Imbecili autohtoni, de toate soiurile
![]() ![]() ![]() |
Imbecili autohtoni, de toate soiurile
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu cat de actuala dar priceless
https://newsweek.ro/actualitate/video-o-sof...certe-pe-vatman |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Gasca proasta…
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Dorian Popa, am inteles ceva vedeta pe la teliviziuni, nu stiu de unde si pana unde, a fost prins drogat, imbracat doar in chiltoti, se dadea cu un ATV pe holurile Universitatii din Petrosani. Am impresia, nu bag mana-n foc, ma-sa e cadru didactic la Universitate.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Pai parca in localitatea Domnesti a fost prins, nu la Petrosani.
Asta i idolul tinerilor de azi, din pacate. El da sfaturi, este chemat la televiziuni, la concursuri si este tratat ca un mare om de cultura, etc Forme fara fond. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
A fumat si el un cui. Acum..nu zic...ca e bine....dar nici rau nu poate fi.
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
noi nu avem si nu sarbatorim halouin
Screenshot_20231101_095802.jpg ( Size: 309.03k ) Number of downloads: 314 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 29 Oct 2023, 11:27) Dorian Popa, am inteles ceva vedeta pe la teliviziuni, nu stiu de unde si pana unde, a fost prins drogat, imbracat doar in chiltoti, se dadea cu un ATV pe holurile Universitatii din Petrosani. Am impresia, nu bag mana-n foc, ma-sa e cadru didactic la Universitate. https://www.facebook.com/lseorgro/posts/prt...25130570864494/ nu inteleg de ce, tine discursuri motivationale la Politehnica, desi el e absolvent de ASE... Ok, e antrepenor dar nu ma prind de legatura |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 1 Nov 2023, 11:00) noi nu avem si nu sarbatorim halouin Screenshot_20231101_095802.jpg ( Size: 309.03k ) Number of downloads: 314 Gresita poza, asociere fortata Popii aia de pupa craniul nu sint ortodocsi romani... Mascatii nu sint de halloween. Aia danseaza mai in iarna asa... pe la craciun - anul nou |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
IRONICK |
![]()
|
Fortata pentru a scoate in evidenta.
Daca pupau moaste, era mai bine? Conteaza perioada anului? This post has been edited by IRONICK: 2 Nov 2023, 10:26 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
radian |
![]()
|
Jegosii de la Vodafone. Am cablu TV si internet de la Vodafone. Doua televizoare conectate si mi-am mai luat un televizor diagonala mica pentru bucatarie. Trebuia schimbata cutia de ramificatii pentru cabluri de la una cu doua iesiri la una cu trei iesiri. A venit tehnicianul, a schimbat cutia de ramificatii a mufat cablul la intins si atata tot. Cablul trebuia postat sub plinta, nu a vrut. Trebuia data gaura de trecere in tocul usii de la bucatarie, a zis ca nu are la el masina de gaurit. Sa-l fwt, nu a primit de la mine niciun leu ciubuc.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Trebuia sa dai ca nu a facut gaura. Pe aolo intra frigul
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(radian @ 2 Nov 2023, 12:04) A venit tehnicianul, a schimbat cutia de ramificatii a mufat cablul la intins si atata tot. Cablul trebuia postat sub plinta, nu a vrut. Trebuia data gaura de trecere in tocul usii de la bucatarie, a zis ca nu are la el masina de gaurit. Sa-l fwt, nu a primit de la mine niciun leu ciubuc. Pai nu este treaba lui sa aranjeze cablurile in casa. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Oficial ni. Contra ciubuc unii fac dar vin cand au timp de bibilit sarmele
Si pun ei tariful nu cat vrea propietarul. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
ca n filmul cu piedone, toate mi se intampla numai mie.....
asa si don radian |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
Toate se mai (tot) intampla
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
bion |
![]()
|
E sabotat penca e ungur.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Li se intampla tuturor, sau cel pitin multora. Atata doar ca voi sunteti reticenti sa dati din casa… Sa nu va expuneti la criticii de pe forum care abia asteapta sa prinda pe cineva la cotitura sa-i dea la gioale…
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Radian, treaba lor e să-ți bage cablul in casă. Mai departe, cum înșiri tu cablurile prin casă și câte splittere folosești, e treaba ta. Cheamă un meseriaș cu o bormașină să-ți facă gaură în zid.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
bion |
![]()
|
Radian li se intampla multora din cercul tau.
![]() Cred ca si ursul care bantuie in zona te-a luat de client. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Da mai, is contient de asta. Cu putina bunavointa, in 5 minute rezolva si detaliile si se alegea si cu un ciubuc frumos. La chestii de genul acesta nu sunt zgarcit, chiar din contra. La pwletele asta, n-a vrut sa ma ajute, alegerea lui, cand a terminat lucrul i-am multumit frumos si asta-i tot.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(radian @ 2 Nov 2023, 13:45) Da mai, is contient de asta. Cu putina bunavointa, in 5 minute rezolva si detaliile si se alegea si cu un ciubuc frumos. La chestii de genul acesta nu sunt zgarcit, chiar din contra. La pwletele asta, n-a vrut sa ma ajute, alegerea lui, cand a terminat lucrul i-am multumit frumos si asta-i tot. Daca urmatorul client era ca tine (cu programare), era bulangiu si pwletele. Detaliez? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Io am luat un tv cu Google TV, urmas al lui Android TV si l-am pus la apartament in living. Ala nu va vedea cabluri pana la el in veci.
Am pus Digi Online app si conectat la wifi. E cu de toate in afara de Protv si hantene. Ca detaliu, e un TCL de 58" luat de la oferta oshan cu 1444 lei. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
@radian: ce inseamna ciubuc frumos?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
frumos la propriu : pipa, narghilea; ornament, decoratie interioară ...
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
bgdrenault |
![]()
|
QUOTE(yoncv @ 2 Nov 2023, 12:36) Radian, treaba lor e să-ți bage cablul in casă. Mai departe, cum înșiri tu cablurile prin casă și câte splittere folosești, e treaba ta. Cheamă un meseriaș cu o bormașină să-ți facă gaură în zid. NU as fi asa de sigur La orice operatiune trebuie sa ti faca si dovada functionarii, Si cum o fac, ? iti arunca 20 de metri de cablu si o mufa si fac proba cu firul dupa ei prin camere? Si pot trece pe factura gauri, canelet, etc Trebuie din start sa spui ce soliciti This post has been edited by bgdrenault: 2 Nov 2023, 20:59 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Cred că depinde foarte mult și de organizarea internă. Dacă li se dau timpi de rezolvare per client, evident că nu mai au când să îți dea găuri și să pozeze cablul, că trebuie să ajungă la următorul care e programat.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
radian |
![]()
|
Pai, eu i-am spus omului ca vreau gaura de trecere prin tocul usii dar daca mi-a spus ca n-are masina de gaurit ce sa-i mai cer?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Păi dacă nu avea mașină de găurit, nu avea cum să te ajute.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Atentie! Postarile din acest topic care fac referire la alti useri daciaclub se vor considera jignire sau atac la persoana (pct 2. e)) si se vor sanctiona conform regulamentului forumului (pct 7. e)) .
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 23:16 |