Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
FLP |
![]()
|
||
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 23 May 2010, 23:36) Singurii cu care am avut eu oarece dispute pe forum la constanta au fost: l@u, c a t a l i n, last boy, pastrama...... dar asta a fost un conflict de acum cateva luni...... bre vina recunoscuta e pe jumatate iertata.....deci eu am adus cuiul de la galati,catalin l-a ascutit ca era tocit,lostboy a tinut cuiul in mana si pastrama l-a plimbat pe lostboy pe langa masina.....eu am reconoscut dar la ailalti trei sa li se traie capul ![]() QUOTE(pastrama @ 23 May 2010, 23:38) Deeeci... Catalin e pe mare. Last boy nu exista. Pastrama-s eu si n-am zgariat masina. Clar L@u. Case closed! ![]() Sobolanii nu i-am luat cu mine deci n-aveau cum. mancate-ar sobolani ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
I-a iertat ca s-au aliat cu psd-ul, ii iarta si acum. Iar in 2012, la alegeri, iar ne explica cum pd-l rullz
![]() ![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
3-2 pentru argon, caz strans..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu cer sa se faca referendum, sa voteze tot "poporul" !
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
unde sunt femeile si bautura ?
![]() cine seocupa cu achiztia de bautura ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ai gresit topicul.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
QUOTE(Shush @ 24 May 2010, 10:07) Stai usor ca intai baga opozitia o motiune de cenzura.Da' inca cautam membrii.....in ast' context,poporu' are rolul calaului.In caz de nemultumire, cere decapitarea conducerii.....na Markos ca ti-am pus gand rau. ![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cum bre voi ca partid nu aveti bar si bufet
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Arpi si Muri a umblat la arbitri!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
si pe unde le-a umblat?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
Bag seama ca membrii sfatului bosorogilor se culca devreme si dorm si de amiaza.
Legat de cazul argon-janyna, cum ar spune moldovenii: Janyna e divina ![]() ![]() |
--------------------
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Horny Janyna...
|
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Batraneilor, ajungeti odata la o concluzie in primul caz? Da frumos argumentata, cu detalii(sa stim si noi, pulimea care-au fost probele, dovezile) si cu sanctiuni.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.015 Joined: 23 July 09 ![]() |
Data fiind varsta mea, si respectul pe care il port membrilor forumului Dacia Club, nu imi pot formula nici o parere, fie ea si obiectiva in vreunul din cazurile prezentate. Cum ocup un loc de pomana, in Sfatul Batranilor, rog pe ceilalti membrii ai Sfatului sa ma disponibilizeze, si sa numeasca alt membru, mai avizat si mai intelept, in locul meu.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.634 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu bag seama ca pe voi nu va baga nimeni in seama acasa sau la munca si vreti aici.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
domnu' vezi ca e vorba de chestii argumentate nu sa pui la indoiala insasi consitutionalitatea sfatului.
![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.634 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu pun la indoiala chestii inexistente. Constitutionalitatea nu exista, ca n-am vazut pe forum vreo constitutie. Da vad ca te faci ca nu intelegi.
This post has been edited by einstein1984: 24 May 2010, 16:19 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
daca ar fi o chestie inexistenta, de ce ti-ai mai bate capul pe un topic, teoretic, inexistent?
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Sponsor oficial.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Bine, fie, dar aduce-ti voi clisa si ceapa! O sa iasa un protocol...
![]() ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 24 May 2010, 16:37 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
zi-le si ce inseamna clisa, sa nu se gandeasca ca oi fi v-un doctor d-ala proctolog...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Da' sa aiba si pielea, fara n-are gust.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Cui nu-i place pielea, poa' s-o dea inapoi.
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 11:17 |