credit banci, credit banci
![]() ![]() ![]() |
credit banci, credit banci
rogilg |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 27 July 04 From: Aiud, ALBA ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
- AB-05-FBZ
|
|||
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
BCR da pina la 10.000 EUR fara ipoteca! HVB dau si ei!
This post has been edited by kaspersky: 26 Apr 2005, 16:13 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
3000/3 ani - Bancpost
La BCR e 10000/10 ani daca iei lei si 5000/5 ani daca iei EUR/USD Dute pe www.bnro.ro/Ro/Banks/ban_report.doc unde gasesti lista bancilor, le iei la rind pe google si cauti persoane fizice/credite/credite nevoi personale This post has been edited by costi: 26 Apr 2005, 16:25 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
intreb si io ca melcu, daca nu e ipoteca atunci ce garantie aduci?
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
eg pt melcu'
![]() Garantarea creditelor: Pentru garantarea creditelor este suficientă încheierea unei asigurări pentru riscul de neplată. Alte garanții alternative: -Veniturile giranților(1/3 din veniturile nete cumulate ale giranților trebuie să fie mai mare sau egală cu rata lunara de plată); - Autoturisme (numai în completarea altor garanții); - Bunuri imobile; - Depozite în lei și valuta; - Alte garanții agreate Asigurarea garanției: bunurile aduse în garanție se asigură pe toată perioada de creditare la o societate de asigurări agreată de bancă și polițele de asigurare se cesionează în favoarea bancii. Comisioanele bancare sunt diferențiate în funcție de: monedă, termen, natura garanției. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva cam cat dureaza obtinerea unui credit pt. nevoi personale?
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Sora-mea a luat de la BCR si parca in 3 zile, i-a dat banu'.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
La BRD 3 zile, cu programare pe internet
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
ABN maxim 14 salarii fara avans 13,5% lei 11% valuta. Se lauda cu termen 2 zile. Dar cred ca dureaza cam 4. Oricum ei vin la tine si iau actele, iar tu te duci la banca sa ridici banii. Azi o sa fac eu un credit si o sa va dau mai multe detalii.
This post has been edited by WUB: 16 May 2005, 10:07 |
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Are cineva idee daca este vreo limita de varsta de la care nu se mai acorda credit long term? De ex , o persoana de 55 ani ,poate obtine un imprumut de la BCR 10.000e/10 ani , chiar daca venitul acopera mai mult decat suficient rata lunara?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Daca ai 55 + 10 =65, si 65 > decat varsta maxima de pensionare.....saluti...nu iei nimic...daca ai 53 + 10 = 63 si 63 < decat varsta de pens. atunci e ok...
In rest nimic deosebit...doar daca au ceva reguli interne cei din banci... BCR -2 zile Buc, 1 sapt. Cta Raiff. -3 zile (Buc, Cta) B. Romaneasca - 3-4 zile (Buzau) nu stiu Buc. Alte banci doar cu presupusu'... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Alte solutii nu ar mai fii? Inafara de a micsora durata contractului pe 8 ani , in cazul acelei persoane? Nici cu ipoteca nu i-ar da pe 10 ani?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Nici cu ipoteca...doar daca reduce perioada astfel incat sa se incadreze in limita. Acuma nu stiu cat e varsta maxima de pensionare....cred nu apuci sa mananci o pensie in romania...
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
victor23ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 10 May 05 From: Timisoara ![]() |
DAR LA CAREbanca credeti voi ca putem gasi ce a mai mica dobanda la credite auto? (fara reclam...),
iar pentru creditele auto, nu poti gira cumva cu masina pe care o cumperi?? |
--------------------
daewoo
tico
- TM Sa traiti, ... bine ?
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Pentru credit auto ORICUM girezi cu masina care o iei dar iti trebuie unul sau doi giranti (in functie de venituri).
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
costi |
![]()
|
"Acuma nu stiu cat e varsta maxima de pensionare....cred nu apuci sa mananci o pensie in romania... "
Virsta maxima de pensionare va fi 65 pt noi si 60 pt ele; trecerea de la actualele cerinte la cele de mai sus se face gradual marindu-se virstele de pensionare cu citeva luni in fiecare an (nu mai stiu exact cite), astfel incit in citiva ani sa se ajunga la noile virste (cine o mai ajunge) ..... Oricum dupa ultimele news sistemul va intra in colaps in curind ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
victor23ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 10 May 05 From: Timisoara ![]() |
dar simulatoarele de credit ce le gasesti la fiecare site de banca, sunt reale, (adica au DAE inclus sau sunt vrajeala), ex
3300 eur credit auto dobanda 9,5 % ..60 de luni (5 ani) pe simulator scria rata lunara fixa 65 euro. eu am calculat : 9,5 % pe an X 5 ani = 47,5 % (dobanda) 47,5 % X 3300 = 4867,5 eur de restituit 4867,5euro / 60 luni =81,15 euro pe luna diferenta 81,15 eur - 65 euro = 21, ... euro o platesc ei !!!!!!! |
--------------------
daewoo
tico
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Dobanda este calculata asa sau dupa primul an se calculeaza cei 9,5 % din ce-a ramas dupa achitarea ratelor in primul an si tot asa mai departe ?
This post has been edited by Ant: 16 May 2005, 14:13 |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
victor23ro |
![]()
|
|
--------------------
daewoo
tico
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(victor23ro @ 16 May 2005, 14:08) eu am calculat : 9,5 % pe an X 5 ani = 47,5 % (dobanda) 47,5 % X 3300 = 4867,5 eur de restituit 4867,5euro / 60 luni =81,15 euro pe luna diferenta 81,15 eur - 65 euro = 21, ... 93 Ar trebui sa te angajezi la o banca, tata, cu calculul asta le-ar creste profitul cu 1000% ![]() Cauta si tu un desfasurator de plati pe net si ai sa vezi ca dobanda se plateste la suma ramasa dupa fiecare plata, nu la suma initiala. Cum calculezi tu, o fac numai camatarii ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
victor23ro |
![]()
|
ok am inteles asa poate mai da rezultatul ....
|
--------------------
daewoo
tico
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
hihi aveam dreptate
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
victor23ro |
![]()
|
dar daca nu ai platit abonamentu la connex de vro 3 ani (2 mil )
mai iei credit |
--------------------
daewoo
tico
|
|
dantes |
![]()
|
Ce legatura are sula cu prefectura? Pana una alta raspunsul e DA...Pe viitor se va face si o bonitate a clientului in functie de plata utilitatilor, telefoane etc...Momentan Biroul de Credite are in evidenta DOAR rau-platnicii, si se pare ca functioneaza. Am auzit de la o banca faptul ca se vor introduce in prima faza cum plateste fiecare client de credite, apoi d-abia cu plata altor utilitati...
Sper sa se introduca mai repede cu bunii-platnici, ptr. ca se pare ca se vor face chiar derogari si alea alea...depinde de istoricul fiecaruia... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(WUB @ 16 May 2005, 10:05) ABN maxim 14 salarii fara avans 13,5% lei 11% valuta. Se lauda cu termen 2 zile. Dar cred ca dureaza cam 4. Oricum ei vin la tine si iau actele, iar tu te duci la banca sa ridici banii. Azi o sa fac eu un credit si o sa va dau mai multe detalii. Ia zi detalii. Cum e cu alea 14 salarii, exista limita maxima? Iti cer si o locuinta gaj? Mersi. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
...ahem... la ABN dupa cite stiu iti da 14 salarii, dar nu mai mult de 10.000 EUR
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ashu @ 17 May 2005, 00:40) revin. Nu se cere nici un gaj, limita e maxim 10.000 euro. Se pot rambursa anticipat chiar de a doua zi cu o amenda de 3 % din suma rambursata. Pt contact de la ABN, care vine unde vrei tu, PM. Documente: -copie buletin -adeverinta de salariu -ultimul fluturas -o factura de utilitati, telefon fix, etc -copie dupa cartea de munca predat azi, banii ii ridic vineri ! |
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
ashu |
![]()
|
Mersi mult.
Mai zi-mi ceva te rog: - pe cat timp maxim se poate lua creditu - cat e dobanda - cat sunt toate taxele alea care se platesc cand iei creditu (asigurare + taxa dosar + etc) |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
WUB |
![]()
|
QUOTE(ashu @ 17 May 2005, 12:34) Mersi mult. Mai zi-mi ceva te rog: - pe cat timp maxim se poate lua creditu - cat e dobanda - cat sunt toate taxele alea care se platesc cand iei creditu (asigurare + taxa dosar + etc) -nu stiu exact perioada maxima cred ca e 5 ani ( eu asa l-am luat) -dobanda e de 13.5 % la lei, 11 % la valuta asigurare 3% din credit comision de retragere 0.75% din suma. Daca vrei numele unui agent PM si poti sa il intrebi cite in luna si in stele...vine la tine la servici si iti explica, iti ia actele ...tu doar te duci l abanca sa iei banii si api lunar sa sa platesti ratele ![]() |
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Bun, hai sa intreb si eu daca e de pus intrebari pe aici: vreau sa cumpar un apartament, am o parte din bani, iar pentru restul vreau sa iau credit. Ce fac? Girez cu apartamentul pe care il voi cumpara ? Trebe sa fac o depunere in avans ? Am auzit de chestii de genu: tre sa faci o depunere de 15% din valoarea creditului. Chiar 15% nu am.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:24 |