Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
bre angajez io dealer ptr facultati.
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
ciprian, e vorba sa vanda portocale, nu usturoi.
![]() @Diana: Timpul le rezolva pe toate. This post has been edited by Merced: 25 May 2010, 18:28 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(slaiciprian @ 25 May 2010, 19:22) Publicitate, publicitate! Cine cauta, gaseste... ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Diana |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(tribunul @ 25 May 2010, 19:19) Din nefericire, asta duce la dezvoltarea inegala a mainilor. imagehq5.gif |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Diana @ 25 May 2010, 19:21) Pai eu zic ca e super lejer. Cam o tona pe zi. Cred ca nu m-a înteles Pilif si s-a speriat ![]() Ma baiatule, nu trebuie sa vinzi 20 de tone la cantar în Obor, ca ti-ar lua tot anul! Nu, tu trebuie sa vinzi cantitatea asta în fiecare luna clientilor mei: Carfur, Cora, Real si Billa. Vezi ca e concurenta mare, mai ales pe foametea asta de bani! In afara contractelor de 20 de tone pe luna, mai trebuie sa faci inspectii periodice pe la ei, ca sa te asiguri ca marfa este expusa corespunzator. Da' asta e lejer, odata ce ai vandut marfa. Ca beneficii ar fi asa: - salariu super motivant (discutam pe PM) - masina de servici (e un Clio Symbol cam vechiut, dar are AC) - telefon de serviciu (e pe Cosmote) - set de 5 tricouri + o geaca subtire + una de iarna, branduite ("Citrice MARKOS - savoarea Elladei") - pe astea esti obligat sa le porti în timpul serviciului |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.041 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 25 May 2010, 18:17) grecule, i-ai distrus viitorul lui Filip! omu' voia si el sa faca un ban cinstit si tu vii cu povete gen productie, creatie, etc. era destul de speriat din cauza dificultatilor de natura tehnica. ma simt obligat sa-i adresez o vorba buna: aceste dificultati, practic, nu exista, sau daca exista sint pentru fraieri. pune mina si aduna ban pe ban cum zice si marele rapsod popular florin salam. o sa ai nevoie de ei pentru "eliminarea" acestor dificultati, poate iti iei si o diploma de la spiru, sa ai prestanta. deh, urmeaza pasul 2, te apuci de brokereala, aici banu' o sa vina de la sine. iti iei un fotoliu de ala directorial baban la birou, un lectoc, schimbi masina (obligatoriu ceva marca nemteasca mai de doamne ajuta), neaparat un telefon bengos. banii pe care-i faci ii scoti pe sestache din tara, direct in conturile din elvetia, nu platesti impozite, nimic, oricum ti-i papa bugetarii si pensionarii. ehhh, si dupa vreo 10 ani asa, faci si tu niste fundatii, acorzi burse pt. elevi si studenti, te cheama astia pe la televizor sa vii cu idei sa scoti tara din criza. aici intervii tu si le zici de-o amnistie fiscala ca ai banu' gros si vii cu el in tara, a sosit vremea pentru productie, creatie, si vrei sa investesti greuceanu (normal ca o sa scoti si profit baban, ca doar nu esti fraier), cam ce zicea markos, ca bine o zis ce-o zis, numai ca n-o plasat-o bine pe axa timpului. avem o tara de construit, ce naiba! De-ar fi totul asa simplu si frumos cum zici tu acolo.... ![]() Domnule Markos, daca e cum spuneti Dumneavoastra, ar fi de vis, numai sa fie o scolarizare ceva, adica sa mi se explice (si eu sa-mi notez cu atentie) in detaliu ce am de facut - perioada scolarizarii normal, fara plata. Eu ma asteptam la un post in vreo piata, ceva, la taraba. Oricum, o oferta ca asta pentru cineva ca mine, ar fi de vis. Cu tot respectul, eu cred ca glumiti cu mine. This post has been edited by Filip: 25 May 2010, 18:38 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Diana |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 25 May 2010, 19:32) Cum sa mai vina taranul la piata? Daca Boc si Base le cer autorizatii, sa le ofere clientilor informatii in scris despre cum, unde au fost cultivate legumele si fructele.. Plus ca ii iau in "primire" "bronzatii" de cum intra pe usa targului... ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
tribunul |
![]()
|
Nu de Boc nu au ei loc in piata.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Diana |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 25 May 2010, 18:36) Daca dau in primire mai repede se bucura si Boc. 25 May 2010, 18:42: QUOTE(Filip @ 25 May 2010, 18:34) Domnule Markos, daca e cum spuneti Dumneavoastra, ar fi de vis, numai sa fie o scolarizare ceva, adica sa mi se explice (si eu sa-mi notez cu atentie) in detaliu ce am de facut - perioada scolarizarii normal, fara plata. Eu ma asteptam la un post in vreo piata, ceva, la taraba. Oricum, o oferta ca asta pentru cineva ca mine, ar fi de vis. Cu tot respectul, eu cred ca glumiti cu mine. Normal ca glumeste. Daca vorbea serios iti lasa tie laditele de carton. This post has been edited by Diana: 25 May 2010, 18:42 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
tribunul |
![]()
|
Bronzatii nu misca nimic daca nu le da voie cineva.
25 May 2010, 19:43: QUOTE(Filip @ 25 May 2010, 19:34) De-ar fi totul asa simplu si frumos cum zici tu acolo.... ![]() Domnule Markos, daca e cum spuneti Dumneavoastra, ar fi de vis, numai sa fie o scolarizare ceva, adica sa mi se explice (si eu sa-mi notez cu atentie) in detaliu ce am de facut - perioada scolarizarii normal, fara plata. Eu ma asteptam la un post in vreo piata, ceva, la taraba. Oricum, o oferta ca asta pentru cineva ca mine, ar fi de vis. Cu tot respectul, eu cred ca glumiti cu mine. Asta trebuie s-o ai in sange, de invatat inveti doar cum sa minti mai mult. This post has been edited by tribunul: 25 May 2010, 18:43 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Diana |
![]()
|
Filip, hai sa vorbim serios! Tu chiar crezi ca umbla cainii cu usutroi in coada?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Aia fug mancand pamantu'.
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Filip |
![]()
|
|
--------------------
Renault
|
|
Diana |
![]()
|
Atunci profileaza-te pe portocale!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
nu's ce preturi aveti voi la bucuresti de se traieste asa bine in piata, sau ce volum de vanzari.
p'aci e cam 3.5 lei rosii, 2 cartofii noi, 0.6-1 cartofii vechi, ditamai legaturile de zarzavat 0.5 sau 3/1 leu, 0.25 oul, carnea 130 kilu macra, casul 60... |
--------------------
dacia
1310
|
Diana |
![]()
|
Pai la voi e patria barablelor.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si tot n-are lumea bani sa cumpere, este?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
tribunul |
![]()
|
La 130 kilu de carne, o dau pe oua si verdeata.
PS. nu cred ca mai exista in magazine carne grasa, toate absolut toate sunt fara grasime. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
slaiciprian |
![]()
|
QUOTE(Diana @ 25 May 2010, 18:52) alea noi sunt de pe la olt, ca p'aci prin nord abia se scutura floarea. <span class='edit'>25 May 2010, 19:00:</span> dar sa trecem la lucruri serioase. am si io o intrebare pentru bosorogi. Zebra e neagra cu dungi albe sau alba cu dungi negre? sau o masina merge cu viteza lumini,ce se intampla daca soferul aprinde farurile? This post has been edited by slaiciprian: 25 May 2010, 19:03 |
--------------------
dacia
1310
|
Merced |
![]()
|
Eu zic ca aici rezolvam dispute iscate pe forum, nu intrebari legate de nemurirea sufletului and shit, sa ma ierte Filip. Amin!
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Filip |
![]()
|
Eu am vazut in obor si la 1 leu/kg cartofi mici (bine daca se mai puteau numi cartofi) si la 1.20lei/kg niste cartofi, tot asa, micuti, insa nu foarte zbarciti. Am vazut ca tarabele din fata, cu cea mai mare vizibilitate, au cele mai mari preturi, pe masura ce avansezi in piata preturile scad simtitor, bine nu trebuie cumparat nici ce e cel mai ieftin, pt. ca de obicei nici produsul nu mai e calitativ.. Dar se gasesc fructe si ieftine si bune...
|
--------------------
Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 02:47 |