Reanimare:), Dacia supernova
![]() ![]() ![]() |
Reanimare:), Dacia supernova
tazzSN |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 21 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
SUPERNOVA
2002 europa Radem Glumim F.T.M PLATIM
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Suportii motorului s-au rupt. O sa ai de furca cu el. Din cate am vazut in celelalte poze, interiorul este intact, doar volanul este indoit... si ai o mica lovitura si in spate stanga. Din ce ai scris pe topicul celalalt ar fi urmatoarele de schimbat:
-radiator -suporti motor -bara fata -capota indreptata -un pic la spate indreptata -parbriz -caseta de directie - faruri -semnale -grila -tampon + suport stanga(rupt), posibil si cel din dreapta de sub baterie -furtun admisie aer -tripla spate -scut motor(poate se indreapta) -gmv -capota -posibil bieleta antirotire -panoul fata (fusta fata) -galeria de evacuare, sonda lambda??? Ai cumparat toate piesele astea? Spor la reparatii si nervi de otel... |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
tazzSN |
![]()
|
Multumesc mult.Inca nu am cumparat..am facut rost de vreo 500 euroi:)ansamblu fata cu faruri grila capota bara si suport le-am gasit la 4 milioane,gmv 70 ron,parbriz cam un 100 ron,sonda lamda,galerie nu cred ca au nimic..caseta de directie 100ron..suporti trebuie radiator..ce se vede..cand o sa demontez o sa postez ce are cu poze si tot
This post has been edited by tazzSN: 17 Feb 2010, 11:14 |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Sasiul nu este afectat? Daca da, trebuie dusa in service si "trasa" la loc pe pozitie + nenumarate masuratori... Se foloseste stand de verificare/redresare caroserii, tip "celette". Iti recomand sa citesti din manualul de reparatii, mai precis caroserie + echipare, capitolul "doagnosticare coliziune" si capitolul "stand de verificare/redresare caroserii - tip celette".
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
off topic. : ..am auzit pe cineva..ca e posibil ca in astfel de accident sa se fi produs un scurt circuit ... si sa se defecteze unele piese electronice. este posibil ? ..cica ..nu e bine sa iei piese elctronice de la masini avariate foarte tare...
TazzSN spor la treaba ..cam ai de lucru ' bafta. |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
tazzSN |
![]()
|
pai ce e stramb la sasiu sun lonjeroanele,cam 5 grade aduse spre interior,dar am vb cu un prieten mecanic,si a zis ca se indreapta imediat fara bataie de cap...asa masina nu are nici o linie stramba,sau la usi...se inchid cum se inchideau si inainte....probleme cu sasiul nu cred sa fie...doamne fereste(maskatule daca ai putea sa-mi dai si mie acest manual daca il ai)PS : e cam improbabil sa se defecteze piesele electronica parerea mea...nu stiu sigur..
This post has been edited by tazzSN: 17 Feb 2010, 11:26 |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
ma bucur ca nu ai dat-o si te-ai hotarat sa o repari.spor la treaba
@maskatule capota trebuieste schimbata.nu mai ai ce sa-i faci.scutul insa se poate indrepta.spoilerul si grila le gasesti la dezmembrari cu 50-60 ron.eu vorbesc de aspect dar sunt unele piese la motor care sunt mult mai importante.bafta inca odata tazz |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Maskatu |
![]()
|
Spoiler si grila cu 60 de ron din dezmembrari ma indoiesc. Poate 100-150 ambele. Eu evit sa ma duc la dezmembrari sa iau piese pe cat posibil. Imi este scarba de samsarii care prefera sa ramana cu piesele nevandute si sa le duca la remat, decat sa le dea mai ieftin.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
tazzSN |
![]() ![]()
|
Ms mult yanys...am gasit la un baiat care dezmembreaza masini tot ansamblul fata adica grila ,bara,armatura,faruri,capota(noua,nevopsita,neagra) la 400 de ron..eu zic ca merita..daca le-as lua separat m-ar costa mai mult...
This post has been edited by tazzSN: 17 Feb 2010, 17:24 |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
la dezmembrarii este mai scump ca in magazin
![]() exemplu=brat stergator logan 50ron =buton oglinzi electrice 90ron grila fata 40ron numai samsari ![]() |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
tazzSN |
![]()
|
A dat cineva jos motorul???vreau sa-l dau sambata si m-ar ajuta foarte mult un tutorial,niste poze ceva...
![]() |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Sincer ai avut noroc cu bara fata+armatura!!!,anul trecut am cautat(asa am ajuns sa am cont aici)pentru un amic si am gasit foarte foarte greu!.Bafta in continuare.A...si suportul de baterie e foarte rar si scump deasemenea!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
tazzSN |
![]()
|
noroc ca ala nu are nimic:)))
|
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
grila era si pe aici pe la baietii care dezmembrau 20 ron.spoilerul zic ca mai mult de 50 nu face.eu gasisem ala spate cu 30 ron la dezmembrari
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Maskatu |
![]()
|
Grila este 20-30 de noua
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
maskatu are dreptate in leg cu grila, eu am dat luna trecuta pe grila noua 27 lei
18 Feb 2010, 09:01: ieri cand am intrat intr-un magazin sa cumpar un buton de climatizare k pe careva l-o mancat in c-- sa traga de el am vazut bara fata la 160 ron cu tot cu metalu ala din cu care se prinde pe masina 18 Feb 2010, 09:04: tazzsn decare ti-e gmv?? k eu am unu ca si ala de solenza si ti-l dau pe gratis k eu nu am ce face cu el. This post has been edited by SERGIULICA04FUX: 18 Feb 2010, 09:04 |
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
Maskatu |
![]()
|
"Metalu ala cu care se prinde pe masina" este armatura. Mi se pare totusi putin, atat bara cat si armatura la 160 de lei... cred ca erau de conex.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cata82 |
![]()
|
![]() MEMBRU RAPIDIST Group: Members Posts: 450 Joined: 12 November 09 From: Bucuresti - sos. Polona ![]() |
Salut tazz , ti-am atasat manualul de reparatii la DSN .
<span class='edit'>18 Feb 2010, 11:02:</span> [attachmentid=1627594427] [attachmentid=1627594428] Uite si o parte din sistemul electric . [Moderator edit] m) Este interzisa postarea de fisiere si/sau link-uri care trimit catre fisiere care incalca legea dreptului de autor (NO WAREZ, NO CRACKS). Puteti face schimb pe pm sau mail. This post has been edited by Maskatu: 18 Feb 2010, 11:06 |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST |
|
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
masca de metal pe care vin farurile,radiatorul,grila,etc ti-o pot da eu!!! ma poti gasi la bursa sau pm
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
Maskatu |
![]()
|
La dacia 1300-1310 parca i se spunea " fustă "
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
tazzSN |
![]()
|
va multumesc mult colegi
![]() ![]() PS :Am vorbit acum cu tata si acelasi lucru e valabil si pentru solenza..care e posesor+diferenta..ramane sa vorbim... This post has been edited by tazzSN: 18 Feb 2010, 14:41 |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
Maskatu |
![]()
|
Cine ar da o super nova functionala si nelovita, pe una lovita frontal care necesita multe reparatii, reparatii care depasesc cei 500 de euro pe care ii mai dai diferenta....?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
tazzSN |
![]()
|
Am zis cam 500...
![]() This post has been edited by tazzSN: 18 Feb 2010, 14:43 |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
cred ca nu-ti da nimeni o super nova functionala sau o solenza. Dauo la remat si bagate la rabla.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
tazzSN |
![]()
|
nu am bani de rate acum...si nu intra la rabla ca e din 2002...eu zic ca poate se gaseste cineva...daca nu gasesc..revin iar la reparatie,dar tocmai la vara e gata:(
![]() ![]() |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
cata82 |
![]()
|
![]() MEMBRU RAPIDIST Group: Members Posts: 450 Joined: 12 November 09 From: Bucuresti - sos. Polona ![]() |
Tazz ,
Da-mi o adresa de yahoo si il trimit cu cea mai mare placere . Pe PM nu pot sa-l atasez , nu merge . |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST |
|
tazzSN |
![]()
|
ms mult de tot.. bady_mm91@yahoo.com aici poti trimite,abia astept sa-l rascolesc>:)
|
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
cata82 |
![]()
|
Vezi ca l-am trimis . Suntem pe forum ca sa ne ajutam unu pe altul . Sper sa-ti fie de folos . This post has been edited by cata82: 18 Feb 2010, 15:32 |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST |
|
tazzSN |
![]()
|
Iti multumesc mult de tot...sigur imi este chiar daca o dau,chiar daca o repar...dar sper sa o dau...ca nu vreau sa ma prinda vara pieton:( ps: ofer si 800 de euro..
|
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 13:08 |