credit banci, credit banci
![]() ![]() ![]() |
credit banci, credit banci
ashu |
![]()
|
||
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|||
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 17 May 2005, 12:59) Bun, hai sa intreb si eu daca e de pus intrebari pe aici: vreau sa cumpar un apartament, am o parte din bani, iar pentru restul vreau sa iau credit. Ce fac? Girez cu apartamentul pe care il voi cumpara ? Trebe sa fac o depunere in avans ? Am auzit de chestii de genu: tre sa faci o depunere de 15% din valoarea creditului. Chiar 15% nu am. Dac alegi credit "ipotecar", adica pui gaj apartamentul pe care vrei sa-l iei, trebuie sa ai tu 25%. Inafara de asta mai a i costuri cu actele, comisioane , taxe notariale etc. inca 7-8%! Dar poti lua pe linga creditul pentru casa si un credit de nevoi personale care sa finanteze aceste costuri + avansul necesar! Singura conditie este ca pe durata crediului de nevoi (cca 3 -5 ani)personale sa poti plati ambele rate! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare putin off topic..dar decat un pic..
Ce se intampla la un credit/leasing daca Dne Fereste de da afara de la serviciu,te accidentezi si-ti iei medical, da firma faliment... Presupunand ca tu dai banii in continuare ei zic ceva? |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cita vreme platesti ratele nu-i intereseaza nimic.
Nu prea ii intereseaza nici dupa ![]() This post has been edited by costi: 18 May 2005, 11:47 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Banca nu primeste informatia cum ca nu mai lucrezi. Si atat timp cat tu platesti ratele nu cred ca le convine sa se scarpine pe la popou.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si cam ce se poate intimpla daca numa' ce-ti intra banii in cont si tu-ti schimbi locul de munca si banca primeste informatia?
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
conform contract de credit; au ei grija sa puna acolo toate clauzele !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
rogilg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 27 July 04 From: Aiud, ALBA ![]() |
Mi-am rezolvat problema creditului in felul urmator:
De la BRD am luat pe numele mamei mele un credit expreso dublu de 5200 euro pe 10 ani cu ipoteca apartamentul meu. (doar mama se incadra la rata < 1/3 din salar, dar creditul tot eu va trebui sa il platesc) Cheltuieli: 1. 1500000 lei ipoteca 2. 1200000 arhiva electronica 3. 3% din valoarea creditului = comision de dosar 4. 1500000 lei pentru dosarul de evaluare 5. rata pentru asigurarea de viata 0,28% calculata la valoarea creditului 6. rata lunara = 72 euro 7. total rata lunara = 86 euro (3.200.000 lei) 8. total cheltuieli (inclusiv maruntisuri)=10.000.000 lei 9. total venit familie = 5.200.000 lei (din care 1.000.000 lei cheltuieli gaz,apa,curent, etc si 1.000.000 + bunuri de masa cheltuieli pt hrana si altele necesare) 10 . bani de benzina = mila domnului sau mananc mai putin si bag benzina |
--------------------
dacia
logan
- AB-05-FBZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:29 |