Imbecili autohtoni, de toate soiurile
![]() ![]() ![]() |
Imbecili autohtoni, de toate soiurile
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Unu arunca piatra si 10 se chinuie sa o scoata.... Asa e pe forumuri.
This post has been edited by einstein1984: 13 Oct 2023, 14:13 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Și până la urmă șatra a prins adevăratul agresor sau a făcut o pauză din investigații?
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Depande de adrisant
![]() Radian trebuie sa termine povestea. Dar fiind ungur toate sunt in coada de peste ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Fostul președinte al Consiliului Județean (CJ) Prahova, Mircea Cosma, și fiul său, fostul deputat PSD Vlad Cosma, scapă de închisoare în dosarul de corupție în care primiseră inițial 8, respectiv 5 ani de închisoare cu executare, Tribunalul Prahova dispunând încetarea procesului penal ca urmare a prescripției faptelor.
Ne_scoate_din_Europa_1.png ( Size: 50.72k ) Number of downloads: 317 |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Azi am pierdut o prietena. La amiaza, eram la consoarta, tocmai terminasem masa de amiaza, vine in vizita o prietena, fosta colega de facultate cu consoarta.
Ne zice tanti, sotul ei, de altfel un jegos de om, s-a decis sa intre in politica. Tipul a fost inginer la mina, camatar, a lasat pe mai multi fara locuinta, apoi a mers la primarie ai a a fost seful serviciului ecarisaj. Acum la pensie. A suferit o forma grava de depresie. Cat de cat si-a revenit, dar nu total. Intr-o tentativa de socializare, cei doi au fost in vizita la mine la o partida de canasta. Catelul, intotdeuna cand am musafiri se bucura de ei. Pe asta l-a neglijat complet, ca pe o piesa de mobilier. L-a simtit ca uraste cainii, cred. Ei, tipul s-a facut membru AUR si vrea sa candideze la un loc in Consilul local si tanti a venit sa ne ceara sa-l votam. Am ramas siderat de tupeul asteia. Mai Oana tu stii foarte bine ca si eu si Clara (consoarta) suntem unguri. Gerge Simion uraste sincer si dezinteresat ungurii. Cum PM iti poti imagina ca am putea vota cu AUR? S-a indignat tanti, a cotcodacit ceva si a plecat val-vartej. Du-te invartindu-te... This post has been edited by radian: 14 Oct 2023, 17:20 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
RDK |
![]()
|
Probabil că ți-a spus că în statutul partidului nu găsești nimic rău cu privire la minorități, altfel nu era înregistrat la tribunal.
Și că declarațiile lui Simion vin din postura unuia care beneficiază de imunitate parlamentară. Puteai să fii mai diplomat, oricum nu știe nimeni ce și cum votezi. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Când am fost pus în ipostază asemănătoare, de către o rudă, dar om de treabă, ce a urcat încet-încet în eșaloanele superioare politico-administrative, i-am spus franc că, dacă vrea să rămânem prieteni, să nu aducem în discuțiile noastre politica. Că eu nu fac politică, am o părere foarte proastă si nu cred că ar face bine niciunuia să-mi exprim liber opinia. A înțeles și de atunci totul e ok. Dar nici politică nu discutam.
|
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Eu nu sunt convins că Simion urăște sincer și mai ales dezinteresat ungurii. Pare de multe ori marioneta rușilor, iar o marionetă trebuie plătită sau șantajată.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
RDK |
![]()
|
Este fix omul actualului pol politic aflat la putere.
Dacă era santajabil sau/și omul rușilor, chiar niciun serviciu secret nu îl dibuia? Mai ales cu situația din Ucraina. This post has been edited by RDK: 14 Oct 2023, 19:17 |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
În ziua de azi, cine vrea să se bage in mocirla politică, are 3 posibile profile: 1. lingău și mincinos, pus pe căpătuială; 2. idealist fără viziune de ansamblu, sau 3. dictator.
Cam astea cred că-s și șansele la vot. (Minoritățile le exclud, da' nici nu le-aș băga în parlament pe criterii de "minoritate"). |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Radian, ia-o altfel. Astazi v-ati dat seama ca atata vreme ati fost in termeni prietenosi cu cineva degeaba. Nu v-a fost prietena, ci cunostinta. Indiferent de cum ati considerat-o.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
O fi mizat ca biologic Radian e numai jumate ungur.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
RDK |
![]()
|
Salvați din azilele groazei, ajunși în cămine supraaglomerate sau legați de pat. Povestea supraviețuitorilor Căsuței lu' Min din Mureș
15 octombrie, 2023 Simona Cârlugea Cinci oameni aflați în grija statului, prin Direcția de asistență socială a sectorului 6, au fost salvați din subsolul unui azil din Mureș. La trei luni de la acel moment, doar unul a avut noroc. Soarta sa e alta. Pentru ceilalți patru nu s-a schimbat aproape nimic. O femeie mutată de la azilul groazei din Mureș, găsită legată într-un azil din Ialomița. Autorităritățile supraaglomerează un cămin din Tg Secuiesc: opt paturi într-o cameră de trei. Un fost condamnat pentru omor, agresiune sexuală în cămin. Asistența socială sector 6: comunicăm doar prin email. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
RDK |
![]()
|
Kind reminder:
Atentie! Postarile din acest topic care fac referire la alti useri daciaclub se vor considera jignire sau atac la persoana (pct 2. e)) si se vor sanctiona conform regulamentului forumului (pct 7. e)) . |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(RDK @ 15 Oct 2023, 21:36) Kind reminder: Atentie! Postarile din acest topic care fac referire la alti useri daciaclub se vor considera jignire sau atac la persoana (pct 2. e)) si se vor sanctiona conform regulamentului forumului (pct 7. e)) . Kind reminder: S-a facut referire la postare, nu la user. This post has been edited by IRONICK: 15 Oct 2023, 23:00 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
A inebunit negoita.
Si dimi ..sigur femeie...a lasat o prima ...inainte de curba. Ps. E dublu sens...sa fim clari. This post has been edited by wolfin: 18 Oct 2023, 14:34 Attached thumbnail(s) 20231018_075454_copy_1512x2016.jpg ( Size: 489.18k ) Number of downloads: 257 1111.png ( Size: 2.87mb ) Number of downloads: 261 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
https://bpr.politiaromana.ro/ro/contact poate il amendeaza ca a ingustata drumul fara sa ii consulte
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]() ![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Oamenii is descurcareti...
Azi, joi, zi de golit containerul de gunoi. A trecut gunoiera, a golit containerul. Iese mosu pe trotuar sa recupereze containerul sa-l bage in curte. Intre timp s-a gasit unul descurcaret sa arunce o sacosa cu gunoi in containerul proaspat golit... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
un roman cu bun simt as zice...putea sa o arunce in fata portii....
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
radian |
![]()
|
Ei, la varianta asta nu m-am gandit.
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
wolfin |
![]()
|
am si eu un meci cu 2 batrani..pana acum nu i am prins doar vazut ...arunca gunoi menajer la coltul strazii langa cosul de gunoi stradal...si caini..miros...vizual ...plm.
o sa pe pun un afis pe de genul ai 2 variante...ori nu te prind ori te prind This post has been edited by wolfin: 19 Oct 2023, 09:39 |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(radian @ 19 Oct 2023, 09:30) Ei, la varianta asta nu m-am gandit. ![]() pe la noi prin sector au fost dscutii cu operatorul de salubirtate ca sac de gunoi langa tomberon nu se ridica. Daca produci peste un tomberon platesti in plus. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
De aia nu se mai cara gunoiul pe la colțuri, mai ales pe margeanului ca stii zona.
This post has been edited by sorin1983: 19 Oct 2023, 21:05 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
einstein1984 |
![]()
|
exact!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Atentie! Postarile din acest topic care fac referire la alti useri daciaclub se vor considera jignire sau atac la persoana (pct 2. e)) si se vor sanctiona conform regulamentului forumului (pct 7. e)) .
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 16:00 |