Cat credeti ca mai valoreaza dsn-ul vostru astazi?!, criza asta a injumatatit pretul super novelor.
![]() ![]() ![]() |
Cat credeti ca mai valoreaza dsn-ul vostru astazi?!, criza asta a injumatatit pretul super novelor.
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(SERGIULICA04FUX @ 3 Jun 2010, 21:33) nu ai cautat bine, pe langa intretinere aflai ca nici nu se dezintegreaza de rugina. QUOTE(B_i_t_z_a @ 4 Jun 2010, 09:52) Caline nu iti fa probleme pentru astia cu bmw-opel-golf si alte masini sub 1000 de euro,imediat nu mai are de unde sa i`a basescu bani si urgenteaza taxa de poluare.Te gandesti cat o sa plateasca un non-euro, alea de le-ai mentionat sunt fix euro2 ca si Supernova. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Pai treaba asta cu "eu nu as vinde-o cu mai putin decat am dat pe ea" este foarte adevarata,acuma depinde in ce situatie te aflii,daca ai nevoie de bani neparat...atunci da,pui un pret cu care sa o dai cu cat mai repede.Oricum masina mai buna la pret de supernova nu gasesti asta ii adevaru,poate fi i`a straina dar e foarte coapta si terminata,si am cu duiiumu,nu numai una.Deci voi nu v`a puteti da seama cum arata o masina de 700-800 de euro cand ajunge in romania.Ti`e si frica sa te sui in ea,nu se mai pune problema de mers.Eu unu sincer nu mi`as cumpara masina de genu,de aceea sunt posesor de supernova,frate am dacie si nu imi este rusine...
L.E:Da fix euro 2,in talon!Deci,fa rar`ul pe bune fara interventi si minuni sa vezi ce noxe ies la masinile de genu! This post has been edited by B_i_t_z_a: 4 Jun 2010, 10:10 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
uite aici masina de 600 euro, nu stie ce-i aia rugina si e de 3 ori mai masina ca Supernova, de n'ar fi taxa de inmatriculare, Supernovele s-ar vinde cu 10 milioane.
Attached thumbnail(s) P1210217.JPG ( Size: 1.95mb ) Number of downloads: 563 P1210232.JPG ( Size: 1.85mb ) Number of downloads: 597 P1210213.JPG ( Size: 1.85mb ) Number of downloads: 563 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu ai cum sa o vinzi cu acelasi pret cu care ai luat-o sau chiar mai mult, chit ca ai bagat in ea bani... pana la urma ai bagat bani in ea pentru revizii, consumabile si alte piese care evident la un anumit nr de km au cedat si trebuiau schimbate.
Toate astea le faci pentru ca masina sa continue sa functioneze si sa te duca de la a la b in conditii decente, sa nu ramai ca vita la marginea drumului si sa iti suni prietenii sa vina sa te tracteze. @argon. Intr-adevar mult peste super nova, si daca masina a fost intretinuta si cu reviziile facute la timp, intretinerea de cand o cumperi cred ca nu ar fi mai scumpa decat cea a super novei. Poate taxele un pic mai mari + asigurarea dar vorbim de maxim 100-150 de lei/an. This post has been edited by Maskatu: 4 Jun 2010, 10:15 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
argon |
![]()
|
pe langa intretinere, e vorba si de confort si dotari, ai servo directie, geamuri/oglinzi electrice si incalzite, aer, airbag, ABS, volan/scaune reglabile inaltime...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Maskatu |
![]()
|
Dotari pe care multe masini de bun simt le au inca din '85-'90.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Banii bagati in masina nu sunt investiti, nu poti considera ca ai crescut valoarea masinii pentru ca tu de-a lungul anilor in care ai folosit-o ai bagat ulei, ai schimbat filtre, curele, suspensie.
E o conceptie total gresita. Banii aia bagati, alaturi de benzina, taxe, deprecierea masinii sunt pretul platit de noi pentru ca am folosit masina. Cine nu intelege asta si are pretentia sa nu o dea mai ieftin decat a cumparat-o + cat a investit in ea ori gaseste un mare prost sa o cumpere, ori mai degraba ramane cu ea. Valabil pentru orice masina. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Argon,nu ma intelege gresit...am avut foarte multe masini straineze pe mana,dacia sucks in multe puncte de vedere,dar la o masina straina trebuie platit un pret pentru tot comfortul si sigurata care ti`o ofera,acel pret este benzina,care din pacate nu este prea ieftina
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
cine zice ca dsn este o masina buna va spun io ca nu o are de mult timp si cand va incepe sa bage bani in ia nu va mai zice ca i o masina buna, eu o am de 4 ani, si am investi vreo 30 mil nu in inbunatatiri, doar strictul necesar pt masina bucse, tobe, arcuri, amortizoare, si la motor nu am avut nici o problema de cand o am, dar oameni buni nu are conortul unei masini din 2002 este vai si amar tinuta de drum confortu la volan, zdrangane din toate inchieturile suspensia parca esti pe tractor asa te zdrangane, apa la greu in masina, rugina nici daca puneau tabla neagra nu ruginea asa, toate astea se rezolva dar trebuie timp si bani si io nu as mai da 1800 euro pe o strecuratoare.
1500 ie o valoare mare pt o supernova indiferent de starea in care se afla. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
quick si tu cat ai cere pentru a ta supernova, daca 1500 este mult?
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
pe a mea si in ce hal arata tabla acuma mi-ar fi rusine sa cer 1000 euro.
si daca ma apuc de tabla de reparat tre sa bag ceva bani (nu stiu cat ma duce o vopsire plus schimat tabla, aripi spate praguri contraripi fata am rugina) in sfarsit, oricum tre sa o fac si cred ca raman cu ia pe stoc ![]() |
--------------------
dacia
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Daca masina ta,este ruginita si ploua in ea..nu insemna ca toate sunt lafel,si cat despre buschi,in valoare de 30 de mil,credene ca stim si noi cat costa!Fiecare cere cat vrea pe masina lui,cumparatori se gasesc,numai sa ai rabdare.Bafta
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
QUOTE(B_i_t_z_a @ 4 Jun 2010, 15:33) Argon,nu ma intelege gresit...am avut foarte multe masini straineze pe mana,dacia sucks in multe puncte de vedere,dar la o masina straina trebuie platit un pret pentru tot comfortul si sigurata care ti`o ofera,acel pret este benzina,care din pacate nu este prea ieftina Una e sa ai pe mana si alta e sa cunosti si parametrii sunt destule rable pe care le-ai mentionat care sutn euro 2 chiar euro 3 inainte de aparatia sn-ului. Si o masina straina fie ea sh nu o poti cumpara cu absolut nimic fata de cele romanesti pana la ora actuala. In aia straina nu mai stai sa o bibilesti cum sunt loganurile sn-urile si solenztele . La cele straine doar daca doresti ceva mai performant treci la mici modificari. Piesle germane de la rable nu sunt asa de scumpe precum cele de la reno si totusi tin mai multde cat cele de la reno. Daca sn-ul nu avea probleme cu schimbatul distributiei la fel si loganul poate era ceva ceva dar cum isi mai scoate producatorul bani ... deci masina in final la ajungerea batraneti adica 5-10 ani ai mai platit la ea un sfert din valoarea ei. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
asta e altceva! 1000 E plus cel putin 500 E refacuta toata ajungi la 1500!
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(B_i_t_z_a @ 4 Jun 2010, 14:33) Argon,nu ma intelege gresit...am avut foarte multe masini straineze pe mana,dacia sucks in multe puncte de vedere,dar la o masina straina trebuie platit un pret pentru tot comfortul si sigurata care ti`o ofera,acel pret este benzina,care din pacate nu este prea ieftina corect, dar cu un GPL iesi la acelasi pret cu o supernova ce merge pe benzina...oricum la cat e taxa la masina aia, mai bine mergi cu SUpernova. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
sa sti ca ce zice rizwann2000 cam asa e. tu sti bine ca am patit-o si eu cu tine. asta nu inseamna ca esti baiat rau si neintelegator, mai ajutat mereu. mai ai si tu excese de sefie cateodata, cred ca din cauza facultatii.
sa revin la topic: daca ar fi sa iau 2000e pe ea nu as da-o. pentru ca am bagat banii in ea asa cum spuitu pe piese(consumabile) manopera etc. doar in cazul in care as pute-a sa imi iau alta noua sau mai putin noua. asta ca sa nu platesc taxe pentru doua masini si sa tin una in parcare ca altfel nu as mai vinde-o. |
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
quick |
![]()
|
B_i_t_z_a vezi ca am un jurnal de costuri la Jurnal Costuri Dacia SuperNova total am bagat in ia 30 mil in 4 ani, chiar cu baterie si cauciucuri toate 4, io zic ca am bagat foarte putin da nu-i vb ca piesele sunt ieftine i vb ca tre sa schimbi de 2 ori un pivot pana se strica un pivot la o masina straina asa ca la costuri tot acolo ajungi, si sa nu vb de piese de origine ca alea le bat la costuri pe orice reper pt o masina straina.
nu am avut probleme cu motorul ca de aveam si cu ala i dadeam drumu de pe un deal la vale si sa nu o mai vad:)) si nu mai am probleme cu apa in masina si alte nimicuri care am zis ca se pot rezolva dar nu intalnesti o masina straina la care sa intre apa prin mii de locuri inauntru intr-o masina de 8 ani. facetiva costurile alea dar cu tot ce ati bagat in ia mai putin benzina si asigurarea si vedeti ca pe parcurs se aduna niste bani frumusei.(ca de altfel la orice masina) singura problema care o am i cu rugina, poate si pt ca parchez in spatele blocului unde nu bate soarele dimineata si mi plina masina de condesn(roua) in fiecare dim , poate sa fie si asta o explicatie dar nu ie singura mea masina care are probleme cu rugina in praguri, la oale in spate sunt mii de dsn cu problema asta. |
--------------------
dacia
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 4 Jun 2010, 11:20) Banii bagati in masina nu sunt investiti, nu poti considera ca ai crescut valoarea masinii pentru ca tu de-a lungul anilor in care ai folosit-o ai bagat ulei, ai schimbat filtre, curele, suspensie. E o conceptie total gresita. Banii aia bagati, alaturi de benzina, taxe, deprecierea masinii sunt pretul platit de noi pentru ca am folosit masina. Cine nu intelege asta si are pretentia sa nu o dea mai ieftin decat a cumparat-o + cat a investit in ea ori gaseste un mare prost sa o cumpere, ori mai degraba ramane cu ea. Valabil pentru orice masina. Bafta! subscriu la cele spuse mai sus, deprecierea auto stie toata lumea ca exista, mai mult sau mai putin in functie de marca, asta e... daca ne-am inrudit la masini cu francezii si nu cu nemtii cand am inventat dacia |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
cum ar fi fost..
![]() ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
O masina buna niciodata nu o sa o cumperi la pret mic, indiferent de ani si vechime. Uite, Volvo masina care se vinde cu minim 2000 Euro. Daca vreti masina de 500 E, mai sigur e abonamentul la RATB.
Supernova din pacate a scazut mult la pret, totusi vad ca solenza se tine bine inca. |
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
vladutz_sb |
![]()
|
![]() Am vandut-o ... Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 09 From: Sibiu ![]() |
uite am vrut sa o vand pe a mea, dar am ajuns la concluzia ca nu are rost.
De ce? Am dat-o la ziar cateva zile, m-au tot sunat sa afle ultimul pret, si le-am zis ca e 1550!!! cand au auzit de atat au zis:"woa e mult!!!" Si cum sa nu te enervezi?!?! Au fost multe "tentative" ca acestea, insa am fost sunat si de cineva care a zis ca imi da 1300 euro banii JOS (uaau ce tare!). Cum sa o dau pt 1300 euro?!nici gand! nu mai bine o tin eu??? o intretin cat de cat si cand va fi timpul imi voi lua o masina k-lumea:) |
--------------------
ex Dacia
Supernova
Acum : Adun la pusculita i like motocicle !!! and ai uant to da bi da best!!! i lav iu veri maci!!!
|
|
Mammuth |
![]()
|
![]() conducator auto Group: Members Posts: 6 Joined: 6 May 10 From: Bucuresti ![]() |
Dacia e o caruta fata de orice alta masina produsa in ultimi 25 de ani in vest ,dar e o caruta ieftina , merg tot felu de scurtaturi la capitolul piese , se mai poate si repara in spatele blocului ,asta e avantajul ei , masina ieftina cu care iti faci treaba , in 4 ani 3000 intretinere si reparatii
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
pai da dar ai a4
![]() Erau opeluri atra g model 2004-2006 intre 2500- 3200 de euro bmw pana in 4200 de euro modele 2006-2007. Deci mi-a cazut fata cat de ieftin se vand rablele ![]() Parerea mea daca masina e exploatata corect si nu fugarita sa o ia dracu te tine daca te da banu afara din casa dai in guse daua draqu de rabla si peste 2-3 ani o schimbi si cumparatorul pateste ca si Mammuth. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
eu numai cand aud de cifre de genul 3700..2000..1800...fie ei lei sau euro bagati intr-o masina la o singura defectiune..ma apuca durerea de cap. cel putin la veniturile mele..actuale..nu mi-as permite nici sa plang. raman la parerea ca dsn e o masina buna la banii dati pe ea. depinde cum o prinzi..buna sau jaf..eu unul pot spune ca am pus mana pe o masina buna..pana acum. in 24 de mii de km facuti in 2 ani..majoritatea au fost consumabile..restul aberatii..covorase, spray-uri, becuri, tot felul de nimicuri..capace de roti..si acum masina arata stock..cum am luat-o.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
djasu82 |
![]()
|
pai baga ca sa se dea mare ca are masina straina si pe a1 a2 nu i sta nimeni in fata doar coloana de masini
![]() This post has been edited by djasu82: 13 Jun 2010, 22:03 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
Si cu supernova mergi cu 150-160 si tot in coloana stai.
|
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Sincer, la cum arata a mea , nu am rugina in ea ( deocamdata) , tot ce a picat dupa ea am schimbat la timp , 52000km , sub 70-80 de milioane n-as da-o, sincer . Nu am de gand sa o dau ca imi fac treaba cu ea si altceva mai bun nu imi trebuie, deocamdata .
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:10 |