Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Prima mea intrebare este o rugaminte.
Te rog sa explici de ce este clar ca un membru daciaclub ti-a zgariat masina. Te rog sa faci tot posibilul sa ma convingi. Multumesc. This post has been edited by Victoras2001: 23 May 2010, 21:57 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Inteleg perfect ca nu poti zice pe cine banuiesti. In acelasi timp, nu e corect sa spui ca esti sigur ca vinovat e un membru al acestui forum... Poate mai ai si alti dusmani de prin alte parti/forumuri.
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
daca intamplarea cu beciu' e chiar pe bune, atunci acea persoana ar trebui exclusa de pe forum si din comunitate. da avem contre, da ne jignim (subtil ca sa ocolim regulamentul), da in gand zicem "de dulce" minute intregi; DAR asa ceva nu se face. (apropos aici am vorbit foarte serios, chiar daca este un topic tipic de cafenea)
in rest degeaba se da numele suspectului daca nu exista nici o dovada incriminatorie... |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar daca as sparge cateva buze sau nasuri ale unor membri pe care nu-i sufar, ce as pati?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Despre evenimentul de la tulcea nu vreau sa vorbesc....doar bucurestenii ar avea pica pe mine... nu si constantenii care au primit jante/cauciucuri si ulei .... deci TULCEA discutia inchisa va rog... s-a vorbit prea mult....si fara rost.....
Victoras2001 in parcarea aia ne intalnim de 3 ani daca nu mai bine.... Azi erau 20 masini ..... a mea sa zic ca era undeva la mijloc,,,nu urcata pe bordura, parcata regulamentar si oricum nu trece nimeni pe acolo. Din toate tocmai a mea zgariata....ciudat....eu am iesit ultumul ca am achitat nota de plata.... Cand am iesit am vazut zgarietura.... s-au strnas 2-3-4 care mai ramaseseram si am incercat sa retusam zgarietura. Dupa cum am mai spus unii au iesit inainte....si eu plecat....de aceea nu pot spune exact ... X este de vina..... |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu te mai duce la intalniri in cazul asta...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Iel ie organizator ma, cum sa nu se mai duca?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Pai mai Adi, ii cunosti pe toti cei care au iesit inainte. Cine ar fi avut motive sa faca asa ceva?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 23 May 2010, 22:18) Este clar ca de la un membru daciaclub si chiar banuiesc cine este... Ce parere aveti? Cum sa reactionez fata de el? QUOTE(BeciAcustic @ 23 May 2010, 23:00) Dupa cum am mai spus unii au iesit inainte....si eu plecat....de aceea nu pot spune exact ... X este de vina..... nu poti spune exact, dar ai o banuiala clara. corect? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 23 May 2010, 22:50) Fara dovezi .... de pomana imi bat gura....am vrut doar sa se stie ca sunt oameni si oameni printre noi..... Oameni si oameni... Dar vezi tu, numai cine se aseamana se aduna... Cauta-ti dusmanii prin actualul grup format... Nu printre cei ce s-au retras... au avut ei motive intemeiate sa o faca... ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Merced |
![]()
|
Pai nu poate sa acuze, nu vrea sa fie masina zgariata, nu vrea discutii...
Sa nu se duca, organizator asa cum e... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
1. Evenimentul de la Tulcea nu poate fi pus in discutie aici din simplul motiv ca noi stim de el doar de pe forum.
2. 3 ani spun multe. Bagi mana-n foc ca n-ai venit cu ea zgariata? N-ai o poza cu ele parcate? This post has been edited by Victoras2001: 23 May 2010, 22:08 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Hai grecule, convoaca consiliul si afla cine-a zgariat masina!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
E cumva stelist?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Bag mana in foc....eu bibilesc masina zilnic ... multi de pe forum stiu acest lucru si au spus-o si pe jurnalul meu de bord. Masina sta in garaj peste nopate. La ora 15:30 am scos-o din garaj si am plecat direct la intalnire.....apoi am intrat la suc si cand am iesit am vazut minunatia.....
O sa merg in continuare la intalniri .... de 2 ani si ceva de cand merg la intalniri cred ca am ratat doar 2 intalniri din motive intemeiate.... in rest nu am ratat nimic..... Nu o sa ma las acum lovit din cauza unuia care imi vrea raul din motive necunoscute..... P.S. Nu sunt micorbist.....nu cred ca am urmarit mai mult de 10 minute in viata mea un meci de fotbal.....la subiectul asta m-ati inchis..... This post has been edited by BeciAcustic: 23 May 2010, 22:12 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() edit: pt Merced. ![]() This post has been edited by pastrama: 23 May 2010, 22:11 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Beciacustic, imi pare extrem de rau sa aud asa ceva... Oricine ar fi, e clar ca este o persoana foarte lasa si complet lipsita de caracter. Poate au vazut ceva unii din cei care au plecat inainte....
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu e obligatoriu sa afle cine a zgariat-o, dar e bine sa n-acuze degeaba.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
n-am zgariat o masina în viata mea. mi se pare culmea lasitatii. am preferat sa-i trag un pumn în gura respectivului (daca e pana în 85 de kile si 1.85). odata chiar mi-am pus mana-n ghips, avea dintii tari, sanatosi
![]() This post has been edited by Markos: 23 May 2010, 22:13 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 23 May 2010, 23:00) Din toate tocmai a mea zgariata....ciudat.... Deci daca era a altuia ... nu mai era ciudat? Era chiar ok, nu? QUOTE(BeciAcustic @ 23 May 2010, 23:11) . Nu o sa ma las acum lovit din cauza unuia care imi vrea raul din motive necunoscute..... Pai daca motivele is necunoscute ... cum poti banui pe cineva? This post has been edited by Serje: 23 May 2010, 22:16 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Tocmai de asta nu acuz pe nimeni direct.....stiu ca ma lupt cu morile de vant.....doar am vrut sa punctez caracterul unora.....
This post has been edited by BeciAcustic: 23 May 2010, 22:15 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ii zgarie masina
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ti-ai dracu' cu sfatul vostru gerontofil, ca era sa trag o zgarietura de barca de pescuit pe ditai nava, belind ochii sa citesc aici...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Daca tot ai spus aici patania, spune si motivul pentru care crezi ca ai patit-o. E clar ca banuiesti ceva.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Poate dai peste vrun aisberg, sa aibe Cameron subiect de film
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:47 |