Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Curand.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ti-ai reparat trenuletu?
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si il dai si celorlalti copii sa se joace?
![]() |
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu-l enerva ca iar pleaca
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Daca toti va invartiti in jurul cozii, o sa supun eu problema sfatului batranilor.
Cine este Han Solo, si ce vrea el de la imperiul daciaclubean? De asemenea, unde este Chewbacca? Incearca sa ne dea de inteles ca Soimul Mileniului a fost produs la Mioveni? |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Recunosc. Nu-i prietenul lui ciubaca, de fapt e Lando Calrissian si vrea sa ne pacaleasca pe toti.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Stiu si eu?...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Atacul clonelor, sa moara Cici. O sa ajungeti ca in bancul ala cu "mai rasfirati baieti, mai rasfirati"
Bunaoara, Merced apare inscris in 2007, la vremea aia cred ca asarban era istorie de fo cativa ani. In consecinta ce deducem noi? ![]() Adica vorba lui Markos de mai sus.... |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Daca ma apuc sa banez toti userii suspecti de clona, o sa vorbesc singur pe aici pe la Cafenea....sau ma rog...sa nu exagerez...cu inca fo doi trei.... .....................................................................glumeam bre... This post has been edited by Ake: 22 Mar 2012, 22:01 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Markos |
![]()
|
Cu mine, cu MirceaMM si cu Filip, adica
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Ake |
![]()
|
mai ales cu tine. Da !
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Markos |
![]()
|
Oricum, au fost si abuzuri...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Ake |
![]()
|
..obuzuri..
Eu zic sa schimbam subiectul. Grija altuia -cica prin popor se spune ca nu e sanatoasa. Ar trbui sa-i dam crezare. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Filip @ 22 Mar 2012, 22:05) Da` Muttley daca vrea sa scrie, poa` s-o faca de pe contul lui. Ca din ce stiu eu, e om serios, nu trolleaza ca altii. E banat cumva? Da QUOTE(Muttley @ 22 Mar 2012, 21:32) This post has been edited by ady77: 22 Mar 2012, 22:09 |
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Asa se pare...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Io clona cui sunt? Ca m-ati ametit de tot si nu mai stiu!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Ake |
![]()
|
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Sonica17 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 19 March 12 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1410
sport
- 12-B-113
|
|
bucatzel |
![]()
|
Ce am inteles pana acum. Han Solo e puternic implicat in razboiul clonelor. Da' de Soimul Mileniului de ce nu pomeneste nimeni nimic? Ca doar suntem pe-un forum tenic, ce mama naibii!
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Han Solo |
![]()
|
E dizel
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
Ake |
![]()
|
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:49 |