Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
Shush |
![]()
|
||
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|||
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
da.....in parcarea aia erau 20 masini toate din daciaclub..... asa este mereu acolo. Si chiar daca zici ca ba a fost dinafara clubului, tocmai la a mea s-a dus.....prea de tot....
Idee este ca de la suc unii au plecat mai repede....altii printre care si eu am ramas mai mult, pana am facut nota de plata etc.... |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Arata-i puterea beciului.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca nu spui pe cine suspectezi chiar n-au cum sa delibereze batranii astia.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Daca zic pe cine as banui iese tam-tam mare pe forum si nu numai.....plus ca nu am dovezi. Eu am vrut doar sa punctez ce membrii si ce caractere avem pe langa noi.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Nu exista camere de supraveghere prin zona? Din pacate, nu vad ce ai putea rezolva doar pe baza unor presupuneri.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eh, pe cine, pe mine...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Eram sigur.
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Devine intersant ...
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 23 May 2010, 20:49) Nu mai poate fi vorba de hartuire sexuala. Paracioasa mica e surprinsa in momentul in care sustine public faptul ca-i pare rau ca si-a pierdut prietenul blond, prieten care stia al naibii de bine sa cante la flaut si chitara. Atasez mai jos documentul. [attachmentid=1627625202] In lumina noilor probe cade acuzatia de hartuire sexuala. Argon..... nevinovat . |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Manuel |
![]()
|
neatsa, mojnege...
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
C a t a l i n e, pai tu ori esti plecat ori esti in tara?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai conteaza?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Merced |
![]()
|
Ar fi culmea sa-l suspecteze si el sa nici nu fie in tara...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(Manuel @ 23 May 2010, 22:32) Eram sigur. ![]() ![]() Dragi colegi, eu ma aflu momentan la 35 grade 52.1087 minute latitudine N, 016grade 41.0892 minute longitudine E. Recunosc ca mi-as fi dorit sa fiu weekendul asta in tara macar, daca nu pe litoral, dar... nu se poate... N-am de gand sa ma justific sa ma scuz nici macar in fata sfatului batranilor, ca n-am de ce.... ![]() Daca aveam o problema cu acest individ, o rezolvam altfel, si cu mult timp in urma... Numai ca, momentan, nu am ce problema sa rezolv, din moment ce ea nu exista... Insa unde ar mai fi distractia daca n-ar aparea cu astfel de banuieli din cand in cand... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Vez' sa nu te-acuze astia de spermjur d-ala...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Catalin nu la tine ma refer......chit ca am avut ceva altercatii pe forum chiar nu mai am nimic cu tine.....
Camere de supraveghere nu sunt....este un gard viu si nu bat camerele de la Pizzico(restaurantul unde bem sucul) |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Merced |
![]()
|
Haide nenica, baga suspectu', asta e de fapt primul caz real al Sfatului.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
In continuare sustin sa-i arate puterea beciului.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ba.
Ca facem noi misto, e una. Da nu va apucati de acuzatii nefondate. Mai bine tac decat sa fac o nedreptate. Nu e cazul sa va platiti polite aici. Sau... treaba voastra. Numai sa nu omiteti un mic amanunt. Trebuie sa convingeti asistenta. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
clar...
nu ne jucam ![]() This post has been edited by Markos: 23 May 2010, 21:46 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
Pai tocmai ca n-a acuzat pe nimeni momentan. Si eu sunt curios cine e suspectul...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Sa vina din HD ca sa imi zgaraie mie masina? si pentru ce?
![]() Fara dovezi .... de pomana imi bat gura....am vrut doar sa se stie ca sunt oameni si oameni printre noi..... |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Merced |
![]()
|
Cum pentru ce? Pentru a merge la consum....
![]() E cineva care e activ pe la Cafenea? Ca dintre persoanele care au fost pe la intalnirea aia eu n-am recunoscut dupa user decat o parte. Ca daca nu are activitate p-aici, e degeaba discutia. This post has been edited by Merced: 23 May 2010, 21:52 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
da' e zgariata nasol?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
i s-o fi tras de la manareala aia de concurs la tulcea.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Sa aducem in actualitate subiectul.
QUOTE(BeciAcustic @ 23 May 2010, 22:18) Am o problema.....si astept un sfat de la cei "batrani" ... un caz mai serios...... Azi a fost intalnire DaciaClub Constanta.... am intrat toti la suc... cand am iesit din 20 masini parcare din club a mea am gasit-o zgariata. Este clar ca de la un membru daciaclub si chiar banuiesc cine este... Ce parere aveti? Cum sa reactionez fata de el? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:46 |