Imbecili autohtoni, de toate soiurile
![]() ![]() ![]() |
Imbecili autohtoni, de toate soiurile
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
asta am remarcat de fo 5 luni
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Vremuri grele, criza, ...
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
E fals ..... masina a plecat la craiova la un samsar
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
kum |
![]()
|
Cu cine se ceartă mă ăsta?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Auziti ma? De cate ori povestesc si io cum dau un scurt unei curve, apare ainstain si ma citeaza, apoi incepe sa ma jigneasca. Nu inteleg de ce ma tot acuza ca vorbesc de el.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
link?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(vallyyy @ 5 Dec 2010, 20:30) QUOTE(kum @ 5 Dec 2010, 20:31) "Ăsta" a pus anunțul că vinde mașina ... mai uită-te o dată la postul lui C a t a l i n ! L.E.: adică samsarul a luat-o cu 8500 euro și o vinde cu 5500 euro? ![]() ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 5 Dec 2010, 20:44 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Vreau si eu detalii ,chiar va rog
Masina s-a vandut unui craiovean (samsar) la pretul de 7700 ......a ajuns pe net cu pozele facute de varul meu ,dar nu stim pe unde a ajuns masina ....initial aparuse la 5600 pe autovit in Brasov ,respectivul cica nu raspunde decat la mail ....cand l-am sunat pe samsarul de la Craiova ,ni s-a spus ca el a vandut masina in Craiova si cel din Brasov se foloseste de pozele alea si atata nu are ala masina.....masina are in jur de 190 000 km reali , samsarul din Craiova stim sigur ca i-a dat inapoi la 110 000 acum s-a ajuns la cat s-a ajuns This post has been edited by vallyyy: 5 Dec 2010, 20:49 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
poate a luat-o cu 8500 iepuri falsi...si o vinde pe bani adevarati...
|
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 5 Dec 2010, 20:35) Auziti ma? De cate ori povestesc si io cum dau un scurt unei curve, apare ainstain si ma citeaza, apoi incepe sa ma jigneasca. Nu inteleg de ce ma tot acuza ca vorbesc de el. QUOTE(Markos @ 5 Dec 2010, 20:40) unde bre? aici? QUOTE(einstein1984 @ 5 Dec 2010, 19:29) @Pictoras , cand cumpar electrocasnice mari aleg magazine care au livrarea inclusa in pret, nu caut unul unde e cu 10 lei mai ieftin utilajul ca sa-l car eu 4 etaje pe scari. Si apropo, vezi ca esti nesimtit (nu ca nu ai stii si tu asta sau ca te-ar jigni termenul) cu apropouri din astea. Zici de ala de ti-a insultat parintii fara sa-i cunoasca, dar tu ma cunosti pe mine ? Hai mergi si mai fa ceva in mijlocul sufrageriei. einstein numara si tu iiiiiiiiiiiiiiiii This post has been edited by ady77: 5 Dec 2010, 20:49 |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
vallyyy |
![]()
|
QUOTE(alindrgn @ 5 Dec 2010, 20:49) Pe dracu' , frate n-am nimic cu samsaria asta a lor ,dar incai sa nu se mai foloseasca de numele omului care nu are niciun amestec ....varamio dracu' nici macar nu stie sa dea un mail la cat de novice e in calculatoare si astia trimit mailuri in numele lui This post has been edited by vallyyy: 5 Dec 2010, 21:04 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Asta nu e cam ... ilegal?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vallyyy |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
adica "bagami-o".
ce e asa greu? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
Asa am crezut si eu dar nu merge in propozitiile lui.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
de fapt e "varamio dracu'"
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(vallyyy @ 5 Dec 2010, 21:02) Exact ![]() ![]() Ce dorești de la mine? Scrie foarte clar de unde a venit mailul ăla, că doar l-am citat pe tot. Doar adresa destinatarului a fost ștearsă. Pe expeditor o să-l șteargă cineva în curând, că văd că o caută. |
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce dracu' ma, e un smen prin care asta vrea sa faca niste bani bagandu-l la inaintare pe varul lui vallyyy. Dai banii fara sa vezi masina si nu mai vezi nimic, nici de ala nu mai dai, etc.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vallyyy |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 5 Dec 2010, 21:05) am inteles asta ,insa as vrea sa vad anuntul propriu - zis , unde l-a gasit ,poate are ala un numar de telefon ....initial am crezut ca se foloseste doar de poze dar acum si de nume ,deja devine ultima speta de om 5 Dec 2010, 21:10: QUOTE(C a t a l i n @ 5 Dec 2010, 21:06) Ce dorești de la mine? Scrie foarte clar de unde a venit mailul ăla, că doar l-am citat pe tot. Doar adresa destinatarului a fost ștearsă. Pe expeditor o să-l șteargă cineva în curând, că văd că o caută. Eu sunt sigur ca tu crezi ca eu sau varamio avem ceva la mijloc cu anuntul ala gasit ,dar iti garantez ca masina s-a vandut ,o sa-ti arat si chitanta prin care varamio isi pastreaza numerele de AG ....deci anuntul e o mare teapa de-a lor , imi pare rau ca ti-ai facut impresia gresita This post has been edited by vallyyy: 5 Dec 2010, 21:10 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Amice, pe mine nu ma intereseaza nici masina, nici rudele tale sau ale altcuiva. Mie acel mail mi-a parvenit de la un amic ce-si cauta masina pe autovit. In urma anuntului de acolo, a discutat pe mail cu asa zisul proprietar, si raspunsul proprietarului este in mailul citat de mine. Amicul meu mi-a trimis acel mail si m-a intrebat ce parere am. Mi-a sarit in ochi numarul de inmatriculare si calandrul negru. De acolo am cautat anuntul tau de la bursa.... Poza in care apare stearsa prima cifra de la kilometraj e foarte usor de observat chiar in mailul trimis de el.
Mai departe vom vedea ce se va intampla. Motivul pentru care l-am facut public este incercarea de a atrage atentia ca piata SH e plina de tepe ordinare date de niste nenorociti. This post has been edited by C a t a l i n: 5 Dec 2010, 21:17 |
--------------------
-
-
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Adevarul e ca multi se folosesc de poze pentru anunturi.Si eu am patit-o cu un tv Panasonic pe okazii...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
vallyyy |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 5 Dec 2010, 21:13) Amice, pe mine nu ma intereseaza nici masina, nici rudele tale sau ale altcuiva. Mie acel mail mi-a parvenit de la un amic ce-si cauta masina pe autovit. In urma anuntului de acolo, a discutat pe mail cu asa zisul proprietar, si raspunsul proprietarului este in mailul citat de mine. Amicul meu mi-a trimis acel mail si m-a intrebat ce parere am. Mi-a sarit in ochi numarul de inmatriculare si calandrul negru. De acolo am cautat anuntul tau de la bursa.... Poza in care apare stearsa prima cifra de la kilometraj e foarte usor de observat chiar in mailul trimis de el. Mai departe vom vedea ce se va intampla. Te inteleg ,dar te vad atat de furios ,de parca ti-as fi facut eu ceva ....m-ai facut ''carnat' desi eu nu ti-am adresat injurii nici dupa aceea .....spune-i amicului tau ca e FALS si daca esti amabil da-mi si mie un link de la masina |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu te-am facut pe tine carnat, ci pe cel care vinde masina. Cand publici astfel de anunturi pentru prieteni / rude etc, iti asumi o eventuala schija sarita colateral.
|
--------------------
-
-
|
|
vallyyy |
![]()
|
Nu sincer ,dar mi s-a parut ca esti nervos , poate am inteles gresit faza cu carnatul ,apoi mi-ai dat ignore pe messenger ..... adica vroiam sa te bag in lista ca vorbesc cu tine despre anunt
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Atentie! Postarile din acest topic care fac referire la alti useri daciaclub se vor considera jignire sau atac la persoana (pct 2. e)) si se vor sanctiona conform regulamentului forumului (pct 7. e)) .
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 15:54 |