TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
![]() ![]() ![]() |
TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
BZN |
![]()
|
||
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
io vin oriunde, camera cu pat si acoperis sa fie. si gratar
![]() numai sa va hotarati repede cu locatia, sa mai prindem o rezervare, ceva.. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Propun sa fi tu organizatoru' sef de data asta.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Eu am fost la Ranca, pensiunea Craiul Muntilor. 80 lei camera dubla, cu mic dejun inclus. Am ramas
![]() Plus ca putem gasi o vila doar a noastra. Si nu mai vorbesc de liniste si civilizatie, mult mai multa decat pe Transfagarasanul cel aglomerat. This post has been edited by ageana: 26 Jul 2010, 22:41 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Merced @ 26 Jul 2010, 23:33) Ma, eu nu stiu daca o sa am bani sa vin si sa si raman, din acelasi motiv clasic, lipsa de cascaval daca te-ai îmbraca ca tot omul din selgros si ai manca la spring time, ai avea si cascaval ![]() 26 Jul 2010, 23:43: QUOTE(ageana @ 26 Jul 2010, 23:41) Eu am fost la Ranca, pensiunea Craiul Muntilor. 80 lei camera dubla, cu mic dejun inclus. Am ramas ![]() Plus ca putem gasi o vila doar a noastra. suna bine de tot asta ![]() This post has been edited by Markos: 26 Jul 2010, 22:43 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Poze cu zona in care exista cazare...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ageana |
![]()
|
Am pus poze... fix la 200m de locul unde-s facute pozele sunt si pensiunile/ vilele.
E foarte foarte ok. Chiar imi pare rau ca am ratat intalnirea de pe Transfagarasan, a doua oara n-o mai fac ![]() Eu n-am fost acolo, am fost fix la intrare in Ranca, era chiar mai misto decat in poza lui vis. This post has been edited by ageana: 26 Jul 2010, 22:47 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
Markos |
![]()
|
arata bine Ranca asta..
![]() se aproba? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Da-va ba in spanac, asteptati si voi sa vina septembrie...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Phaaaaa, la Ranca se construieste haotic ! ! !
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 26 Jul 2010, 23:46) pai am zis, merge si început de septembrie. QUOTE(dr_mKe @ 26 Jul 2010, 23:47) nimerim noi o vila dreapta, np. pare sa fie si semnal gsm ok în zona. image_219.jpg This post has been edited by Markos: 26 Jul 2010, 22:51 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ageana |
![]()
|
Asta era pensiunea.
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
Markos |
![]()
|
mie îmi place
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai da... si ramanem si on-topic cu titlul topicului... sa nu dam motive sa dispara...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ageana |
![]()
|
Eu am ramas foarte placut surprins de peisaje, de calitatea asfaltului, de liniste, de preturile decente in varf de munte, de lipsa aglomeratiei.
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
Markos |
![]()
|
Gata, Ranca ramane. AM ZIS!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
ageana, cei care descopera Transalpina, isi tin putin gura... e inca virgina zona... Nu-i mai face reclama
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ageana |
![]()
|
Care transalpina? Ce-i aia? Ce-aveti bre, ati visat voi, n-am zis eu nimic
![]() Si eu votez pt transalpina, am jurat ca ma intorc acolo cu tot cu bicla ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
Markos |
![]()
|
Propuneri pt perioada:
1. 20-22 aug 2. 27-29 aug 3. 3-5 sept Dupa astea nu prea mai pot eu. Ganditi-va si care cand luati cascavalul de la patron/stat ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ageana |
![]()
|
20-22 sunt ultimele mele zile de concediu, deci sunt pro.
Dar cum oricum o s-o facem in uichend, eu unul pot veni oricand. Ma foarte indoiesc insa ca o sa se stranga gasca din nou, la o noua ieseala in mai putin de o luna. This post has been edited by ageana: 26 Jul 2010, 23:08 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
Markos |
![]()
|
Se strang destui, îti garantez io
![]() Mai ales ca deja suntem trei ca si siguri, eu, tu si vizavi. Promit sa discut si cu zdrentele alea umane banate, Marty si Pictoras. Oricine e binevenit. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
![]() Eu inca mai vreau sa gust pulpili alea facuti la gratar. Si n-am sa puot daca va-ntalniti ashe curaaaand ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu pun piciorul pe uscat candva intre 25 august si 25 septembrie, asa ca nu pot zice nici da nici ba...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ageana |
![]()
|
Daca nu vine si argon sa ne dea benzina de la limo in varf de munte, o sa fie cam problematic
![]() Moaaa', abia astept ![]() In niciun caz nu mergem pe 26, ca-i ziua mea atunci, si voi ma puneti sa fac cinste ![]() This post has been edited by ageana: 26 Jul 2010, 23:17 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
vis-a-vis |
![]()
|
Macar cate un Ursus la 0,33
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
Locatia e stabilita. Termen pentru stabilirea uikendului pana luni 2 august. Daca o lungim aiurea, o belim original.
This post has been edited by Markos: 26 Jul 2010, 23:26 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Da veniti ba dracului la mare sa va bronzati si voi! Ce atata munte?! Io ca sa ajung la voi tre sa bat juma` de tara.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si invers ti se pare mai putin?
![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:39 |