vreau sa-mi pun centrala, legislatie - ce acte imi trebuie
![]() ![]() ![]() |
vreau sa-mi pun centrala, legislatie - ce acte imi trebuie
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Ma doare fix in cot. Unii lucreaza nu ard gazul, pardon curentul de pomana
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
se vede.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Mai am 10 minute pana la urmatoarea spirometrie. Alea se fac seriat bre, pe ceas !
Ce legatura au cu centrala ? |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Subiectul este asezat pe scaun cu nasul astupat cu o pensa. El ia in gura un ambou legat printr-un tub flexibil la un aparat de masura, spirometrul. Pacientul respira mai intai normal, apoi inspira si expira pana la ultima suflare. întai mi-a parut perversa treaba, dar de fapt e tragica ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Spirometrul meu este ultimul racnet mai. Leptop Toshiba Tecra cu restul minunilor, ECG pe langa, tot tacamul.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
argon |
![]()
|
si ce legatura are cu centrala?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Are, maistorii care monteaza centrale sunt expusi la praf si alte toxice inhalatorii, drept urmare ar putea face pneumonii de aspiratie sau bronsita cronica, deci are legatura
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.652 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E asa de cald in casa ca nu mai poti respira.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dr_mKe |
![]()
|
In Sexpero e mai rau ca la polul nord !
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Vecin d-asta cu probleme la semnatura am si eu, asa ca m-am interesat ce-i de facut.
Il rogi sa-ti semneze. Daca nu vrea, il pui sa-ti dea in scris cu tot cu motivul pentru care nu vrea. Daca nici asta nu vrea, ii trimiti o recomandata. Cu dovada ca l-ai tot rugat si el nu vrea, te duci la Primarie unde exista un birou special, imi scapa cum ii zice. Le arati alora ca i-ai tot spus iar el nimic, iar aia il vor notifica oficial sa-ti dea acordul (in functie de cate deca are damigeana cu vin). Deja i-a intrat rau morcovul in cur si-ar trebui sa ti-l dea. daca nici acum nu vrea, ii explici ca-l dai in judecata si ca vei castiga cu siguranta, asta costandu-l si cheltuielile de judecata. In mod normal ar trebui deja sa ai acordul in mana. Daca nu, chiar il dai. Asta din cate mai tin si io minte si pentru a-ti face o idee. La mine se pare ca-i mai simpla treaba, blocul avand centrala proprie. Din motivul asta ar trebui sa-mi fie mult mai usor, ca CET-ul nu pierde nimic. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
deja mi s-a cam luat
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
In primul rand te duci si-i explici frumos ce ti-am spus eu mai sus. Ar trebui sa-l convingi fara alte eforturi. Apoi nu te lasa, ca scot astia subventia si mi se pare ca e peste 50%, deci o sa se lase cu multe vene taiate la iarna.
This post has been edited by Victoras2001: 10 Jun 2010, 10:29 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poti sa treci si alt vecin in locul celui cu care ai probleme ... nu verifica nici dracu daca ti vecin comun sau nu ... si asa nici nu trebuie sa falsifici semnatura.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ma si vad ducandu-ma la etaju 2(sau 3) sa-i cer semnatura pentru centrala babei de pe partea opusa celei pe care stau
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
Semnatura asta ajunge unde? Adica, cine iti cere semnatura si pt ce?
Eu lucrez la o firma de furnizare gaze si intr-adevar cerem acordul vecinilor, dar numai la executarea unor noi instalatii de utilizare gaze si numai a celor care au contribuit la coloana de gaze de pe scara blocului. Adica, daca X dintr-un bloc vrea gaz in apartament, se duce cu tabelul, primit de la noi cu antetul firmei, la vecinii lui A, B, C, D si E care au gazul introdus in apartament, sa le ceara acordul de intepare in conducta care dealtfel este proprietatea acestora (A,B,C,D,E). Pt a obtine semnaturile de la acesti vecini, X plateste cota parte din contravaloarea lucrarilor aferente introducerii conductei pe scara si astfel devine la randul lui proprietar, iar daca intr-o zi Y se gandeste sa-si bage gazul va cere acordul de la A, B, C, D, E si X. Restul vecinilor care nu au gaz introdus nu au nici un cuvant de spus. Dar la tine problema e alta si de aceea te-am intrebat mai sus cine iti cere semnatura, pt ca la noi din moment ce ai deja gazul introdus, ba mai mult ai si proiect avizat in care figureaza si centrala, nimeni nu iti mai cere nimic, iti montezi centrala cand ai bani si gata. La noi asa este. Nu are treaba vecinu ca tu iti pui centrala, chiar daca esti certat cu el, tot nu te poate opri sa-ti pui centrala. Singurul lucru pe care trebuie sa-l mai faca cei care isi monteaza centrala ulterior punerii in functiune a instalatiei de utilizare este acela de a ne chema sa facem legatura intre centrala si teava de gaze, fiind sigilat, doar reprezentantul firmei distribuitoare (care este si autorizat ANRE) are dreptul sa rupa sigiliul. Cu stima. |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
argon |
![]()
|
semnaturile trebe la aia de la cet ca sa te debranseze, tu poti de capul tau sa-ti tai si blindezi tevile, dar trebuie ca aia sa constate inclusv debransarea apei calde...eu m-am dus la pct-ul termic si l-am luat pe un maistru de acolo, cam betoc, a venit, a parafat, luat damigeana si a plecat.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.652 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce sa le blindezi? Te astepti sa traga cineva in ele?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
tai, filetezi si pui dop, ori tai si bagi autogenul sa topesti stutul ramas din coloana..asa ii zize blindat
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
QUOTE(argon @ 10 Jun 2010, 12:10) semnaturile trebe la aia de la cet ca sa te debranseze, tu poti de capul tau sa-ti tai si blindezi tevile, dar trebuie ca aia sa constate inclusv debransarea apei calde...eu m-am dus la pct-ul termic si l-am luat pe un maistru de acolo, cam betoc, a venit, a parafat, luat damigeana si a plecat. Inteleg.... La noi CET-urile s-au desfiintat demult si de aceea eram curios cui ii sunt necesare acele semnaturi. |
--------------------
Patru
Zero
|
|
argon |
![]()
|
prin cet ma refeream la furnizorul de agent termic la comun...in Deva mai e, in Hunedoara sau Simeria de exemplu s-a desfintat demult.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Markos |
![]()
|
io nu cred ca taie astia subventiile, e vrajeala clasica.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
nWo |
![]()
|
QUOTE(argon @ 10 Jun 2010, 12:15) prin cet ma refeream la furnizorul de agent termic la comun...in Deva mai e, in Hunedoara sau Simeria de exemplu s-a desfintat demult. Stiu ce e ala CET, dar eu am zis CET-uri pt ca la noi era in fiecare cartier al orasului, (unde erau blocuri, evident) cate o centrala termica de cartier, deci nu aveam una comuna pe tot orasul. |
--------------------
Patru
Zero
|
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Markos |
![]()
|
sa-i blindeze cineva gura, va rog io..
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
|
--------------------
M
M
1
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 05:41 |