Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 23 May 2010, 22:36) slider2 ai adus degeaba in discutie intalnirea dela Tulcea.... si multe din ce ai zis tu acolo nu sunt asa.... inca n-am citit tot, sunt totusi 2 topicuri in care s-a discutat de faza asta. acum am citit postul lui sonykel, care spune si cealalta varianta a povestii. totusi numarul mare de critici, si faptul ca fum fara foc nu este, ma cam face sa inclin balanta inspre cei din grupul reno.ro... dar eu n-am nici un fel de putere in discutia asta, nefacand parte nici din sfatul batranilor, nici din opozitie, si nici n-am fost prezent la eveniment; deci nu pot spune nimic sigur. eu acum judec doar din posturile pe care le citesc. ceva dovezi impotriva celor de la bucuresti sunt. exista o poza in care o parte din cadourile acuzate ca au ajuns doar la logan club, sunt asezate in portbagajul unui megane... |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
s-a ales praful si de topicul asta, 'var întalnirile, cluburile, uleiurile si jantele ale naibii
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(PaulT @ 23 May 2010, 22:39) Asta mi s-ar parea interesant. Ce se putea intampla sa il determine pe un user ca bulan(parea vesel, tolerant, calm) sa stearga tot si sa nu mai intre pe forum... Mie imi era simpatic. am impresia ca a patit ceva asemanator cu beciu'... @grecule colegul tau din sfatul batranilor, domnu' pictoras (HAI STEAUA!! ![]() This post has been edited by slider2: 23 May 2010, 22:44 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
grecule , doua suflakis fara ceapa va rog...
This post has been edited by sonykel: 23 May 2010, 22:44 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Gata, care mai posteaza aici aiurea are ban!!!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Avand in vedere toata confuzia creata, cred ca ar fi momentul oportun pentru opozitie sa initieze o motiune de cenzura sa dam de pamant cu Consiliul asta corupt si incompetent!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Daca asa numitul "caz" al lui beci acustic se refera la intalnirea de la Tulcea, sau unde mama dracu' v-ati masurat in mititei, uleiuri si cauciucuri, luati-va repede catrafusele de pe topicul asta si VALEA CALUGAREASCA!!!
Grec prost. Si i-am zis sa bage la jurnal de bord. Ce mai schelalaiati acuma... ![]() This post has been edited by Victoras2001: 23 May 2010, 22:49 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
cred ca vladescu are nevoiede bani oare sfatul batranilor ce spune le da bani la guvernanti sau .... ?
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
|
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Victoras2001 nu are legatura cu acel eveniment......
Pana una alta astept sa posteze fotograful poze de la intalnire..... cu toata parcarea sa se vada unde aveam eu masina parcata.... |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
cine e fotografu?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
totusi cu bulan cum ramane si cu al lui bebe?
GLG e fotografu... This post has been edited by sonykel: 23 May 2010, 22:53 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ala micu. Bagi si-un nume? Ca la prenume vad ca esti darnic.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
bulan e cazul nr.5, l-am programat prin octombrie.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pana atunci se coace si vinu'...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() pana atunci esti in vizita la fabrica de bere? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
|
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
Sula necoapta adica. Amatori...
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
Haide bre, nu fii ciufi!
![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
ce? sobolani la gratar , pai unde va credeti in vietnam ??.....
a , voi vreti sa ii exportati sa aduceti valuta in tara sa scapam de recesiune This post has been edited by bygy007: 23 May 2010, 23:38 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba deci:
1. Te 'reac' de grec betiv falimentar, io am fost primu' care mi-am exprimat punctu' de vedere vizavi de dosarul Janyna vs. Gazu' rar din serviciu' financiar ce nu este bugetar aka Cocojanel! 2. Ba beciacustic, singura ta razbunare este ca data viitoare sa-i scuipi in pizza aluia de-l banuiesti! 'te reac' de blatist de Dastare carele esti tu! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ia uite, ba, traieste turturel....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 11:15 |