Caterinca zilei, topic cu replici amuzante
![]() ![]() ![]() |
Caterinca zilei, topic cu replici amuzante
xcss |
![]()
|
||
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ebayu-i mare, n-am nevoie de bursa dc! Oricum, ca sa-ti iau o piatra de pe inima, s-a-ntimplat deja
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Von Marty.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma tem ca nu-nteleg... Sugerezi cumva o apropiere de Muenchausen? Ete, sotia lu' cdadan poate confirma, ca e biduit in timpul deplasarii de la Moieciu.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(Marty @ 28 Nov 2011, 08:58) ... Sugerezi cumva o apropiere de Muenchausen? .. Departe de mine gândul acesta. |
--------------------
.
.
.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma, tu-ti iei "Oraș pilotului cărucior de Kaps3 în Bordeaux TOP ani roz 1 vechi!"?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Sa muara Cici
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
leule, vezi ma ca-i pentru cumnata.
![]() Ma, e pivda de pivda carutu', sa moara Cici balerina! 4 amortizoare, frine separate fata/spate, landou, scaun sport, etc. Singurul inconvenient pe care i-l gasesc e ca... nu intra-ntr-un lift de 4 persoane nici sa-l vuts! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 1 Dec 2011, 15:24) Tare mi-e ca treseul de la argon de acasa la lucru se desfasoara asa: -Deschis larg usi garaj -Pliat oglinzi. -Iesit pe jumate din garaj -Intrat inapoi in garaj, deschis geam, scos capul pe geam, injurat boschetarul care ii face morala ca nu-s jantele galbene. -Iesit din masina, fugarit boschetar, ca l-o injurat. -Intors, iesit din garaj, inchis porti garaj. In sfarsit s-au parcus primii 10 metri, in vreo 10 minute. Continuam. -Oprit la trecere, unde boschetarul dinainte defileaza, doar-doar se da iar argon jos la el si mai fac o tura de jogging. -Dupa 500 de metri, primul giratoriu. Se iese la iesirea numarul 22. -Dupa inca 200 de metri, giratoriul II. Se iese la iesirea numarul 17. -Ft-ui. Era a 19-a, ne indreptam catre giratoriul I din nou. -Nu-i problema, suntem obisnuiti, de data asta se iese la iesirea 24. -Ajungem iar la giratoriul II, iesim pe iesirea corecta, ajungem la giratoriul III. Ei, aici e atunci. Pe una din iesiri se ajunge la lucru, pe cealalta se ajunge la Real. Decizii-decizii. De vreme ce in giratoriul III am vazut de 4 ori aceeasi pisica neagra, decidem ca iesirea 13 nu este cea mai buna alegere, deci iesim pe la 14, ceea ce se dovedeste a fi o decizie inteleapta, am ajuns spre linia dreapta spre lucru. -Cand intram in parcare, portarul ne intreaba ce-au patit oglinzile. Nu-i mai spunem ca altfel nu ies din garaj, ii explicam ca se reduce astfel coeficientul aerodinamic, si scadem consumul. Ia incercati si voi sa faceti un asemenea traseu prin Deva, si n-o sa va iasa media nici 10 km/h ![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.488 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Bine ca m-ai citat, ca mi-am observat o greseala. Pisica aia neagra era atemporala saraca, o vazuse in giratoriul III de 4 ori inainte sa intre in el
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Chestiune de detalii
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(IbizA @ 2 Dec 2011, 22:50) QUOTE(IbizA @ 2 Dec 2011, 22:58) da:)) markos ii cel mai important =)) eu pur si simplu m-am uitat la posturi si l-am vzt pe markos =)) @:kxz,nu-mi apare niciun custom member title. QUOTE(Markos @ 2 Dec 2011, 23:08) |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pai nu zicea el ca a fost campion la 200 de metri patrati garduri?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Lasa ca tot e bine, tinerii faceau mai mult sport pe vremuri. Tata a facut atletism, tenis. EU? Stat in casa, bine in primii 10-12 ani jucat fotbal pe maidane. Cand am terminat clasa a VII-a, in vacanta de vara, taica-meu m-a dat la inot la Dinamo. Sincer m-am intrebat daca nu cumva vrea sa scape de mine. (inutil sa mai zic ca si acum mi-e groaza de apa
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
Din ciclul "Stelist fanatic - pun botul la orice"
![]() ![]() QUOTE(kaspersky @ 6 Dec 2011, 17:16) QUOTE(tony-s @ 6 Dec 2011, 17:25) Sunt curios cum se fac sondajele astea.....nu mai zic ca-s extrem de relevante de la o zi la alta....Steaua nici macar daca ar fi in B n-ar avea numai 10% sustinatori....media corecta a sustinatorilor Stelei e undeva in jurul a 40% din totalul populatiei. QUOTE(Victoras2001 @ 6 Dec 2011, 17:29) Am trait o viata printre sociologi si sondaje de opinie. Tare de tot cum s-a terminat meciul la 22 si a doua zi la 16 deja publicau sondajul. ![]() Asta una. A doua, pe cine interesa un asemenea sondaj idiot si clar nerealist ca sa dea banii pe el? Au redactat intrebarile, au chemat agaricii si i-au prelucrat, i-au trimis pe teren (2 500 de romani este esantionul reprezentativ la nivel national), au intervievat aia persoanele, au adus rezultatele, le-au verificat, le-au interpretat si le-au dat publicitatii. In cat timp? In cateva ore. ![]() Kaspe Kaspe... ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Daca iti citeau posturile se prindeau si ei
![]() 6 Dec 2011, 17:44: QUOTE(bmwh548 @ 6 Dec 2011, 17:25) Care 42 bre? Steaua magica, UE Dinamo, fluierasi, mitici... Imi scpa vreunul? Sau azi esti Mos Niciolaie pentru el si i-ai adus un vocabular? QUOTE(Markos @ 6 Dec 2011, 17:29) Mai sunt si altele, arpi, muri, avramusi, lupesti, marediferentafatade, torjemessi, drogatu, cupadegeaba, etc. Crede-ma pe cuvant, sunt fix 42, le-am numarat într-o noapte, de plictiseala. This post has been edited by ady77: 6 Dec 2011, 17:44 |
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.488 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
De la regizorul Markos, un nou film care sparge box-office-ul daciaclubean:
QUOTE(Markos @ 6 Dec 2011, 23:36) |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
A avut bugetul mai mare
![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 05:05 |