Am facut ditamai pocinogul! :(, Pierdut portofel cu: CI, CA, Permis, Card RATB
![]() ![]() ![]() |
Am facut ditamai pocinogul! :(, Pierdut portofel cu: CI, CA, Permis, Card RATB
Richelieu |
![]()
|
||
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
||
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|||
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.011 Joined: 23 July 09 ![]() |
Aha, deci tu mi-ai dat report!
![]() Corect e ventilator, da, insa asa se zice la piesa aia. Asa am auzit eu, asa am preluat. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Mai bine l-ai asculta pe Laurentiu!
De fapt,si eu ti-am mai zis asta,ca dealtfel si multi colegi de forum! Lasa naibii aerele astea conditionate,si du-te la facultate! Ca bani nu cistigi,deci oricum este pierdere de timp ceea ce faci. Pune-ti creierul la munca in timpul asta,plus timpul pe care il stai pe net,adica treci la invatat ! Daca faci treaba asta,cind vin in tara,iti fac cinste cu citi mici vrei tu de la Kaufland ! ![]() Plus berea aferenta! ![]() This post has been edited by M.C.: 14 Nov 2010, 15:05 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu nu mai zic nimica, ca a sarit ca ars cineva de pe la Targu Mures pe aicea, ca cine sunt eu sa dau sfaturi, ca-s nenorocit la volan, ca mi-am tras masina ca sa ma vada lumea si ca nu prezint credibilitate. Asa ca tac de acum.
|
--------------------
.
.
.
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Si ma rog,ce ai zis rau?
Ai incercat doar sa-i deschizi ochii,atit si nimic mai mult! Si cind o sa mergem la Kaufland,te invitam si pe tine! ![]() Macar sa se apuce din nou de facultate! ![]() Dar o sa mergem cu masina aia pe care ti-ai luat-o ca sa te dai mare,da? ![]() This post has been edited by M.C.: 14 Nov 2010, 15:55 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Filip @ 14 Nov 2010, 02:27) Mai nu stiu exact procesul, nu pot sa explic tehnic de ce, insa in cazul lipsei de freon apare gheata in vaporizator ("radiatorul" unitatii interioare). Cu toate pocniturile si haraielile de rigoare (ajunge turbina aia din unitate sa se haraie de gheata). In mod normal, vaporizatorul trebuie sa fie rece, sa faca condens ~ 2litri pe ora, depinde de aparat, insa nu trebuie sa inghete. Daca ai gheata pe vaporizator, clar e semn ca trebuie sa masori presiunea freonului cu un manometru. Ale mele sunt mai deosebite, cand au ramas fara freon nu mai faceau frig. Si daca nu e frig, de unde gheata? Ac-urile astea de casa, nu au sonda de temperatura evaporator, ca alea de masina (unele, nu demontati Loganul sa o cautati ca e low cost)? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(M.C. @ 14 Nov 2010, 15:02) Mai bine l-ai asculta pe Laurentiu! De fapt,si eu ti-am mai zis asta,ca dealtfel si multi colegi de forum! Lasa naibii aerele astea conditionate,si du-te la facultate! Ca bani nu cistigi,deci oricum este pierdere de timp ceea ce faci. Pune-ti creierul la munca in timpul asta,plus timpul pe care il stai pe net,adica treci la invatat ! Daca faci treaba asta,cind vin in tara,iti fac cinste cu citi mici vrei tu de la Kaufland ! ![]() Plus berea aferenta! ![]() Eu sunt deschis la orice idee buna. Mi-ai zis sa urmez o facultate. Daca tot imi spui sa fac o facultate, fiindca imi va folosi, de ce nu imi recomanzi si o facultate folositoare, care sa imi inlesneasca gasirea unui serviciu platit ok, in tara sau in strainatate. Ce cariera ar fi de urmat? Barem daca ma indrumati, indrumati-ma pana la capat! ![]() This post has been edited by Filip: 14 Nov 2010, 19:22 |
--------------------
Renault
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
vezi ca se angajeaza in armata
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Io cred ca ai potential de inginer. Mai ales cu privirea aia inteligenta din avatar... pacat ca ti-e greu sa te exprimi.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Bre Pilife, da' domn de companie nu ti-ar surade? Nu stiu cum e cu asigurarea de sanatate si contributia la fondul de pensii, dar daca esti baiat istet se rezolva si asta.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Filip, in Bucuresti sunt o groaza de oportunitati de angajare pentru studenti, in paralel cu facultatea, asadar nu are rost sa renunti la ea.
Cat despre a alege facultatea, nu cred ca trebuie sa ne intrebi pe noi, ci mai degraba sa te intrebi pe tine ce vei face la 40 de ani. Si sa nu-mi spui ca te vezi peste o balustrada la etajul 10 montand un AC. Mai gandeste-te ca nu ai stofa pentru a fi sef (de fapt foarte putini o au), deci trebuie sa te orientezi in consecinta. This post has been edited by Laurentziu83: 14 Nov 2010, 19:41 |
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Filip @ 14 Nov 2010, 20:21) Eu sunt deschis la orice idee buna. Mi-ai zis sa urmez o facultate. Daca tot imi spui sa fac o facultate, fiindca imi va folosi, de ce nu imi recomanzi si o facultate folositoare, care sa imi inlesneasca gasirea unui serviciu platit ok, in tara sau in strainatate. Ce cariera ar fi de urmat? Barem daca ma indrumati, indrumati-ma pana la capat! ![]() Teologia, bre ! Necazul e ca dupa absolvire trebuie sa faci dovada ca poti sa sexezi, ca sa-ti dea post mai linga altar. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
M.C. |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 14 Nov 2010, 21:40) Filip, in Bucuresti sunt o groaza de oportunitati de angajare pentru studenti, in paralel cu facultatea, asadar nu are rost sa renunti la ea. Daca o sa te duci prin Politehnica,si te uiti pe la afisierele care sunt prin sediile facultatilor vei vedea ca sunt firme cara angajeaza studenti in sistem part-time. Si remunerate binisor. Iar in Politehnica sunt o gramada de facultati tehnice,spre care te-ai putea orienta. Si nu vorbesc aiurea,fata mea este studenta acolo,la Automatica,anul doi. Bine,oricum trebuie ceva bani in plus,camin,mincare,alea,alea,pe care ii da tata lunar ![]() Dar asta inseamna ca trebuie sa pui burta pe carte,daca vrei o facultate tehnica! Adica sa reusesti sa intri la fara taxa. Asa nu ai mai da-o cotita ca ai nevoie de bani si de aia ai lasat facultatea! Plus ca in perioada vacantei de vara,sunt firme care ofera programul student internship,prin care isi racoleaza viitorii angajati chiar din timpul facultatii,perioada care este bineinteles platita! Deci,exista si alte alternative decit aerele conditionate! Asa ca,baga mare! This post has been edited by M.C.: 15 Nov 2010, 07:35 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io nu inteleg ce face cu banii. Gagici nu, discoteci nu, plimbarile produc bani si mici. Daca nu cheltuie pentru ce are asa mare nevoie de bani de lasa facultatea?
This post has been edited by kog: 15 Nov 2010, 20:22 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Lasa facultatea pentru ca poate nu-i prea place scoala in general?
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
A zis ca contribuie la cheltuielile de intretinere. Nu stim cat castiga, desi eu am impresia ca nu e cine stie ce, si chiar asa, fara facultate, daca s-ar interesa un pic ar gasi altceva mai viabil si mai bine platit care sa nu implice bormasine si conducte de aer conditionat.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(kog @ 15 Nov 2010, 20:22) io nu inteleg ce face cu banii. Gagici nu, discoteci nu, plimbarile produc bani si mici. eu cred ca strange de-un duster. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ii doneaza la orfelinat.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Filip |
![]()
|
Ultima isparava a vecinului meu:
Deja nu mai imi pasa: o rezolv cand bag masina in service si ne socotim la bani dupa. Nu e mare lucru indoitura, dar deja ma doare in cot de estetica masinii. O sa-mi iau eu o masina de suflet, probabil un 1300 pe care sa-l restaurez, sau o lancia delta... ma rog, vad eu, nu ma las pana nu o sa am un automobil in perfecta stare, pe care o sa-l tin la curte (imi fac si garaj inainte de asta), si-mi bag picioarele, imi tin la bloc o masina pentru tavaleala. Mi-as lua un Aro 10 pe care sa-l ranforsez cu roll-cage pe exterior, ca nu mai tine nene! ![]() This post has been edited by Filip: 15 Nov 2010, 23:13 Attached thumbnail(s) 15112010026.jpg ( Size: 340.24k ) Number of downloads: 236 |
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Filip @ 15 Nov 2010, 23:11) Ultima isparava a vecinului meu a dat cu capu'? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
Grecule, daca nu avea taica-meu serviciu tocmai in sectorul 4, ma mutam la curte, inchiriam apartamentul, si-mi bagam picioarele in el de trai la bloc! M-am saturat de soferi neglijenti, de nebuna cu pisici de la 1, de mizeria de pe strazi, de adormitii din trafic etc.
|
--------------------
Renault
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Mergi si tu mai des la biserica... Daca ai intrat intr-un ciclu de ghinioane.
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Filip |
![]()
|
N-am eu treba cu religia, cu pupatu` de moaste.
![]() This post has been edited by Filip: 15 Nov 2010, 23:25 |
--------------------
Renault
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ghinioanele sunt si d-astea mici dar repetate...
Iti spun sincer c-am avut si eu o perioada asemanatoare, unde, desi eram sanatos, familia era sanatoasa, tot intampinam mini-ghinioane la tot pasul (accidente de masina mici, dar dese, ajungeam fix la ora de inchidere, picat cu comisia cea mai naspa la examene etc.) |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Markos |
![]()
|
Pilife, masina asta trebuie sfințita.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Fratilor... (nu este cazul meu) Am vazut ca unii se duc la vrajitoare...
![]() |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Tu clona cui zici ca esti? Sa stim cum stam de vorba...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Filipe, la n ghinioane mici urmeaza, indubitabil, ca sa zic asa, unul mare. Statistica si probabilitatile sint nesimtitoare la acatiste. Vezi sugestia de bun simt a lui markos. Daca vrei sa ajungi sa ai Dacia 66 K, nu mai sta pe ginduri.
This post has been edited by corbex: 16 Nov 2010, 09:25 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 22:29 |