Programe Computer, Sharing corner
![]() ![]() ![]() |
Programe Computer, Sharing corner
eXtenSion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Windows 7, messenger, avira free-av, firefox si winamp.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
win xp sp3, avast, comodo, winamp, KMPlayer, MS Office 2003, AoE3, acad2010, borlandc, winavr, utorrent, 7zip, apache, filezilla, firefox cu adblock plus, 1-click youtube downloader, xmarks, foxtab, gimp, picasa
debian lenny 5.0.3 cu o gramada de maruntisuri... This post has been edited by dacia_slk: 10 Jun 2010, 11:11 |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
AdrianSavu |
![]()
|
![]() Supernovist Group: Members Posts: 353 Joined: 28 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Cati dintre voi aveti licente pentru programele astea
![]() This post has been edited by AdrianSavu: 10 Jun 2010, 11:12 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 - Clima Conduc o Dacia si asta imi ocupa tot timpul
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Usual - win 7, office 2010, aimp2 (free player audio), WMP + CCCP codecs (video), Opera/IE, AVAST (free), uTorrents...
Special - CorelDraw13, Photoshop CS3, AI, DraWings (ptr. broderii), ACDSee Ocazional - Assassin's creed, FIFA 07, DoTA, DC++ WIN, Office, Corel, DraWings, ACDSee, Assassin's - LICENTA!!! Restul.. Dumnezeu cu mila... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 10 Jun 2010, 11:54) M-am gandit ca ar fi interesant un topic in care sa spunem ce programe folosim uzual si pentru ce. Eu folosesc asa: 1 - win 7 2 - antivirus - Nod 32 3 - editor text etc - Microsoft Office 2007 7 - navigare - total commander 8 - editare poze scanate ce nu se vad bine - Adobe Photoshop CS3 (la altceva nu prea il fol) 12 - Enciclopedia Encarta 16 - Nero 6608 - merge foarte bine pe win 7 si are tot ce imi trebuie 17 - Mathcad 14 18 - Inventor 2008, Solid works 2007, Ansys 12 - primele doua ar trebui sa le updatez, dar... daca mai imi amintesc altele le voi scrie... dar pe acestea le folosesc cam zilnic... Ai licenta la vreun program din astea? PS: nu e necesar sa raspunzi, intrebarea e retorica, iar raspunsul evident. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Are licenta, eXtenSion e un om corect pana la ultimul detaliu. Nu i-ar permite constiinta sa ruleze programe piratate.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Indubitabil.
PS2: Exista deja un astfel de thread, initiat de koldun. |
--------------------
-
-
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 10 Jun 2010, 12:40) Ai licenta la vreun program din astea? PS: nu e necesar sa raspunzi, intrebarea e retorica, iar raspunsul evident. De ce e chiar evident ? Uite eu de exemplu am licenta pentru Win 7, Office 2007 si pentru antivirus. Restul nu le folosesc deci nu ma pot pronunta. This post has been edited by Shush: 10 Jun 2010, 13:19 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Cat costa licenta pentru Photoshop-ul ala insirat? Sau pentru Mathcad, Solidworks?
Asa Vista Ultimate cu licenta am si eu, ca a venit odata cu PC-ul... This post has been edited by C a t a l i n: 10 Jun 2010, 13:35 |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
io mai folosesc
- Recycle Bin - My Network Places - Character Map - Calculator am licenta la tot pachetu. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Tu cand deschizi calculatorul, prima data cauti in Recycle Bin.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
ie mana-n mana cu Prighena.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Da, sigur ca acum trebuie sa incepem certurile despre licenta. Nu conteaza care le primesti gratuit, unde lucrezi, care sunt trial. Eu zic atunci sa spuneti si la cate filme va uitati cumparate pe dvd, cate melodii le ascultati cumparate si dupa sa va preocupe ce licente am eu, daca gandim ca voi.
Nu-mi amintesc nici unde as fi spus eu ca sunt corect in toate privintele. Sau tu, Merced, daca esti mai grasut -cum tu spui, deci nu o lua ca o jignire, ca nu e- inseamna ca nu ai voie sa indemni lumea sa fie in forma? Super gandire, bravo! Cu toate astea mie nu mi se pare sa fi comentat in domenii unde stiu ca am si eu unele carente. > Catalin - daca mai este un topic era cam greu sa dai link, nu? Doar sa sarim sa aruncam cu rahat e foarte usor. Eu am dat search la "programe" in titluri la cafenea... Nu am gasit nimic. Acum nu stau sa rasfoiesc 40 de ani prin toata cafeneaua ca nu aveti loc de topicul asta ca trebuie postat in cele 400 de topicuri despre politica, frigidere, bere etc. Deja mi-e sila de atitudinea asta a voastra, parca de-abia asteptati sa va injurati, sa va contraziceti, sa decideti care o are mai mare. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
A mea e imensa.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
A mea s-a inmuiat de la caldura, azi dimineata cand am scos-o din frigider era tare.
Ciocolata mah. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
1 - xubuntu 10.04 cu xfce customizat => interfata Vista(Win7)-like
2 - antivirus -nu am nevoie 3 - editor text etc - abiword, pentru calcul tabelar am gnumeric 4 - internet browser - Firefox 5 - player - totem pentru video si exaile pentru audio 6 - pt placa tv - nu detin 7 - navigare - Thunar - default 8 - editare grafica (poze in principal) - GIMP 9 - converter video/audio pt telefon etc -nu folosesc 10 - emulare unitate dvd etc - mount 11 - client torrent - Transmission 12 - instant messaging (gtalk, yahoo messenger) - Pidgin 15 - Computer Virtual - nu folosesc, dar era VMware Player 16 - scris cd/dvd Brasero [...] 21 - Organizator si client de mail - Evolution This post has been edited by marksman: 10 Jun 2010, 14:19 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
mai folosesc si aplicatia Start
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Ubuntu 10.04 LTS 32 de biti (Gnome).
Programe/alte pachete: Ubuntu restricted extras - pachet de codecuri, fonturi, alte 'bunatati' msttcorefonts - fonturi (cred ca e inclus si in ubuntu-restricted-extras) Glipper - utilitar pentru clipboard multiplu (asemanator cu klipper din KDE) Audacious2 - muzica mp3 LinuxDC++ - client DC Deluge - torenti Gnome Mplayer - filme Vlc - dvd-uri, radio pe net Mozilla Thunderbird - client de mail Mozilla Firefox - browser Google Chrome - browser JAVA PLUGIN Firefox - plugin pt browser Adobe Flash Plugin - filmuletele flash gen youtube Wine - pentru programe de windows, momentan Starcraft Skype - chat Pidgin - chat mc - file browser util in mod text (folosesc si mcedit deoarece nu m-am obisnuit cu alte editoare mai celebre- joe, vim) Sun Virtualbox - masina virtuala SSH - ma conectez pe calculator remote Nautilus - file browser (default la Gnome) Gnome-terminal - terminal in mod grafic rdesktop - pentru remote desktop openvpn - Virtual Private Network (cu el si rdesktop ma conectez de acasa la servicui) Open Office - editare documente tip office Brasero - ardere CD/DVD Synaptic package manager - instalare/dezinstalare programe Samba - pentru sharat vsftpd - ftp Nuam licenta la niciunul, si nici nu am nevoie. Am si Win XP SP3 ca dual boot dar nu l-am mai folosit de foarte mult timp. ( A venit laptopul cu licente si pt Vista Business si XP professional) Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu am licenta platita, in spiritul celor discutate mai sus.
Probabil tu te referi la GPL. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi aia tot licență e. Meri la (aproape) orice program din cele scrise de tine la "About" și ai să vezi.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Andy_ACS @ 10 Jun 2010, 15:17) Probabil tu te referi la GPL. cauta dragoselu, e scump? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
@DragosP - stiu despre ce e vorba, altceva am dorit sa scot in evidenta. Unul dintre avantajele Linux. Nu dai bani.
Daca vrei sa fii scrupulos - asa este, ca tine: "The GNU General Public License is a free, copyleft license for software and other kinds of works." Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Command prompt mai folosește careva? Dacă DA, vă rog niște păreri, impresii. Vă rămân îndatorat.
ms |
--------------------
.
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Command prompt? pai na, un ipconfig /all doar de acolo-l poti da, idem ipconfig /release (/renew) plus alte chestii pe care le poti face mai usor din taste decat din soarec.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
orice ar fi sa nu cumva sa compui parola din 8 cuburi ci din 16. Nu ai vazut ca travolta a facut acest lucru din 8 cuburi si toata lumea a dat de dracu
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(eXtenSion @ 10 Jun 2010, 14:54) Catalin - daca mai este un topic era cam greu sa dai link, nu? Doar sa sarim sa aruncam cu rahat e foarte usor. Eu am dat search la "programe" in titluri la cafenea... Nu am gasit nimic.... Amice, ia mai da odata Search pe aria Cafenea... Nu de alta, dar te lauzi ca lucrezi cu Mathcad, cand defapt nu stii sa folosesti nici functia Cautare... Diferenta intre topicul initiat de matale (unul total inutil in opinia mea)*, si cel indicat de mine, deschis de koldun, adica asta, e ca acolo gaseaia software interesant, de cele mai multe ori gratuit, legal, care sa indeplineasca ceva functii mai putin obisnuite... *Daca eu iti spun ca folosesc zilnic Stellarium, LoadStar sau Damcos, cu ce te ajuta pe tine??? Nici macar nu stii la ce sunt utile astfel de programe, si foarte probabil nici nu te intereseaza. In schimb e foarte util sa aflam ca tu folosesti "programul win7", sau ca ai un TV Tuner si ai instalat aplicatia lui din pachet. WOW, cine mai are asa ceva pe calculatorul personal??? |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 01:21 |