TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
![]() ![]() ![]() |
TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Rosii, uite ca mi-am adus aminte c-ar mai trebui ceva ! 2 kg e bine? Si sare...
![]() Daca nu dau de voi, ma duc la biserica aia din Deva si dau acatiste. This post has been edited by corbex: 16 Aug 2010, 12:51 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai daca vine si Popa Tiuning nu mai avem nevoie de lighean pentru salata, il rugam s-aduca el un cazan da botez d-ala de la Emag, cu leduri si muzica.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai poate sa-l aduca direct cu mancare gatita de pe la pomeni...
This post has been edited by vis-a-vis: 16 Aug 2010, 12:53 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Il ajutati sa ia o decizie?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Ca ajunseram la capitolu' potol. Prevad ca cina se va desfasura in stilu' prinz, adica gratar. Pentru micu' dejun ma sacrific si va aghezmuiesc c-o omleta d-a mea. Numa' ca-mi trebe niste chestii, cum ar fi ciuperci, ceapa, nijte brinza, nijte costita, nijte ardei gras/ardei copti.
Pentru salata am nevoie de: ceapa, rosii, ardei gras. Daca mai vreti si altceva in salata, aduceti. Asta o sa fie baza. Ciuperci proaspete sa mai luati, ca vi le bag la cuptor, umplute cu cozile proprii (tocate marunt) si brinza/cascaval. Sa veniti pregatiti pentru taiat si tocat, ca cu astea nu le am. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
io aduc patentul.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
La gratar e clar ca trebuie carne, si langa ea paine, mustar, o salata rosii-castraveti si gata.
Cu micul dejun iar e simplu. Niste oua (sa faca Marty omleta), cativa cremwursti, o bucata de telemea, ceva de intins pe paine, legume si gata. Ramane de vazut ce balotam la cina. E ok sa aducem fiecare cate ceva si sa punem la comun, dar nu stiu ce o sa iasa. Vorba lu' nu mai stiu care de aici, cate o caserola de mici de caciula si nici un mustar. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
M-ati convins, eu vin cu senvijuri d-acasa!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.307 Joined: 24 June 07 ![]() |
In cazul asta, daca o dam pe chestii complexe, o sa aduc si niste oua de tara proaspete, daca ajung pe la tara, macar vreo 10. Mai aduceti si voi de tara daca aveti sursa, la oua chiar merita fata de alea din comert. Si niste costita afumata, ori bacon ceva. Hai ca ne descurcam pana la urma.
Grecule, mai vrei ciorba aia de burta? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Gluma e buna, ne distram, dar putem fi unpic seriosi sa stabilim ce anume facem? Si apoi e timp de glume, ne putem muta pe topicul lui argon unde tocmai am aflat ca noua lui limuzina e segmentata
![]() Parerea mea, pentru cei ce vin sambata: - masa de dimineata o luam fiecare acasa/pe drum - masa de pranz o facem la gratar comun, fiecare trebuie sa aduca cate ceva, e bine sa discutam ce anume ca sa nu avem lipsuri sau excese - masa de seara - ce mai ramane pe la gratar + ficare ce isi aduce, oricum dupa petrecerea de la pranz banuiesc ca nu e nevoie de ceva prea consistent - duminica dimineata putem incerca ompeta aia cu salata propusa de Marty, deci trebuie sa aducem oua, ciuperci, legume, etc, trebuie sa vedem cine ce aduce. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai frate, ca nu ramane nimeni nemancat. Daca aduce fiecare ce crede ca-i ajunge si-i place, mancare/bautura, eu zic ca e ok.
Poate eu nu vreau omleta de ex ![]() Dar ar merge niste stiuca d-aia prinsa de Markos, fripta asa pe gratar cu multa sare si o saramura cu ardei gras si iute, ceapa multa ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 16 Aug 2010, 13:53 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nicio problema, eu de asta voiam sa discutam sa vedem ce doreste fiecare.
In cazul asta nici eu nu vreau alte mese comune in afara de gratar, ca sa nu ma complic degeaba... de ex ![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Eu cand eram in armata si venea sambata, puneam toti tot ce aveam la bataie. Trebuie doar sa fie unu' care sa le aranjeze frumos pe masa, sa nu fie ce-a adus fiecare in dreptul lui. S-ar simti aiurea sa intinda mana la altu'.
La sucuri si bauturi e clar, ce bea fiecare sa-si ia de-acasa. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Marty |
![]()
|
Ba, ia gata, citi mergem? Adica per total cite persoane sunt?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
io-s unu'
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tu esti grec, nu se pune
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Pentru intarziati
![]() 1. ageana 2 (o camera) 2. PaulT 2+ 1/2 (o camera) 3. Argon 2 + 1/2 (o camera) 4. cdadan 2 (o camera) 5. Radian 1 (o camera) 6. DannyY 2 - (o camera) 7. Merced (o camera) + visul (+1?) + vali? 8. Andy_ACS 2 (o camera) 9. Marty 2 (o camera) 10. Markos 1 (o camera) La camera 7 s-au anuntat minim 2, maxim 4. Total intre 18 si 20 adulti + 2 copii. Scuze, era sa-l uit pe corbex. El se cazeaza la Solenze Royal Spa & Resort. This post has been edited by cdadan: 16 Aug 2010, 19:30 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
Camera aia e antifonata?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.307 Joined: 24 June 07 ![]() |
Din cate inteleg eu vallyyy mai vine cu un prieten, deci de aici plecam trei, plus visu' si vom forma camera alora cu bani putini.
![]() Nu prea conteaza daca e antifonata sau nu, eu nu cred ca o sa ajung pe acolo decat cateva ore inainte de plecare. Pentru ca la Balea ploaia m-a tinut noaptea in cort, acum sunt decis sa ne cinstim cum se cuvine, program de voie pana la rasaritu' soarelui. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Markos n-ai nimerit-o...
Attached thumbnail(s) album_honeymoon_suite.jpg ( Size: 41.65k ) Number of downloads: 269 |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
corbex |
![]()
|
Ba a nimerit-o ! tu ai pozat-o inainte, el dupa utilizarea patului. Cum a zis Argon, orgie, frate !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Ce varste au juniorii? Ori il pun pe Marty babysitter?.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Dacă e marty babysitter, îl aduc și eu pe al meu al mic, numai să-i fac o poză înconjurat de copii.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Bre, da' aveti idee pe unde e pensiunea asta? Mai spre parte sudica, mai spre nord?
Eu de miercuri o sa plec de acasa dupE care vin direct sambata la Ranca. Nu o sa mai am acces la net in perioada asta, deci sa-mi dea care vrea numarul de telemobil celular, sa nu caut ca bezmeticu' p-acolo. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Eu vin 100 % ca sa fie CONFIRMARE ce zic acum ...
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:43 |