Imbecili autohtoni, de toate soiurile
![]() ![]() ![]() |
Imbecili autohtoni, de toate soiurile
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
A last-o gaj la biblioteca. Avea caietul plin de liniute.Bingo
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
O avea poate in masina, dar nefiind instalare noua, doar un splitter de schimbat o fi zis ca nu ii trebuie.
This post has been edited by einstein1984: 3 Nov 2023, 10:27 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 3 Nov 2023, 11:23) O avea poate in masina, dar nefiind instalare noua, doar un splitter de schilbat o fi zis ca nu ii trebuie. Echipele de instalari cred ca sunt diferite fata de cele de reparatii sau modificari. Dupa radian aia trebuie sa care si toate sculele dupa ei indiferent ca au de schimbat o mufa sau nu. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Sunteti de groaza cum stiti sa despicati firul in 4. Cand am fost la biroul Vodafone am anuntat ca vreau o extindere de retea de la 2 la 3 televizoare. Era evident ca, noul fir din cutia de ramificatii va trebui sa treaca printr-un perete doar n-o fi ala retardat sa-si imagineze ca am trei televizoare si le tin pe toate trei aliniate pe hol langa cutia de ramificatii sa-i fie lui mai usor sa mi la racordeze la retea. In alta ordie de idei, avea masina in fata blocului, putea sa vina sa vada despre ce-i vorba si apoi in 3 minute sa mearga la masina si sa-si ia sculele necesare. Putoarea nu a avut chef de lucru. A facut o treaba de mantuiala, nu a finalizat ce avea de finalizat. Nu mi se pare normal ca dupa meseriasul pwlii sa trebuiasca sa apepelz la alt meserias ca sa finalizez lucrarea.
This post has been edited by radian: 3 Nov 2023, 10:45 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
furtuna in paharul cu apa. Nu a vrut sa dea o gaura in usa lui Rdian. Motiv de ipoteze.La mine in aproape 30 e ani de cabluri. Diversi furnizori. Au intrebat unde baga sarma in casa. Acolo pus spitter. Vrificat cu ceva scula semnalul, gubai. O dara a venit la ciubuc in alta zi unul de la Analog si aintemns sarmele in toate camerele unde vroiam.La fibra optica o gaura la pervaz. pus 1m de cablu pana la divaiis si gudbai.Au bormasina ca sa pozeze pe cladire, casa scarilor sa dea gaura de acces in casa. Am UPC-vdf, rds , telekom-olingi. De obicei erau grabiti ca aveau liste de asteptare lungi.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
IRONICK |
![]()
|
Screenshot_20231104_154140.jpg ( Size: 128.01k )
Number of downloads: 334
4 Nov 2023, 16:44: QUOTE(bion @ 3 Nov 2023, 11:44) Poate alta data nu mai injura omul gratuit. Ca nici tie nu iti place sa fi facut spagar. Sau nu este corect. This post has been edited by IRONICK: 4 Nov 2023, 15:44 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
radian |
![]()
|
Pe cine am injurat gratuit?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
george75m |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 31 October 10 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 3 Nov 2023, 10:30) Echipele de instalari cred ca sunt diferite fata de cele de reparatii sau modificari. Dupa radian aia trebuie sa care si toate sculele dupa ei indiferent ca au de schimbat o mufa sau nu. ![]() Ai cugetat mult la replica asta ? La cate subtilitati distribui de pe net, ma asteptam la mai mult. |
--------------------
Dacia
Logan / Lodgy /
2007_1.4MPI/ 2016_Stepway_1.5DCI_109CP
|
|
radian |
![]()
|
Dupa el, tehnicianul ar trebui sa vina la interventie cu degetul in cwr si sa dea indicatii gazdei ce are de facut.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
IRONICK |
![]()
|
Vad ca nici nu iti asumi ce injuri.
Se numeste eficientizare, timp de raspuns mai rapid, interventii rezolvate mai multe. Faci investitii in scule si oameni cat este necesar. Din cauza asta noi ca natie nu avem sanse, ca avem inca gandire de de comunism, unde merge cum il taie pe fiecare capul. Ca la stat. Aaa, ca VDF are marja imensa si nu se reflecta si asupra clientilor, asa putem sa ii injuram. In Spania, VDF a iesit de pe piata si a vandut. A declarat ca castiga prea putin sa merite deranjul. This post has been edited by IRONICK: 5 Nov 2023, 11:23 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
rds spre exemplu are echipe diferite pentru sesizari/deranjamente si instalari.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
radian |
![]()
|
Bine mai, daca il chem pe tehnicianul de la Vodafone sa-mi inlocuiasca cutia de ramificatii cu doua iesiri cu una cu trei iesiri si ii cer sa sa-mi branseze televizorul din bucatarie la retea ceea ce presupune sa-mi dea si o gaura de trecere, sa pot sa inchid usa de la bucatarie, pretentie absurda, stiu, sunt si comunist.interventie de altfel anuntata explicit functionarei de la reprezentata, extindere retea casinca de la doua la trei televizoare.
Mai nene, de curiozitate, in opinia ta care ar fi trebuit sa fie sarcina tehnicianului solicitat special pentru a-mi extinde reteaua domestica de televiziune pe cablu? Esti penibil, te cramponezi sa despici firul in patru la un maruntis. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
nu te speria... asa lucreaza toti. nu fac ca nu vor. ii doare in pl.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
radian |
![]()
|
Nu fac toti asa. Genul acesta de meseriasi stiu foarte bine ca o minima deschidere spre nevoile clientului determina generozitatea bacsisului. A fost scaparea mea. Trebuia sa-l dau afara pe usa de-a berbeleacul.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(radian @ 5 Nov 2023, 20:25) Nu fac toti asa. Genul acesta de meseriasi stiu foarte bine ca o minima deschidere spre nevoile clientului determina generozitatea bacsisului. O firma vinde un serviciu clientului, nu face lucrari pe bacsis. Interesul este sa ii furnizeze serviciul in parametrii contractuali, nu sa ii zugraveasca casa. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
radian |
![]()
|
Incepi sa ma iriti cu tampeniile pe care le sustii. Daca ala imi trage cablul si in urma lui eu nu nu pot sa inchid usa pentru tine se cheama ca lucrarea a fost realizata in termenii contractuali? Esti absurd.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(radian @ 5 Nov 2023, 20:40) Incepi sa ma iriti cu tampeniile pe care le sustii. Daca ala imi trage cablul si in urma lui eu nu nu pot sa inchid usa pentru tine se cheama ca lucrarea a fost realizata in termenii contractuali? Esti absurd. Legea nu te iarta ca nu o stiai, cam asa si cu contractele. Intelegi, bine. Nu intelegi, bine. This post has been edited by IRONICK: 5 Nov 2023, 20:31 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
radian |
![]()
|
Ce bine este in Romania. Cred ca e singura tara din lume in care puscariasi cu zece clase inscrisi la scoala profesionala, cu medii de doi sau trei, primesc burse de merit, 300 de lei lunar, de la guvernul Romaniei... Traiasca guvernarea PSD-PNL!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
radian |
![]()
|
O firma din portofoliul de clienti, care se ocupa cu prelucrarea lemnului. Patroni italieni, la ei am vazut cei mai moderni roboti industriali (ma refer la ce am vazut eu, ca iar sar carcotasii sa despice firul in patru).
Au avut zilele trecute un incendiu. Culmea ironiei, a ars Detectorul de scantei… Eu, cand le-am facut documentatia ATEX am verificat echipamentul, era ales corect in functie de grupa de risc potential de explozie din hala. Dar, ca sa faca treaba echipamentul mai trebuie sa fie si functional, mentenanta, alea, alea. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Robotii aia sunt in general electrici, banui ca nu prea ii vrei in mediu exploziv , nu?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
Sunt catalogate mai multe medii explozive. In functie de grupa de risc. Exista echiamente electrice in constructie speciala care pot functiona in siguranta in medii Ex. Cu conditia da fie functionale…
Robotii industriali de care vorbeam sunt actionati preponderent hidraulic. <span class='edit'>10 Nov 2023, 16:02:</span> Consoartei i-a picat cu tronc un smart watch de la Vodafone. Nici foarte ieftin, nici foarte scump. A mers acum doua saptamani la un magazin Vodafone, simulare de pret, rata lunara 70 de lei. OK, zice ca mai poate astepta 2 saptamani pana la black friday. Merge astazi la Vodafone. Acelasi ceas, rata lunara, 100 de kei. Consoarta are 16 ani de inginerie la mina. Mina nu-i chiar un mediu academic. Vocabularul minieresc il are la ea permanent. Perplexa cand a auzit oferta a izbucnit. Cum PM 100 de black fruday cand acum 2 saptamani era 70? Baiatul a ridicat neputincios din umeri… Zice ca mai asteapta o saptamana da treaca reducerile de black friday si sa scada preturile… This post has been edited by radian: 10 Nov 2023, 15:03 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Un tablou al lui Vlad Tepes a lacrimat cand a vazut ce tepe se dau saptamana asta in Romania.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
Eu am reusit sa prind un monitor. Ca mi s-a ars saptamana asta cel existent.
Sa nu zic ca am cumparat si eu ceva de bf. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() On topic prima poza. A doua... ![]() Attached thumbnail(s) 20231110_193346_copy_1209x1612.jpg ( Size: 308.18k ) Number of downloads: 166 20231110_193450_copy_1209x1612.jpg ( Size: 369.01k ) Number of downloads: 172 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Era parcat chiar ok...15..20 cm de banda alba.
Daca mai e cand ma intorc, fac poza si pe verso This post has been edited by wolfin: 10 Nov 2023, 20:38 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Atentie! Postarile din acest topic care fac referire la alti useri daciaclub se vor considera jignire sau atac la persoana (pct 2. e)) si se vor sanctiona conform regulamentului forumului (pct 7. e)) .
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 23:12 |