Android, HTC Desire & co
![]() ![]() ![]() |
Android, HTC Desire & co
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(Ake @ 12 Nov 2010, 22:04) fii serios...ce vanzari mai erau daca Galaxy avea display cu rezolutie nasoala..nu era Samoled...nu avea Android... il cumpara lumea numai pt ca este samsung? ![]() ![]() ![]() This post has been edited by M i h a i: 16 Nov 2010, 13:26 |
--------------------
------
------
------
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 16 Nov 2010, 13:45) Din pacate nu va fi asa, cum apare Nexus S, cum or sa ii scoata ROM-ul si sa il puna pe Galaxy S. Cum va merge o sa vedem, eu sper ca bine. http://www.gsmarena.com/dell_streak_steps_...t-news-2077.php Posesorii de Dell Streak in sfarsit pot fi si ei fericiti ca au un device cu update la zi. Padre, sa ne spui cum e noua interfata Stage UI. Un inlocuitor de homescreen, e superb si se misca impecabil. http://www.cyrket.com/p/android/com.zeropo...meScreen3dFull/ This post has been edited by 2dor: 17 Nov 2010, 10:51 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Stie cineva cum se poate seta browserul inclus in android sa deschida direct paginile "desktop" ? Adica daca dau www.youtube.com sa nu ma redirectioneze catre m.youtube.com.
Dolphin HD (un browser gratuit de pe Market) are optiune pentru asa ceva, la ala standard nu gasesc nimic ![]() |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sa intreb si aici. ce stiti de sony x8. am vazut ca vine cu adroid claire parca (adica exista update la el) merita luat la oferta de voma cu 49 euro si abonamentul ala cu 800?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Mi se pare ok din specificatii. La banii aia e ok.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si abonamentu vezi ca e de 20 euro pe luna parca
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
e vreo 17..dar macar il folosesti la ceva.
sa vedem daca au pe stoc si il pot aduce pana pe 17, daca nu nu mai iau. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
te_rog_2004 |
![]()
|
Ionut Group: Members Posts: 113 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Are cineva LG Optimus One cu froyo?
|
--------------------
Renault
Megane 2
- B-xx-XXX
2008/Manager Megane II Manager 1.5 Diesel 86 cp/2008
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu, dar deja vorbim pe pm
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
te_rog_2004 |
![]()
|
Ionut Group: Members Posts: 113 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Eram curios daca mai sunt si alti utilizatori pe forum cu acest telefon?
|
--------------------
Renault
Megane 2
- B-xx-XXX
2008/Manager Megane II Manager 1.5 Diesel 86 cp/2008
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
ca sa nu mor prost. modulul agps se foloseste doar cu conectare la net? sau poti prinde si sateliti fara conectare la net?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu sunt curios daca mai exista vreun telefon cu gps
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Modulul GPS recepționează semnale de la satețiți, și îți calculează diferiți parametrii precum poziția în sistem WGS84, viteza, altitudinea. Felul în care folosești apoi acești parametrii diferă.
Dacă utilizezi Google Maps, da, ai nevoie de conexiune la internet, pentru a descărca harta. Dacă utilizezi un program gen iGo, cu hărțile stocate pe card, nu, nu mai ai nevoie de conexiunea la net. ------------------------------ AGPS se referă la altfel de date obținute de la rețea, nu la conexiunea de internet. Pe Android cel puțin ai o opțiune de a nu permite niciun fel de comunicații de date prin rețeaua GSM, dacă nu ai abonament de date sau ești în roamnig. This post has been edited by C a t a l i n: 4 Dec 2010, 16:55 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
cataline
eu vorbesc de un telefon android care suprota gps prin agps cum e si galaxy si lg otimus etc. intrebam daca instlez pe card un program de tipul igo pt android cu harti, acesta merge doar prin receptie gps? |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(te_rog_2004 @ 2 Dec 2010, 14:50) m-am jucat si eu cu el...cam uratel.....parca este N73 meu..bine..N73 face poze mai bune QUOTE(b76bgaarh @ 4 Dec 2010, 16:47) ca sa nu mor prost. modulul agps se foloseste doar cu conectare la net? sau poti prinde si sateliti fara conectare la net? 1.igo ca la un gps normal..fara net 2.google maps...foloseste netu... Ambele aplicatii sunt foarte ok...le folosesc destul de des.. |
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
M i h a i |
![]()
|
|
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
Nu uita ca el costa 10euro la vodafone, pe langa ce ai enumerat tu mai are si carcasa spate ieftina rau. Dar na.. eu vin de la un e63 ( luat si ala pe puncte ), daca e sa le compar pe amandoua.. e63 e prafulet rau de tot
![]() Si totusi N73 de care zici tu... a costat o carca de bani la vremea lui... asta e un smartphone GRATIS ![]() This post has been edited by rtBK: 4 Dec 2010, 17:23 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
M i h a i |
![]()
|
Daaa..cum sa nu...10 E..cu abon de 16.64 timp de doi ani.... recomand orange...au oferte de oferte...gen android day..si abonamente mult mai bune... o spune unu care a avut abonament la vodafone de pe vremea ericsson 628..
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
mie mi se pare ok abonamentul asta
![]() Un prieten si-a comandat galaxy s cu acelasi abonament si a trebuit sa plateasca pe langa aparat (~900 ron ) inca 400 ron garantie ca nu ia telefonul si fuge deci 1300 ron dintr-un foc + in astia 2 ani o sa le mai bage in buzunar cel putin 1300 ron ca si mine de altfel. Te iei cu mana de cap daca incepi sa faci calcule ![]() This post has been edited by rtBK: 4 Dec 2010, 17:40 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
M i h a i |
![]()
|
eh..afla ca la orange, galaxy s a fost 500 lei...cu abon de 17...asa ca...vodafone sucks..
This post has been edited by M i h a i: 4 Dec 2010, 17:42 |
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
a fost o oferta intr-o zi cu soare, acum ploua si vad ca e 100 de euro la un abonament de 20,83 euro + abonament my smartphone 9,37.
Adica o sa platesti telefonul ala de o sa iti iasa pe nas la final. p.s. mi s-a parut ciudat ca ai zis de igo ca merge cu agps fara internet.. totusi ai avut dreptate. A trebuit sa ies la geam si a prins semnal. Eu intelesesem ca agps-ul merge si in casa si chiar si in subteran atata timp cat ai semnal la telefon. Pana la urma cum e? This post has been edited by rtBK: 4 Dec 2010, 17:56 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
daca il iei p[e abonament de firma merita ca plateste firma
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
M i h a i |
![]()
|
rtbk...da...a fost o oferta intr o zi cu soare...o oferta care a golit stocul de galaxy la orange...au stiu oamenii cum sa vanda...si stiu in continuare avand in vedere campania lor cu zilele de promotie..
This post has been edited by M i h a i: 4 Dec 2010, 18:00 |
--------------------
------
------
------
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eu nu renunț la Vodafone nici dacă rămân singurul lor abonat, și chiar de mi-ar da Orange sau alt operator Desire HD gratis la cartelă.
.......................... Revenind ontopic, QUOTE Android 2.3 Gingerbread shows up on video, minor changes spotted Android 2.3 Gingerbread is not out yet despite the old rumors of a November launch. But it should be almost done - Google Hong Kong even used it in a video tutorial for Voice Search. The visible changes are quite underwhelming from what can be seen in the video - but the changes under the hood should prove more interesting. The notification area color has been changed to black and the icons on it are new. The virtual menu key on the bottom of the screen has been placed on a black background and it's now flanked by two shortcuts. The final bit of UI polish in Android 2.3 Gingerbread is the restyled buttons in the settings menu. The Android Market received some new tabs - inside the app information page, there are three new tabs, one of which allegedly reads "Related" (but we're no experts in Cantonese, so we can't confirm that). Here's the video (scroll past the iPhone part in the beginning), shot on what might (or might not) be a Nexus One. Filmul aici. |
--------------------
-
-
|
|
rtBK |
![]()
|
am vazut leakul ala... arata foarte rau cu meniul in chineza
![]() Sa vedem cat de repede il vor implementa producatorii, ca sunt unii pe androidforums care mor cu 1.6 de gat ![]() This post has been edited by rtBK: 4 Dec 2010, 18:13 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@arh: Streak ruleaza fin Android 2.2, inclusiv aplicatii (Aura, Motonav) care functioneaza numai cu GPS (fara net) si cu ecranul de 5"este companionul perfect in masina.
A trebuit sa stau undeva pentru cateva zile... timpul mi-a trecut mult mai usor cu Streak: filme, presa, forumuri, email, etc. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:44 |