Bacalaureat 2010
![]() ![]() ![]() |
Bacalaureat 2010
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
mrkiry |
![]()
|
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Ilfov,85% picati
![]() This post has been edited by mrkiry: 8 Jul 2012, 09:37 Attached thumbnail(s) sdfsdf.gif ( Size: 59.92k ) Number of downloads: 456 |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
- GR85KYR Renault Megane 2,1.6 16v,113 cp,an 2004
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Iar a ieșit binișor Braila.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(cdadan @ 8 Jul 2012, 10:01) Se pare ca totusi nu-s chiar asa multi tampiti, s-o ajuns la 45% ![]() http://www.gandul.info/news/rezultate-baca...-edu-ro-9828562 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Unde pot să văd rezultatele de anul ăsta? Că edu.ro e picat
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Incearca pe livescore.com
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
De acolo să le iei tu
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() Gata si cu bacu !!! Rezultat: Romana 8.90 ,Matematica 8.45 ,Fizica 6.55 ,Final:7.96 Acum treaba sta in felul urmator:Pleaca in Anglia la universitate, s-a aplicat la 5 universitati , 3 i-au impus nota de minim 8.5 la bac 1 i-a impus minim 8 si la una a fost acceptata in urma unui test preliminar cu conditia sa promoveze bacul. Dintre cele 5 la final trebuiau alese doar 2 universitati si normal ca s-a ales cea la care a fost acceptata deja si cea care i-a impus minim 8.Ea a luat 7.96(cu 4 sutimi mai putin) si vrea sa mearga totusi la cea cu nota impusa de 8. As dori un sfat in ceea ce priveste contestatia ;,la ce obiect sa faca(intreb si eu ca sa aflu mai multe pareri caci oricum alegerea finala este a ei) si daca sunt sanse sa recuperam cele 4 sutimi sau se poate ca universitatea sa o accepte si cu 7.96 in loc de 8?Timpul este scurt deoarece maine trebuie depusa contestatia si nu putem lua legatura cu universitatea in timp util avand in vedere fusul orar. Multumesc Anticipat ! This post has been edited by l@u: 8 Jul 2012, 12:27 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
Felicitări!
7,96<8 deci slabe șanse. Contestație doar dacă e 101% sigură fata că are dreptate. Statistic, mai multe medii scad decât cresc în urma contestațiilor. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Mai bine nu dadea la fizica.
Daca tine musai sa merga la facultatea cu media 8 merita incercat. Nu stramba aia din nas pentru 4 sutimi. This post has been edited by 4x4: 8 Jul 2012, 12:38 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
l@u |
![]()
|
Noi ca parinti nu am influentat-o cu absolut nimic inca din scoala generala, ne-am facut datoria de parinti si am informat-o doar de opiniile noastre, alegerile finale intotdeauna le-a facut ea iar noi ca parinti nu am comentat, fizica a fost una din alegerile ei . In ceea ce priveste nota impusa de universitate, un prieten care a plecat anul trecut in Anglia a fost acceptat cu 8,23 in loc de 8.5 asa ca avem ceva sperante.Cu contestatia nu stiu cum sa ma pronunt !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Un prieten a avut 5,05 la BAC și i s-a părut puțin ... a făcut contestație și i-a venit cu 4,80
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
DragosP |
![]()
|
@L@u: poate încerca cu contestația, dar cel puțin anul trecut, nota se modifica doar dacă în urma recorectarii era diferită cu 0,5 puncte.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
phuai de plm ce rezultate la bac! tineretu' e din ce in ce mai praf.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
l@u, poti sa le faci pe amandoua:
- un mail 'de motivatie' in care explici (implicit) ca 7.96 e extrem de aproape de 8.00 si subliniezi entuziasmul si motivatia majora de a studia la universitatea in cauza. treci din nou in revista care sunt elementele care o recomanda etc. nu mai e nevoie sa-ti spun, o universitate serioasa cauta oameni 'completi', care exceleaza intr-un domeniu, insa sunt integrati social, fac sport, au hobbiuri interesante etc. tot in mailul asta explici si faptul ca oricum considerati ca exista o diferenta de vederi intre voi si comisie, motiv pentru care ati inaintat o contestatie (daca e cazul) si subliniezi ce inseamna 7.96 la bac (primii x%) - cererea de contestatie. din umilele si limitatele mele experiente, primul lucru care te socheaza in societatea vestica 'unde-i lege nu-i tocmeala' este flexibilitatea (in anumite contexte) si puterea incredibila a 'declaratiei pe onoare'. logic, scrisoarea trebuie semnata de candidat, nu de tatal acestuia ![]() succes! |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Parca erau niscai temeri ca fara funeriu stacheta va fi mai jos anul asta...
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(CGB @ 8 Jul 2012, 14:05) Partial ai dreptate. Dar vezi ce a zis un secretar de stat din minister, prof de mate. Cica, atunci cand a vazut subiectele la mate, a estimat o promovabilitate de 30%. Copii sunt lenesi, profii tot mai slabi, iar examenele mult mai grele. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
CGB |
![]()
|
cu siguranta sint foarte multi factori de luat in calcul. inclusiv viata de zi cu zi, mult mai atractiva ptr ei, fata de cum era acum 15-20 ani. acu' e plin de terase, cluburi, internet, malluri si multe alte kkturi care-i distrag de la invatat.
da' si gaozarii astia mici nu mai au nici o pofta de invatat. doar tre' sa te plimbi oleaca pe strada sau sa mergi prin nijte licee si te ia durerea de cap cand ii vezi pa majoritatea. This post has been edited by CGB: 8 Jul 2012, 13:37 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 8 Jul 2012, 13:54) @L@u: poate încerca cu contestația, dar cel puțin anul trecut, nota se modifica doar dacă în urma recorectarii era diferită cu 0,5 puncte. si acum este tot la fel QUOTE(Han Solo @ 8 Jul 2012, 14:08) l@u, poti sa le faci pe amandoua: - un mail 'de motivatie' in care explici (implicit) ca 7.96 e extrem de aproape de 8.00 si subliniezi entuziasmul si motivatia majora de a studia la universitatea in cauza. treci din nou in revista care sunt elementele care o recomanda etc. nu mai e nevoie sa-ti spun, o universitate serioasa cauta oameni 'completi', care exceleaza intr-un domeniu, insa sunt integrati social, fac sport, au hobbiuri interesante etc. tot in mailul asta explici si faptul ca oricum considerati ca exista o diferenta de vederi intre voi si comisie, motiv pentru care ati inaintat o contestatie (daca e cazul) si subliniezi ce inseamna 7.96 la bac (primii x%) - cererea de contestatie. din umilele si limitatele mele experiente, primul lucru care te socheaza in societatea vestica 'unde-i lege nu-i tocmeala' este flexibilitatea (in anumite contexte) si puterea incredibila a 'declaratiei pe onoare'. logic, scrisoarea trebuie semnata de candidat, nu de tatal acestuia ![]() succes! Multumesc ! Un atu este Cambridge-ul unde a luat maxim adica A si de aceea speram la flexibiliatete iar altul este ca banii de studii sunt deja aprobati de Student Loans pe universitatea respectiva. Dubiul meu este ca daca face contestatie si i se scade nota, sansele flexibilitatii din partea universitatii scad iar un raspuns din partea universitatii nu ne poate parveni in timp util pana la contestatie. Referitor la semnarea scrisorii nici nu se pune in discutie persoana mea.Toate demersurile pentru studii&bani au fost facute exclusiv de ea,noi ca parinti am fost simpli spectatori. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Ar trebui sa le ia dreptul de vot celor fara bac, sa nu mai voteze toti cretinii; si impozite suplimentare.
![]() L.E.: macar astia tineri, ca nu mai inveti cal batran in buiestru. This post has been edited by maho: 8 Jul 2012, 13:41 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai da, s-au emancipat. Injura ca la usa cortului, beau si fumeaza de la 12 ani, la 14 ani nu mai gasesti una virgina, daca n-ai fumat marihuana si n-ai dat o buca pana-n clasa a IX-a esti prost si tot asa...
Parintii, in marea majoritate, pe langa nivelul educational precar, sunt disperati sa nu-si piarda locul de munca, nu mai au timp sa-si educe primatele. Ca sa nu mai spun ca multi sunt fericiti ca nu iau bataie de la primata. Profesorii sunt rupti in cur, in tgimp ce predau se gandesc ce solutii sa gaseasca pentru a se incadra cu musacaua in cei 10 lei alocati pentru ea, ba se mai gandesc ce-o face odrasla singura prin Capitala, si atunci cine sa predea? A disparut demult placerea pe care o aveau odinioara. Motivatie nu exista... In anii trecuti se faceau chete, se dadeau bani in cancelarie sau la director, se imbuibau profesorii cu bunatati, se mergea pe principiul reciprocitatii (noi ii lasam pe ai vostri sa copie, voi pe ai nostri) si tot asa. Daca ar fi existat camere din '90, cam asta ar fi fost media de promovabilitate an de an. Si pana la urma cine zice ca trebuie sa aiba toti bac si facultate? Va arat io oameni cu facultate si masterat care habar n-au sa scrie si sa vorbeasca in romana. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
ba.. da'care-i nesimtitul ala de a luat bacu' anul asta? ia sa iasa la lumina sa rada lumea de el!
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Cine invata ia orice examen. Gloata inca nu s-a trezit.Poate si cadrul didactic nu-si mai da interesul,dar exista carti si ce sa vezi ? ! Cine mai citeste carti azi ,indiferent de "natura" lor?
Asteptati prea mult de la "sistem",de ce nu ne implicam de la nivelul individual ? Asta e starea actuala a societatii romanesti.Fie ca-i place,fie ca nu. |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Cum naiba să nu politizăm, când după pelerinajul USL în jurul infractorului Năstase am văzut azi cu mare scârbă pelegrinajul USL în jurul celor picați la BAC. Evident, elevii nu au nicio vină, profesorii nu au nicio vină, părinții nu au nicio vină. Am aflat și știm cine e vinovat și pt BAC, în viziunea măreață USL.
Nu îmi vine să cred că oamenii ăștia pot fi așa. Pentru că se joacă periculos cu mentalitatea elevilor, care totuși nu sunt de 30 de ani să aibă o experiență a vieții sau cine știe ce principii formate. Ei aud chestiile astea la televizor, iar atunci de unde dracu să aibă motivația să învețe mai bine? Mulți dintre ei care nu l-au luat vor ajunge la concluzia că ei nu au greșit cu nimic, e sistemul de vină și gata. Nu vor învăța mai mult, se vor victimiza și e rezolvată problema. Să nu uităm că cei ce au căzut probabil nici nu au părinți care să se implice f mult să îi motiveze, nici profi ca lumea și nici ei nu sunt foarte dornici. Doar gunoaiele astea politice lipseau în presă, să le bage în cap elevilor și unor părinți naivi că bacul nu e corect, că ei nu au ce face, că într-un fel e normal că au căzut copiii și alte idei f utile de genul ăsta. Înțeleg luptă politică, dar să te joci așa cu psihologia unor elevi e deja total altceva și e f grav. Mi-e o silă de oamenii ăștia... Nu au o limită a bunului simț. This post has been edited by eXtenSion: 8 Jul 2012, 15:35 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Atâta timp cât elevii vor spune "nu trebuie să învăț, copiez și fac facultatea la Spiru'" sau "de ce să învăț? mă fac ospătar/șofer de TIR și iau 1000 de euro pe lună", sistemul de învățământ din Ro o să fie la pământ.
Nu profesorii sunt vinovați, nu părinții, ci imbecilii de elevi! Eu sunt printre ăia care nu suportă să se murdărească și vor s-o ducă bine, am învățat toată viața (și învăț în continuare) ca să lucrez într-un birou și să câștig bine. Din fericire (pentru cei ca mine), nu toți gândesc așa ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
triplujtecher, de curiozitate, cati ani ai?
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
cosmin - Sunt de acord... Dar cine ar trebui să le inspire o bună mentalitate elevilor? Că totuși ei se formează și cresc în liceu, nu sunt deja 100% „gata”. Nu profesorii, părinții, societatea în ansamblul ei? Într-o societate de vegetarieni se formează alți vegetarieni, de obicei. La noi, profesorii ce formează și părinții și societatea?
SoloHandJob - 12 și 9 luni să trăiți. ![]() This post has been edited by eXtenSion: 8 Jul 2012, 15:43 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
CGB |
![]()
|
nastase e vinovat de rezultatele slabe la bac. si evident....iliescu.
This post has been edited by CGB: 8 Jul 2012, 15:46 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Am avut colegi din familii bune, care au tras de ei, au încercat să-i ajute cu meditații și ... degeaba. Eu cred că de la 16 ani poți să gândești și să iei singur anumite decizii. Părinții mei niciodată nu mi-au verificat temele, niciodată nu mi-au spus la ce liceu să merg, ce facultate să fac și ce să fac în viață. Carnetul de note îl duceam doar la semnat (că era obligatoriu), însă știau că se pot baza pe deciziile mele. Nu sunt singurul, probabil că 99% din cei care au luat BAC-ul gândesc așa, d-aia spun că problema nu e la părinți/profesori.
În liceu, diriginta a încercat să ne explice că e important să înveți. Știi ce răspuns a primit? "Doamna, dvs. ați învățat o grămadă și aveți 10 milioane pă lună, io și dacă mă fac gunoier am mai mult!". Poți să contrazici un asemenea răspuns? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 04:31 |