Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu ca mi-ar fi drag Boc, dar problema cu tiganii din piete nu e de ieri de azi...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Diana, te stiam mai delicata... Dupa masline, ragait si menstruatie, eu refuz sa mai citesc, o perioada, ce scrie aici...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Am scris ceva neadevarat?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Eu zic ca mai bine sa aprinde proiectoarele din semnatura lui C_a_t_a_l_i_n.
Later edit: Fosta semnatura. ![]() This post has been edited by Diana: 25 May 2010, 19:47 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE o masina merge cu viteza lumini,ce se intampla daca soferul aprinde farurile? * da daca calca frana ala dinspate ii vede stopurile? ![]() di@na sperii lumea paici.mie imiplace cand garaii a wischi ![]() This post has been edited by C@talin: 25 May 2010, 19:48 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Eu zic, Diana, ca merge o combinatie usturoi cu pasta de rosii plus otet, iese o combinatie deosebita pentru friptura si mici...
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Inlocuieste otetul cu suc de lamaie, si parca mai lipseste ceva... Furase frate-meu o reteta d-asta de zona lui Tiberiu-Andrei.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
ce am inteles azi de aici:
Filip cauta job Markos e de treaba Filip n-o sa-l mai contrazica vreodata pe Markos Diana are menstruatie si o intrebare pentru domnul profesor : cine e scumpetea din poza? ![]() This post has been edited by nalodaniel: 25 May 2010, 22:11 |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pe astia iara i-o luat somnu'?
Culmea cum pana amu ... erau toata ziulica pe forum, cum au treaba ... cum ii ia somnu' odata cu gainile. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Insinuezi ca s-ar culca cu gainile?
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Dom'le pe mine m-au sters de pe lista. Nu se gindeste, palicarul, ca Partidul vede - si are si el listele lui. El, Partidul.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Partidul vegheste.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Partidul vegheste,
Si cine nu-i cuminte(*) o... b_leste. ----- (*) si se organizeaza asa, clandestin pe fat(z)a. Sa n-aud nici o vorba: n-am caractere romanesti (sau am, dar mi-e lene sa le configurez). |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
vad ca vorbiti de usturoiu ala infect care in 24h se inverzeste in frigider , sa dea dracu de nu v-as baga la bulau (mai ales patronii care se ocupa cu afaceri cu usturoi) ca aduceti infectia aia , nu am mai cumparat de citeva luni bune observind ca ala imi face foarte mult rau , prefer sa iau verde deocamdata pina o apare ala nou
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ba, mai exista vreun sfat sau gata, o dam in usturoaie si menstruatii?
Unde-s cazurile, unde-s voturile, unde-s vinovatii? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sfaturi cum sa fentezi legea ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Bre, eu ce trebuie sa votez, ce caz se discuta?? Sa-mi bag picioarele daca nu m-am pierdut prin menstruatia Dianei
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
A vrut si ea sa atraga atentia ca mai are, ca mai e capabila, deci e tinara, nu ca mosii din sfat. Atit de tinara, ca mai in fata cu citeva pagini aproape ca s-a oferit sa-l mediteze pe C@talin la utilizarea corecta a limbii, nestiind ca el, de fapt, sufera de mincarime la deshte.
This post has been edited by corbex: 26 May 2010, 08:00 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dragoselu |
![]()
|
Ia aruncati un ochi acilea:
http://www.gandul.info/news/basescu-nu-min...ntinian-6172851 A inceput lupta lui Base cu ananasul si puiul argentinian... ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Propui ca următorul caz să fie ... băse vs. evaziunea fiscală?
|
--------------------
.
.
.
|
|
dragoselu |
![]()
|
Da si de asemenea doresc sa consemnez pe rol... Unde este completul de judecata? Domnul procuror, domnul judecator si domnul avocat sa-si spuna cuvantul!
Musiu' Markos? |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Diana, barbat sau femeie? A treia varianta o las la alegerea sfatului.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 26 May 2010, 09:15) Trebuie adunate ceva probe, sa stii, si e cam... dificil... Ne trebuie un detectiv particular... Pe cine propunem? Eu il propun pe Catalin... This post has been edited by dragoselu: 26 May 2010, 08:19 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 26 May 2010, 09:15) Diana, barbat sau femeie? Bineinteles! |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
E un caz interesant, mai mult, ar fi interesant de vazut a cui clona este. Eu am niste banuieli
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Dedublare de personalitate - Eugen/Diana?!?!?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
Ma indoiesc.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 14:38 |