Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ma gandeam sa trag o fuga pana la Vatra-Dornei. Sa verific daca au nevoie de furnizor serios de citrice?
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Baa
trage o fuga si in Delta (iti dau io detalii pe PM) sa vezi daca nu cumva am ratacit naibii vreun tir pe-acolo de pe cand praseam la grec ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
oricum s-au stricat. ar fi bun totusi tirul.
This post has been edited by Markos: 23 Aug 2011, 23:01 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pana la munte si inapoi platesc eu motorina si uleiul, da' chiar pana in Delta parca totusi... Daca decontezi discutam.
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai de-aia ma gandeam si io
![]() Multe bre... Multe TIR-uri mi-au trecut prin mana... Ce sa fac si io, am mai uitat de unu', altu'... ![]() Nu tre' sa te superi acum pe mine dintr-o nimica toata! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am fost si eu odata batran. Si l-am scos pe einstein.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
L-am scos nevinovat ma.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Markos @ 23 Aug 2011, 23:48) Update: 1. bion - Presedinte de Onoare 2. Markos 3. DragosP 4. corbex 5. Marty 6. PaulT 7. kum 8. Ampt 9. Victoras2001 Liniste-n sala! judge.gif le: da, poti Bre, dar pe mine cand m-ati dat afara? _______________________________________ QUOTE(Merced @ 24 Aug 2011, 00:38) QUOTE(Marty @ 24 Aug 2011, 06:58) Banuiam eu ceva |
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
tu nu mai esti batran
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Prostu e de mai multe feluri chair daca nue decat un prost.
Prostu` prost. Putini si benigni. Prostu` destul de destept ca sa stie ca e prost si sta cuminte in coltul lui.Raritati. Prostul care e atat de prost incat se crede destept. Astia e multi , periculosi si lucreaza sub acoperire. Mai e o categorie, aia cu grija ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
Acum v-ati prins de ce e preș. de onoare? Le stie, nene
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
- Skoda Octavia
.
|
|
Markos |
![]()
|
Depinde de tipul prostului. Unii sunt inofensivi.
Stiu, e valabil si pentru nebuni ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Gugulane, aia sunt in ultima categorie mentionata de Herr Dozent Bion
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
Caz nou si fierbinte: sa-i trimita Kum motanului din dotare bilutele la formol sau sa-l ierte?
Cunoasteti regulile - argumentatii clare, fara sentimentalisme si gargara aiurea. Mai ales ca e urgent ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa le trimita! Patru oo-ntr-o casa sint prea multe.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da' ce, motanul are 3?
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Io am auzit pe cineva zicand "nimeni in casa asta nu are mai mult oo ca mine!" si am crezut ca de-asta si-a castrat motanul. Cand colo, ce crezi, era nevasta-sa.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 30 Nov 2011, 23:56) Io am auzit pe cineva zicand "nimeni in casa asta nu are mai mult oo ca mine!" si am crezut ca de-asta si-a castrat motanul. Cand colo, ce crezi, era nevasta-sa. De regula te ignor, dar acum voi face o exceptie: te-as ruga sa ramanem in cadru' restrans, aici pe forum. Sa lasam nevestele in pace! Multumesc! |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Bre, de la răutățile gratuite de pe forum până la familie e cale lungă. Hai să ne limităm la useri.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
Ce are de spus motanul in apararea lui ?
PS: sa vezi Kum se-ngrasa Leo dupa castrare si toata ziua o va "petrece" dormind si chestia e ca aceasta operatie este ireversibila ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
kum |
![]()
|
Ma, asta cu ingrasatul nu e obligatoriu. Doctorita mi-a spus (si vet poate sa confirme sau nu) ca daca alimentatia e corespunzatoare, nu se ingrasa. Prin alimentatie corespunzatoare intelegand ca nu va manca orice oricand, ca asta e problema de fapt: dupa castrare creste apetitul pentru mancare foarte mult. Dar daca i se da sa manance doar cat trebuie si nu orice porcarii de uiscas&shit atunci nu e nici o problema. Chestia e ca multi din cei care au pisici nu prea se indura sa dea 28 RON/kg pe mancarea buna (Royal Canin) cand de banii astia pot lua aproape 3 kg de uiscas. De aici si problemele alimentare si ingrasatul.
Asa mi-a spus doctorita, asa va spun si eu. Eu oricum voi fi foarte atent in privinta asta, va manca doar ce zice doctorul, cat zice doctorul si cand zice doctorul. |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Eu dupa ce am sterilizat matza i-am dat vre-un an royalcanin ptr. pisici sterilizate(cantitate- la discretie) iar acum ii dau tot royalcanin dar indoor si nu a avut probleme cu ingrasatul !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 01:13 |