TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
![]() ![]() ![]() |
TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Pentru el se face parastasul.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai atunci imi las nevasta in materna si vin si eu
![]() |
--------------------
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cred ca s-ar ocupa toata Ranca, nu doar o pensiune..
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
Nu pleaca nimeni din constanta?
![]() This post has been edited by para06: 18 Aug 2010, 13:24 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
- CT92PAR
2003
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@para06 - dar tu nu ai masina?
![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
n-am carnet
![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
- CT92PAR
2003
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.307 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu cred ca are permis, iar fara nu merge decat prin zona p-acolo.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
in schimb vad ca ai avarat cu reno f1, te face mai potent treaba asta?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
para06 |
![]()
|
am vrut sa pun alta
![]() Si da :> ma face mai potent Acum cred cai mai bine:D This post has been edited by para06: 18 Aug 2010, 14:01 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
- CT92PAR
2003
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tu nu citesti anunturile cu "Interzis minorilor"? La Ranca se bea, se fumeaza, n-ai tu treaba cu d'astea, si, dupa cum ai citit, nimeni nu s-a oferit sa aduca biberoane.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
para06 |
![]()
|
HA HA
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
- CT92PAR
2003
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ete, l-ati suparat si a-nceput sa plinga... Acu' sa-i dea unu' tzitza!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
In schimb e oferta grasa la pampersi
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Faceti si voi intalnirea in noiembrie sa vina si ala micu`. Se ocupa Marty de el ca e simtitor de felul lui
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
aha, joaca bedminton cu el.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
No, oina sau beizbol . Oricum ala mic o sa fie lobda
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Marty asa a zis grecu', ca n-are curaj sa nu vina dupa ce a promis ca te aduce. Apropo, sper ca treaba cu salariul e o gluma. Sper sa nu te puna dracu' sa n-apari.
![]() Gratar avem acolo si in curte (din ala mobil) si in bucatarie (din ala electric parca). Ne asezam tabara de pranz unde decide majoritatea. Totusi, prefer sa mergem pe dealuri la gratar. Daca stam toata ziua in curte si bem, de ce draq mai mergem la munte? Radiane, nu e musai sa mergi cu masina pe deal. Or mai fi locuri libere (de ex. la mine pe bancheta). |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba chiar vorbesc serios! Sunt deja vreo 10 bulioane in datorii, nu mai vreau sa fac altele. Banii trebuiau sa intre vineri, dar ne-au zis ca luni. Luni au zis ca poate AZI. Azi au zis ca maine.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
bion |
![]()
|
Asa falit e Mutu
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Atunci vii fara salariu, doar cu persoana ta, adusa de markos. Da-l incolo, il iei luni, abia nu-ti sta capul la el in uichend. Crezi ca dintre noi nu-s altii la fel?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
@Marty Da cardu e deja stors?
![]() Io am vreo doua unul e uscat ca iasca alalalt mai palpaie. Enervant e ca banca imi da smsuri sa nu cumva sa uit sa mai bag in pusculitza si le-a ginit bozgoroaica. Nu iegzista concordanta intre declaratiile mele sub juramant si ce dzice banca ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
|
corbex |
![]()
|
Fa si tu ca mine: ia un imprumut cu care umpli cardul, dupa care-l desfiintezi! Sa moara banca de oftica !
![]() Ma omora cotizatia la card si dobinda aia de ferentari. LE Rog onoratul forum sa observe ca, de ceva vreme, colegul Bion, ca membru nu pot sa-i zic, nu-si mai incheie interventiile cu "cu stima, Bion". Ceva e putred in Danemarca ! This post has been edited by corbex: 18 Aug 2010, 18:40 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.307 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nici eu nu stau bine cu banii, deja e previzibil. Insa nu va las de capul vostru, sa fie clar.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
N-am overdrafturi, n-am carti de credit, doar doua carti de debit. Evident ca pe fiecare dintre cele doua am maxim 2 lei ramasi.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
bion |
![]()
|
De unde stima coane E recesiune -25%
Inca membru ca-s cu 14 erectii in urma ta ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
|
corbex |
![]()
|
Esti mai tinar cu 14 luni?
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
Bingo
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
|
Marty |
![]()
|
Io credeam ca va referiti la ani, nu la luni.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 16:46 |