Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Doar stii ca-i discret si delicat, ne face din buze.
This post has been edited by Marty: 24 May 2010, 17:13 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Deja sariti calu', parerea mea... Sunteti gay, nu va mai excita femeile?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
hai, voi astia mai batrani pe forum spuneti si mie de unde a izbucnit conflictul dintre argon/einstein respectiv marty/einstein respectiv alti useri/einstein?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
http://www.daciaclub.ro/Testl-lui-Einstein...tml#entry428639
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=33454 This post has been edited by vis-a-vis: 24 May 2010, 17:33 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu poate pleca omu' sa-si faca niste impachetari cu revigorante ca se si intimpla ceva ! La Sovata a fost frumos, soare, ploaie si plin de etnici cu dubla cetatenie.
Tratamentu cu Putzan Forte a fost bun, fiind folosit cu succes pe post de translator in comunicarile nonverbale cu aborigencele. Mai mult, m-a ajutat sa meditez in liniste asupra cazului dezbatut aici. Multumesc minoritatii minore ca mi-a recunoscut unicul merit incontestabil- virsta - si m-a ales in acesc comitet de prestigiu, in care, daca nu se dezbate nimic, macar se transvazeaza ceva. Munca de Sisif, dar satisfactie garantata. Am studiat superficial sustinerile, luarile de pozitie (aici s-ar fi impus niste fotografii adecvate) intimpinariel si votul meu a fost favorabil: DA! E de vina! O decizie trebuie justificata si trebuie sa vars si expunerea de motive. Cazul nu e atit de simplu, a necesitat studii de caz exhaustive. Asta m-a dus si la topicurile in care Einstein a fost foarte activ. Cum ar fi cel despre cuplu. A devenit clar ca avem de a face cu doua persoane posesoare de serioase cunostinte despre ce este si ce se face in cuplu, de la nevinovata scinteie intiatoare pina la vapaile care preced evacuarea eliberatoare. Usor usor se face simtita o diferentiere ce devine tot mai neta: Einstein este un teoretician al cuplului, Argon e un practician inrait. A se vedea si referirile la cele 9 minute pe care le petrece zilnic pe drum, de la serviciu pina acasa. Explicatia pe care o foloseste ca sa justifice cele 5 minute ce nu pot fi justificate, cum ca ar fi mers la consum, au tinut, se pare, vreme indelungata acasa, insa pentru Einstein, un eminent teoretician, care stie exact ca si mergind pe jos Argon n-are nevoie de mai mult de 3 minute, e clar ca aici e vorba de tradare ! Deci: Este vinovat Einstein? Este vinovat Argon? DA ! Este unul dintre ei mai vinovat decit celalalt? Iarasi, cu simtul raspunderii treaz, pot spune fara remuscare, DA ! Iata un exemolu pertinent de decizie luata fara palmarea raspunderii, in spiritul unei obiectivitati aproape la fel de mari ca a organizatorilor intilnirii de la Tulcea. This post has been edited by corbex: 24 May 2010, 17:26 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Filip @ 24 May 2010, 16:06) Data fiind varsta mea, si respectul pe care il port membrilor forumului Dacia Club, nu imi pot formula nici o parere, fie ea si obiectiva in vreunul din cazurile prezentate. Cum ocup un loc de pomana, in Sfatul Batranilor, rog pe ceilalti membrii ai Sfatului sa ma disponibilizeze, si sa numeasca alt membru, mai avizat si mai intelept, in locul meu. ![]() ![]() Update: 1. bion - Presedinte de Onoare 2. Markos 3. DragosP 4. corbex 5. Marty 6. PaulT 7. kum 8. os 9. Victoras2001 - derogare exceptionala (vechime forum) N-am inteles ce-a votat onorabilul corbex, dar parca-parca einstein i-a atins o coarda sensibila (Sovata face minuni!), asa ca acum scorul e 3-3 Ii asteptam pe bion, kum si os cu voturile. This post has been edited by Markos: 24 May 2010, 17:44 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nicu-i la GHencea. Militar! Deci nu s-au intilnit...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
gata, m-am lamurit. Einstein face trafic cu IQ si lu' argon ii e ciuda.
Case closed! |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(corbex @ 24 May 2010, 18:23) Tratamentu cu Putzan Forte a fost bun ma bucur pentru tine, colega ![]() verde ca bradu, corect? ![]() This post has been edited by Markos: 24 May 2010, 18:04 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Markos @ 20 May 2010, 21:15) QUOTE(Shush @ 20 May 2010, 21:19) QUOTE(ovidiu188 @ 23 May 2010, 16:47) up <span class='edit'>24 May 2010, 09:58:</span> de curiozitate, care era modalitatea de acordare in rate? <span class='edit'>24 May 2010, 14:00:</span> ACEST TOPIC SE POATE INCHIDE, MASINA S-A VANDUT. Va multumesc mult reno.ro Grecule, nu uita de Dragoselu, are ce spune pe acest forum, e un nationalist convins, inflacarat, tine niste discursuri in fata elevilor de incep aia sa le dea lacrimile de ciuda ca au "facut rau"... ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Markos |
![]()
|
bine ma, te facem grefier, e bine?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
M-ai trecut pe lista?
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
...
This post has been edited by l@u: 24 May 2010, 18:39 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
adormit-au batranii, in adanca cugetare au picat, s-au retras spre alta lume, spre a cantari soarta norodului !
|
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.726 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
au luat exemplul guvernului
![]() au agitat spiritele si acum stau si dorm...FMI vegheaza. presimt ca se vor anunta masuri de austeritate: se taie 25% din postarile zilnice pe forum si 15% din mesajele private (PM). ori asta ori se va marii nivelul reclamelor pe pagini ![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Reprezentand media, aduc la cunostinta publicului larg purtarile indecente ale insusi fondatorului acestui "club" al desfraului.
Dupa cum singur declara, a dat liniute pe autostrazile patriei, ba mai mult, l-a cautat pe oponent sa ii dea cu tifla gen "fraiere, ti-am dat fum in ochi cu petarda ta cu tot" : QUOTE(Markos @ 24 May 2010, 18:50) apropo: care alerga ma ca titi aur ieri dupa-amiaza pe urziceni-bucuresti cu 160 la ora? un megane sedan dizal, cand l-am depasit n-am putut vedea moaca soferului pe motiv ca se umpluse zona de fum negru de la saracu' tractor hingherit ![]() Oare intr-un sfat democratic, nu ar fi normal ca presedintele acestui "club" sa isi dea demisia si acest cuib de viciosi perversi sa se autodizolve? ULTIMA SO-LU-TI-E INC-O RE-VO-LU-TI-E!!! ULTIMA SO-LU-TI-E INC-O RE-VO-LU-TI-E!!! ULTIMA SO-LU-TI-E INC-O RE-VO-LU-TI-E!!! This post has been edited by Altis: 24 May 2010, 20:09 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Markos |
![]()
|
nu.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu-i nimic, mergem la Haga!
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Markos |
![]()
|
închiriati un autocar, iese mai ieftin
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Altis |
![]()
|
Nu ne duci tu? Ajungem mai repede....
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Vad ca Filip si-a luat rolul in serios si a demisionat din simulacrul asta de "sfat". Imi vine sa-i zic "ciclu".
![]() Grecule, asa-i ca azi la prima ora s-a prezentat la tine sa-i dai prima misiune? Pentru cei care inca nu s-au prins, grecu' e un mafiot venit in paradisul fiscal Rromania. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
os ne trateaza cu dispret bolsevic, asa ca UPDATE:
1. bion - Presedinte de Onoare 2. Markos 3. DragosP 4. corbex 5. Marty 6. PaulT 7. kum 8. ady77 - derogare exceptionala (anisori) 9. Victoras2001 - derogare exceptionala (vechime forum) Si daca nu iese Presedintele de onoare din coma, pe cuvant ca-l schimb si pe el. This post has been edited by Markos: 24 May 2010, 20:49 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dragoselu |
![]()
|
Dar grefierul?
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Derogarea mea exceptionala e mai exceptionala decat a lui victoras?
![]() In cazul argon versus janyna, ca un moldovean ce mi-s zic ca Janyna e di vina ![]() Si intrucat is primul care ia decizia cu genunchiul se pune 5 voturi ca la soparlica ![]() |
--------------------
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cei cu permis valabil de conducere categoria B, nu este nici o pozitie disponibila in sfat? Consider ca o pozitie in aceasta ...adunare este de dorit deoarece nu se prea munceste, iar bautura curge din diferite sponsorizari.
This post has been edited by giany911: 24 May 2010, 22:08 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Bai nimicilor, nu stiu de cand si pana unde va tot permiteti voi sa va luati de un astfel de om, posesor de aichiu 132. Poate ca va racaie invidia. Saracu' de el. E singur impotriva tuturor. Sta cumintel in patratica lui, nu supara pe nimeni, nu deranjeaza pe nimeni cu un fir de par, iar voi, ca niste lepre basinoase, nu stiti ce blestematie sa-i mai coaceti.
Ce oameni... ![]() N-ai cu cine, baa... ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 15:37 |