Aventurile lui 4x4, primul lui sh si alte harburi cu volan pe dreapta
![]() ![]() |
Aventurile lui 4x4, primul lui sh si alte harburi cu volan pe dreapta
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Eu atat am dat pe inca un rand de faruri. Plm ai făcut afacere, pune si tu poze.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Nu merita, in alea 15 minute cat mia luat sa ajung din regie pana in vagauna dubioasa unde statea proprietarul, au sarit bbsurile, triplele spate, masina era deja pe butuci, nu grav, dar la un loc cu sasiul facut din mai multe gauri decat tabla, tamburii spate care erau intepeniti, etc. etc.
Mai incercam. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
adica ce vrei sa zici, ca la 5 milioane mai ramasese doar "tzipla" din boss?
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
4x4 |
![]()
|
Deci, update.
Suzuka a ramas la Iasi sa isi linga ranile, dupa 4 accidente are fata de bidon turtit dar inca merge la fel de bine. Ca urmare, weekendul asta am demarat procedura de resuscitare a lui "bobi" IMG_20160312_120319.jpg ( Size: 1.69mb ) Number of downloads: 658 Cand am facut poza, bobi era plantat pana la janta in tarana, cu o (a 4-a) fractura deschisa la planetara stg spate, si cel mai grav suferea de calduri, adica dupa 2 min de forja acul de temp era pe rosu. Stiind deja ca am radiator, termostat, vas expansiune, ventilator toate noi si bune, suspectam ce e mai rau. Ori motor inghetat (a stat cu apa chioara iarna, au crapat capace de plastic, la 150 bucata ![]() IMG_20160312_144406.jpg ( Size: 1.3mb ) Number of downloads: 660 Pompa apa e comuna cu cea servo ![]() Am decis sa arunc la gunoi termostatul, adauga greutate. Am folosit si o curea mai scurta pt a economisi greutate si nu antrena degeaba compresorul AC. >> Pana am ajuns eu la Bucale, acul nu ajunsese la jumate, GREAT SUCCESS! --edit Am uitat de planetara. Nu am gasit la Iasi. Asa ca a mers cu ![]() This post has been edited by 4x4: 14 Mar 2016, 17:39 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Trapa aia e lipita cu scotch?
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
4x4 |
![]()
|
Ala e lexan, scotchul doar etanseaza.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Deci ai facut Iasi - Bucuresti cu 1WD... wtg.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Da, dar cu parul nefluturat.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
4x4 |
![]()
|
QUOTE(Muttley @ 14 Mar 2016, 18:54) Deloc wtg, dar unica solutia. Discutabil totusi pe ploaie ce e mai naspa, 1wd vs 2wd, asa macar o roata nu rupe aderenta. Mult mai nasol a fost statul 7 ore jumate in scaunele alea, combinat cu volanul typ32 care vibra incontinuu ca nebunu cand dadea de asfalt mai putin decat perfect. This post has been edited by 4x4: 14 Mar 2016, 19:20 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Deci ai lăsat apa chioara in motor peste iarna? Presupun ca nu te mai asteptai sa o mai folosesti.
This post has been edited by Diac: 14 Mar 2016, 23:32 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
4x4 |
![]()
|
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Fara suparare dar imi pare rau sa observ in ce stare a ajuns masina. Nu am vazut multe poze cu ea, numai pe cele din primul post unde era destul de ingrijita din ce se vede, iar acum a ajuns sa aibe trapa lipita cu scotch ...
|
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.336 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai decat sa te duca capul si sa cureti scurgerile de la trapa ... este mai simplu sa pui silicon ...
![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Am si eu o nedumerire, mai ales ca am mai auzit de povesti din astea...cu apa chioara in motor pe timp de iarna. DE CE? Daca scade, de ce sa nu completezi pur si simplu cu antigel? De ce ai umple sistemul cu apa chioara, care nu doar ca ingheata, dar mai si favorizeaza aparitia ruginei?
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mie imi place ce face 16, a scos tot de pe masina sa se dea cu ea la drifturi. daca le face si pe drumuri inchise circulatiei publice, toata stima. daca nu.................
This post has been edited by b76bgaarh: 15 Mar 2016, 12:48 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
4x4 |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 15 Mar 2016, 11:58) nu, sterg doar critica neconstructiva facuta de tedeisti si de cei care nu stiu cei tractiunea spate. regula ramane QUOTE(b76bgaarh @ 15 Mar 2016, 12:01) mie imi place ce face 16, a scos tot de pe masina sa se dea cu ea la drifturi. daca le face si pe drumuri inchise circulatiei publice, toata stima. daca nu................. Deocamdata ma limitez la locatii unde-mi pot avaria masina, orgoliul si atat. Insa cand am sa am curajul si experienta miar place mult o transalpina ![]() andrei, aici nu a fost vorba de completat, am turnat cu mana mea peste 20 de litri de apa demineralizata, de robinet, borsec plata si vreo 10 litri de cam toate tipurile de antigel, in perioada cand aveam radiatorul fisurat umblam cu 2 boaste de 5l in portbagaj, era consumu de apa mai mare ca cel de benzina, incat la un moment dat am pierdut socoteala amestecului, nu e exclus sa fi fost prea concentrat ![]() This post has been edited by 4x4: 15 Mar 2016, 13:56 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Unul din motivele pentru care nu mai doresc sa merg pe acel drum...si pe transfagarasan. Cand te trezesti din senin cu "soferi" pe contrasens ca au scapat din satul lor si se cred pe pista, nu pe drum public, parca mi se taie.
Sper sa faca politia filtre fara numar pe acele drumuri! |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
4x4 |
![]()
|
uite hateri cum apar ![]() si daca tu ai reusit sa mergi pe tranfagarasean fara sa depasesti 50 in nici un punct, atunci tiai pierdut dreptul la a mai posta aici. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Cam are dreptate, oricat de hater ar fi.
Daca era vorba de o competitie in cadru organizat, cu circulatia oprita da, mai ziceam, dar sa faci drifturi pe drumuri publice, mi se pare inconstienta, nu curaj, pasiune, sau ce mai vreti voi. Nu e nimic amuzant in interviurile luate vecinilor care invariabil spun "era baiat bun, dadea mereu buna ziua pe scara". |
--------------------
-
-
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Ce farmec ar avea drifturile daca nu poti sa citesti spaima din ochii aluia de pe contrasens?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
b76bgaarh |
![]()
|
daca face drifturi e de bine. sigla de la a mea e in dreptul capului asa ca o sa ramana cu un semn pe creeri.
This post has been edited by b76bgaarh: 15 Mar 2016, 14:11 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.336 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Lasa ca nu-i rau ... pe Transalpina nu are dreptul decat la o singura gresala
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
4x4 |
![]()
|
ca sa fie clar, nu am facut drift nici pe releu, nici pe transfagarasean sau mai stiu eu unde. de abia imi ies tranzitiile in parcari, nu am ce cauta acolo, inca.
insa am facut de foarte multe ori transfagareseanul. aici aveti dreptate, cei care taie curbele sunt imbecili, netratabili. vom continua discuția, dar mai incolo, sunt totusi la munca --edit: am facut curat, cei care se simt lezati ca le-am sters posturile sunt liberi sa se abtina data viitoare. As putea sa stau sa scriu 100 de randuri sau pot sa va arat un clip; Despre asta e vorba: Cine poate, intelege. ma duc sa repar nuca de la schimbator, sa rupt cand am dat a doua ![]() This post has been edited by 4x4: 15 Mar 2016, 17:09 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Rahatel in pluaie cine nu-ntelege.
Mai, sterge daca vrei. Parerea mea: exista o extrema, unde unii se dau de ceasu' mortii sa aleaga intre 2 modele identice de Pirelli, unde difera nu stiu ce component chimic din compozitie, iar aderenta difera nesemnificativ. Foarte bine, banii lor, timpul lor, placerea lor. Si existi tu, care cu buna stiinta ai facut Iasi-Bucuresti, +400km, cu o masina cu tractiune spate din care o roata spate era nelegata de diferential. Adica un 4x1. Da, e fezabil, dar nivelul de risc e absolut imens... Se pot intampla atatea din cauza dezechilibrului. Ok, esti un artist cu volanul, mai ceva decat doftoru'. Dar zici ca Ignisul a avut 4 accidente. Si-l ai de atat de putin timp, ori asta ma face sa fiu putin rezervat in ce priveste aptitudinile tale de Colin McRae. Si mi-e ca scapi cazanu-ntr-o curba de pe europeana si dai in mine, care la randu-mi merg tare, dar intr-o masina cat de cat in regula. Si ma omori naibii, ca ai tu torque vectoring pe dreapta cu electrodul. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
MuciX |
![]()
|
Asta nu vor sa inteleaga cei care si-o ard "vezi-ti de treaba ta, lasa-ma sa trec", pe drumuri publice: comportamentul tau e si treaba mea.
This post has been edited by MuciX: 15 Mar 2016, 18:22 |
--------------------
-
-
|
|
bucatzel |
![]()
|
da' chiar, cat costa o platforma pe distanta aia? Ca mno, daca n-ar fi optiuni pe lumea asta...
bine, io chiar sper sincer ca 16 ne trolleaza macsim. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:09 |