TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
![]() ![]() ![]() |
TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Nope, apa rece, calda la orice ora, conditii foarte ok.
Singurele probleme au fost cu electricitatea care a picat de cateva ori, din cauza furtunii cu descarcari electrice, dar revenea in cateva minute. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ranca suna prea bine. De data aceasta cred/sper ca o sa ma bag si eu. Daca tot e liniste si pace, nimeni pe drum, e de dat o mica proba speciala. Macar asa, de gust. VTM-ul se tine anul acesta pe 10-12 septembrie.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Putem veni cu progeniturile sau il enervam prea tare pe Marty?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(pastrama @ 27 Jul 2010, 02:09) Da veniti ba dracului la mare sa va bronzati si voi! Ce atata munte?! Io ca sa ajung la voi tre sa bat juma` de tara. ![]() Nu, ca ne maninca sobolanii. Vin si eu. Cascavalul meu e cam cas, vin fara cazare, dar vin. Drumul arata partial asa: Partial asa: si partial asa: Locatia, in ansamblu, arata cam asa: Pozele-s facute in primavara, e posibil ca, la ora asta, drumul sa fie in intregime asfaltat. This post has been edited by corbex: 27 Jul 2010, 09:44 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
as vrea sa vad si eu transalpina....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Daca alegeti o data la care sunt liber ma tenteaza si pe mine o intalnire la Ranca
![]() O sa urmaresc aici sa vad ce hotarati Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
ageana |
![]()
|
Drumul pe partea sudica este asfaltat pana la Ranca si destul de mult dupa. Pe partea nordica nu stiu insa daca este pana la capat, deci mai bine veniti prin sud decat sa aveti surprize.
Am vazut si un indicator care zicea ca-i inchis drumul dupa km X (destul de mult dupa Ranca), nu stiu exact care-i treaba. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
se poate afla accesul acolo? pe PM daca e prea public aici.. Nu am fost niciodata si as vrea, e in judetul Gorj, nu?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum ajungi la Ranca, adica?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ageana |
![]()
|
Pt cei din Buc: Pitesti-Valcea-drumul spre Targu Jiu, si la 30km de acesta faceti dreapta. E indicator, nu-i nimic complicat.
Presupun ca pe partea nordica se poate veni prin Petrosani->Obarsia Lotrului->Ranca. Dar nu stiu daca au ajuns cu asfaltul pana jos de tot. This post has been edited by ageana: 27 Jul 2010, 10:05 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si pe transalpina.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pentru toti cei din vest, de la Deva se alege cel mai scurt drum pina la Petrosani, se trece munticelul ala spre Obirsia Lotrului si se face dreapta, spre sud.
Cei care vin din centru, coboara pe Valea Oltului pina la Brezoi, fac dreapta pe valea Lotrului si o tin batz pina la Obirsia Lotrului, unde fac stinga. Cei din zona Alba pot veni direct pe valea Sebesului. This post has been edited by corbex: 27 Jul 2010, 10:18 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
De la Ranca incepe Transalpina. Partea cea mai frumoasa si grea e pana la Obarsia Lotrului, actualmente-n lucru. Daca ploua, e mai greu de ajuns la Ranca venind de la Obarsia Lotrului. Continuarea e pana la Sebes. Dar daca vrea cineva sa se aventureze sa faca Transalpina de la Sebes la Ranca, sa ii aloce cam o zi la dispozitie. Acum e asfaltata destul de mult, dar mai sunt si portiuni cu sleauri.
This post has been edited by vis-a-vis: 27 Jul 2010, 10:37 Attached thumbnail(s) ranca.gif ( Size: 1.64mb ) Number of downloads: 154 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cine vine din Bucuresti poate sa faca si o plimbare la pestera muierilor.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Pe%C8%99tera_Muierilor si pestera Polovraci http://ro.wikipedia.org/wiki/Pe%C8%99tera_Polovragi plus cateva manastiri. Este o zona in care ai ce vedea, sa ai o saptamana sa poti sa te plimbi in voie. Cine are un pic de curaj, ma ofer sa va duc pe un drum de vis, putin stiut, se vede pe harta lui vis-a-vis, biserica Pahomnie, si schitul Iezer, drumul se termina cu un tunel, iar privelistea este de vis. Tunelul este in varful muntelui, asemanator cu transfagarasanul, drumul nu este asfaltat este drum de munte. This post has been edited by tribunul: 27 Jul 2010, 10:27 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
corbex |
![]()
|
De la Obirsia Lotrului spre valea Sebesului am fost eu anult trecut. Drum foarte bun, fie ca era sau nu asfaltat. Acum, in primavara, urcarea spre Sebes era facuta praf de taietorii de lemne, dar asta a fost scum citeva luni. Si drumul ala se afla in extindere si asfaltare, posibil sa fie terminat, nu mai aveau mult de lucru la el inca de anul trecut.
This post has been edited by corbex: 27 Jul 2010, 10:21 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
S-au dus vremurile bune
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pana la urma, ce varianta de uikend dintre alea 3 preferati?
Sa zica fiecare, ca sa ne facem o idee de ansamblu. Eventual sa mentioneze fiecare si cand NU poate, ideea e sa fim flexibili ca sa multumim pe toata lumea. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
27-29 presupunind ca e inca destul de cald, dar pote fi la fel de bine si 3-5 sept.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
in principiu si eu zic la fel.... dar trebuie sa mi se spuna programul....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Fain rau corbex, la cum arata portiunile alea de drum, cred ca si Dacia mea berlina trece pe acolo, mai ales ca am scut de 1300 la baia de ulei!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
argon |
![]()
|
nu mai ne fa iluzii desarte, iar n'o sa vii nici acolo.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Normal ca nu vine, costa, trebuie facute economii
![]() |
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
Dacia ta, cu sau fara scut, urca oriunde. Tu nu esti in stare sa urci in ea.
![]() In caz ca nu stii, pe transalpina e o troita facatoare de minuni. This post has been edited by corbex: 27 Jul 2010, 11:53 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
27-29 august e perfect.
3-5 septembrie la fel. Care-i lista? |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Markos @ 27 Jul 2010, 00:04) Eu as pune in discutie si 13-15 august. Ranca e la 1600-1800 m, pe sfarsit de august sau inceput de septembrie posibil sa fie destul de frig (noaptea, corturi). Stie cineva unde se poate gasi prognoza meteo pentru zona respectiva? Eu nu am gasit decat pentru urmatoarele 15 zile. Macar sa avem certitudinea ca nu se voteaza pt un WE cu vreme de muraturi. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
In aproximativ orice weekend as putea veni si eu, doar sa am banii pentru strictul necesar.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
tribunul |
![]()
|
Pai acum berile le ai asigurate.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:42 |