Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- -
-
|
|||
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
ala al meu s-a facut cat dulapul. puteai juca lejer un sah pe spatele lui.
|
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am vazut si cotoi-cotoi de 10 kile. Daca-i dai, maninca! Se plictiseste, ca el n-are Wii !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(kum @ 1 Dec 2011, 01:40) De regula te ignor, dar acum voi face o exceptie: te-as ruga sa ramanem in cadru' restrans, aici pe forum. Sa lasam nevestele in pace! Multumesc! Esti un domn. ![]() QUOTE(Marty @ 1 Dec 2011, 09:40) Ti-e straina atitudinea? QUOTE(Lostboy @ 1 Dec 2011, 09:43) Nu e neaparat vorba de rautati gratuite. E vorba de educatie, sau de lipsa ei. E vorba de bunul simt, sau de lipsa lui. E vorba de frustrare, si aici nu mai incape niciun "sau". Pana la urma e vorba de neadaptarea individului la noile norme de convietuire. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
De Muttley mai stiti ceva?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(kum @ 1 Dec 2011, 11:44) Sunt singuru' caruia i se pare ca hranirea pisicii cu produse Royal Canin e ca si kum ai umbla c-un obeu in kur?QUOTE(l@u @ 1 Dec 2011, 11:47) Eu dupa ce am sterilizat matza i-am dat vre-un an royalcanin ptr. pisici sterilizate(cantitate- la discretie) iar acum ii dau tot royalcanin dar indoor si nu a avut probleme cu ingrasatul ! Incearca sa maresti doza de la 3 la 30 de gogoante pe zi. ![]() 1 Dec 2011, 20:29: QUOTE(Iulikk @ 1 Dec 2011, 16:51) Da, e bine, s-a dat la fund (ca sa-l citez).This post has been edited by Marty: 1 Dec 2011, 20:29 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In curind se va vaita lumea de dureri.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Videoclipul filmat la intalnirea de asta vara :
Inca nu mi-am dat seama cine este doamna pe care au vizitat-o. This post has been edited by Shush: 13 Dec 2011, 17:28 |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Marty @ 1 Dec 2011, 20:28) Nu am ce sa maresc caci sunt la discretie in baie.Cand vrea se duce la usa maraie,i se da drumul ,rontaie 2-3 si pleaca.Daca intra si nu are(se intampla sa uitam)atunci sta in fatza farfuriei pana ii pui si mananca ca sparta dar se intampla rar . |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ba, voi despre ce naiba discutati aici? Aici e sfatul batranilor
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(l@u @ 13 Dec 2011, 19:02) Nu am ce sa maresc caci sunt la discretie in baie.Cand vrea se duce la usa maraie,i se da drumul ,rontaie 2-3 si pleaca.Daca intra si nu are(se intampla sa uitam)atunci sta in fatza farfuriei pana ii pui si mananca ca sparta dar se intampla rar . In sfarsit am gasit un om zdravan la capatana. Esti primul proprietar de mieunatoare pe care-l aud ca-si hraneste parosenia-n baie, nu-n bucatarie. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
În bucătărie stă tava cu nisip, cum să o hrănească tot acolo?
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
In bucatarie are ladita cu nisip.
LE: gand la gand cu bucurie ![]() This post has been edited by Markos: 13 Dec 2011, 20:48 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
La asa ceva nu va puteti gandi amandoi ?
![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: +1 This post has been edited by l@u: 13 Dec 2011, 20:51 |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Dar in bucatarie e litiera cu nisip.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Litiera de nisip nu e in bucatarie?
|
--------------------
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
N-o vezi?! E în bucătărie.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
l@u |
![]()
|
+2
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Inseamna ca mancarea e in baie.
![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
La mine e mai simplu: litiera si mancarea sunt in bucatarie
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cum să stai mă cu miros de căcat în bucătărie??
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
are ladita cu nisip in bucatarie?
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(DragosP @ 14 Dec 2011, 12:27) Motanu' s-a invatat si se caca doar in prezenta mea. Nu glumesc! ![]() Cred ca nici lui nu-i place sa-i puta, si a observat ca eu iau rahatelu' cu lopatica si-l duc la WC, asa ca o comite numai cand sunt io de fata! De preferinta cand ma asez la masa ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dă-i în colo, că și al meu tot după ce mă vede pe mine dimineața că mă duc la baie se ușurează.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Mutati-i-o in dormitor, sa-l aveti sub ochi. Nici nu te mai scoala noaptea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Ce-a ajuns topicul ăsta...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(kum @ 14 Dec 2011, 13:58) ![]() Ba, tu chiar vorbesti serios? Adica Faraoua mananca in bucatarie si se caca tot acolo? ![]() Da-o dracu' de treaba. Imi plac si mie animalele. Da in bucatarie gatesc si mananc eu. Nu-mi trebuie nici parul nici mirosul lor. A avut o cunostinta o pisica obosita, se caca-n baie. Bai nene, daca nu erai atent si te puneai pe buda, diminieata, fara sa vezi c-a facut ea, lesinai acolo. Io nici macar nu intru in bucatarie daca am pe mine hainele cu care m-am jucat cu Bono. Vrei sau nu tot pline de par sunt. This post has been edited by Victoras2001: 17 Dec 2011, 02:19 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Prin urmare si asa deci cam asa te prezinti cand striga doamna: Iubi lasa canidul hai la masa ca se racesc pastele !
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 01:13 |