai daca ceri lentile ieftine, se poate cu ieftine (&fara filtru luina albastra , nesubtiate lentilele etc), nu trebuie sa fie progreivi, faci un set de distanta si unii de aproape (ii comanzi separat) cu rame ieftine.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
E de discutat chestiunea. Nu stiu ce intelegi prin lenitle ieftine si scumpe. De cate ori am fost la ofatlmolog sa-mi prescrie ochelari mi-a prescris de ce aveam nevoie si atat. Nu m-a intrebat niciodata daca vreau lentile mai ieftine sau mai scumpe. Si am avut ceva ochelari. Prima pereche am primit-o in urma cu 56 de ani...
De lenitile subtiate oricum nu am nevoie, nu am lenitle groase cat fundul borcanului. Iar cu filtru de lumina albastra nu am nevoie, am avut mai demult si nu m-au ajutat cu nimic. Rame ieftine nu-mi trebuie, totusi is pentru mine, daca eu nu ma respect... La mine problema este ca pe langa altele la ochi am si astigmatism, am nevoie de lentile diferite la cei doi ochi. Ochelarii cu lungime focala variabila (progresivi cum le zici tu) imi sunt mult prea utili ca sa renunt la ei. Inainte am folosit ochelari pentru citit si ochelari pentru vedere la distanta. La condus masina, cu cei de citit nu ma incumetam sa plec la drum, cu cei pentru vederea la distanta nu vedeam sa citesc indicatiile de pe GPS de pe bordul masinii. Astia cu lungime focala variabila isi au si ei, punctele cu minus. Cand urc / cobor borduri, scari, trebuie sa stau in pozitia ghiocelului, cu capul aplecat. Daca stau in pozitie verticala si ma uit la trepte prin partea inferioara a lentilelor (pentru citit) informatia care ajunge la creier este incorecta, apreciez gresit distanta. M-am impiedicat de cateva ori si m-am invatat minte. De asemenea la schimbarea brusca pozitie capului, implicit a unhiuluisub care ma uit, de exemplu la viteza mare, pe atustrada, daca arunc o privire in oglinda laterala dreapta, imi induce o usoara stare de amteala, mai degraba un disconfort. La TV din pozitia culcat in pat ma pot uita doar daca stau pe spate. Daca stau pe laterala, imi dubleaza imagine, vad doua televizoare suprapuse. DE toate astea m-a avertizat oftalmoloaga cand mi-a prescris ochelarii. Am mai intrebat-o de solutia unei interventii chirugicale de corectare a vederii. A zis ca nu-mi recomanda. Pe de o parte problemele mele la ochi sunt mult prea vechi sa se mai preteze la corectare pe cale chirurgicala, si in general la astfel de interventii, chiar daca rezultatele la inceput sunt spectaculoase, exista riscul major ca in scurt timp vederea sa se degradeze rapid si dupa cinci ani sa vad mai prost decat vad acum. Pentru mine solutia cea mai buna raman lentilele cu lungime focala variabila. Cu conditia sa nu-i matur de pe lada cu perina noaptea... O sa-mi fac cat de curand inca o pereche. Stiu ca este data de curand o lege care celor ca mine le permite sa-si deconteze pe firma cheltuielile cu ochelarii. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Oftalmologul iti zice ce dioptrii ai. Opticianul, ala de face ochelari iti poate face in ordine crescatoarea pretului functie de optiunile alese
lentile chinezesti sau hoya/essilor sticla sau plastic lentile monofocale sau progresive subtiate ( 2 sau 3 feluri) sau fund de borcan standard cu filtru de calculator sau fara etc. Pentru una si aceiasi reteta poti avea N combinatii de toate astea si preturi de la simplu la cel putin triplu. Eu zic de o pereche de depanare, sa ii folosesti in situatii ca aia de mai sus ca sa ii gasesti in casa pe aia buni sau pana iti faci altii daca se fac zob din vreo greseala. This post has been edited by einstein1984: 6 Oct 2023, 09:49 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
Eu folosesc ochelari de la Thinoptics pentru portabil/citit etc.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu tot ce e scump e bun. Am fost in vara sa schimb cioburile la o firma destul de renumiata la care apelez de 100 de ani. Nu au iesit cum trebuie. Imi tot explicau de marcare cu lasere etc. Am zis. Ma cenzurat in toata tehnologia, eu nu vad. Am zis ca reteta facuta de o colega nu e buna. M-am dus la inca doi oftalmologi. Retete cu valori asemanatoare. Mers la coltul urmator la un concurent. Ala imi explica ce s-a gresit si ca eu ama ales si niste rame nepotrivite.Opticianul trebuia sa imi spuna ca nu sunt adecvate.Nu a zis. Ma duc la primul optician . Ei batman. Pana la urma mi-au dat banii innapoi. Am facut la concurenta drept e nu Zeiss dar probabil ca sa il umileasca pe primul furnizor a fost la jumate de pret. Par ok. Din pacate ochii nu mai sunt ok.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Medicamente! Medicamente!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
taci ca nu e rea ideea!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
cum mai scrii, nu ai scos bateria din telefon ?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bion |
![]()
|
Marty spirit civc a transmis mesajul.
Gudgiobnigă ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Exista sticle de 10 L?
Sticle de ciclopi.... ![]() This post has been edited by wolfin: 6 Oct 2023, 16:46 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
O fi vrut să scrie de 20l, de-alea de dozator de apă, tasta 1 e lângă 2, se mai întâmplă.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum ziceam....bidoane..nu sticle.
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wolfin |
![]()
|
BIDÓN, bidoane, s. n. Vas (de tablă) pentru păstrarea sau transportul lichidelor. ♦ Ploscă de tablă simplă sau emailată (îmbrăcată în postav sau piele), de ținut apă sau altă băutură. – Din fr. bidon.
Nu ma baga intre tine si Bion This post has been edited by wolfin: 6 Oct 2023, 17:31 |
--------------------
pegas
3120
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.508 Joined: 3 January 05 ![]() |
Nu înțeleg de ce nu avem în România cămile. Am luat întotdeauna prăzi de la turci cămile și am rămas dintre toate numai cu dobitocii și dobitoacele!
Care mai au și 70% în sondaje… This post has been edited by nasty: 9 Oct 2023, 06:50 Attached thumbnail(s) IMG_2552.jpeg ( Size: 572.54k ) Number of downloads: 92 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
https://dexonline.ro/definitie/dobitoace/definitii
Cămilele au murit de tristețe, nu le iubea nimeni în România. |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Atentie! Postarile din acest topic care fac referire la alti useri daciaclub se vor considera jignire sau atac la persoana (pct 2. e)) si se vor sanctiona conform regulamentului forumului (pct 7. e)) .
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 10:34 |