Bacalaureat 2010
![]() ![]() ![]() |
Bacalaureat 2010
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
"să vezi cum chițăie"
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
La economie e ministru unu', Chițoiu.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 8 Jul 2012, 23:16) Daca e asa cum zicea si DragosP , si se iau in calcul doar diferente de minim 0.5 (desi, verifica maine dimineata), romana si matematica pica. Oricum, daca sunt disponibile pe net, cauta-ti grilele de punctare, sa se duca fata cu tema facuta la contestatie. Apropo, vezi ca profesorii de la contestatie sunt ( sau no, erau cand am dat eu bacul, banui ca nu s-o schimbat sistemul ) cei care au corectat si prima oara, si nu-s tocmai fericiti sa recunoasca ca au gresit. Daca-i ABSOLUT sigura ca s-a gresit la corectare, poate sa-si mentina contestatia, si lucrarea va fi recorectata de o alta comisie. E naspa faptul ca materia cu cele mai multe sanse de marire, fizica, e una la care nu e mult loc de negociere la corectat. Si totusi, ti-ai luat Dacie... A depus contestatie la fizica ,pana Vineri roadem morcovi cu rucu' ![]() Profesorii care au corectat prima data sunt in aer acum caci lucrarile se trimit in alte judete, de aceea notele finale se afiseaza abia Vineri. QUOTE(dacis @ 9 Jul 2012, 07:29) O intrebare si mai buna ar fi: Care-i ala care a luat Bacul fara pregatire?! Chiar as fi curios cati din astia sunt ... bifeaza +1 din partea fiica-mii. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Pregatirea pentru BAC e reprezentata de cei 4 ani de liceu. De bac fara liceu eu nu am auzit
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
@vijelie:
Absolventul de liceu e un putzoi cu cas la gura. Are numai fumuri in cap si hormoni in pantaloni. Pe el nu-l intereseaza locul de munca, habar n-are ce-i aia si la ce foloseste. Atunci cand ajunge sa-l intereseze cu adevarat, e deja prea tarziu, e pierdut. Asa ca e mai bine pentru el (si pentru noi) sa-l obligi sa mearga pe un anumit drum, chiar daca nu-i convine. Nu spun ca sunt pentru invatamantul obligatoriu de 12 clase. Spun ca cei care aleg calea asta sa fie obligati sa o respecte. Cine nu vrea, e nevoie de ei pe ogoare, la pila si la asfaltari, in calitate de Dorel. Si atunci, la interviu n-o sa vina Dorel cu diploma de inginer. @L@u: Multa bafta! |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
l@u |
![]()
|
Multumesc si va doresc si voua multa bafta !
Cu Anglia treaba este pe stand-by pana Vineri,oricum la una din universitati este acceptata deja caci acolo a dat testare, dar ea vrea musai la cea cu nota impusa.In functie de rezultatul de Vineri facem sau nu scrisoare catre universitatea cu nota impusa,banii de scolarizare sunt aprobati si stau si ei in stand -by caci trebuie sa incepem demersurile pentru National Insurance Number, care este ultima miscare ....a si vreau sa isi faca si pasaport cu toate ca nu ii trebuie in Anglia. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
se da asa ceva si pt studenti? asta era doar daca lucrai acolo.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(l@u @ 9 Jul 2012, 11:30) Ce poci sa-ti spun, sper sa-i fi corectat lucrarea proful meu de fizica din liceu. Profesor bun de felul lui, dar care se inhamase la prea multe lucruri, si tot timpul rata cate ceva la corectarile de la teze. Colegii mei n-aveau tupeul sa se duca direct la el sa-l intrebe daca o corectat bine, asa ca veneau inainte la mine. Am io o vaga impresie ca macar juma' de punct din media la fizica a intregii clase mi se datoreaza ![]() Da' stai un pic, daca lucrarile-s corectate in alte judete, cum poti sa argumentezi corectitudinea raspunsului la contestatie? Hai ca matematica si fizica-s mai universale si nu-i mare lucru de negociat de obicei. Da' la romana? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 9 Jul 2012, 11:52) nu poti face nici o miscare din pct. de vedere financiar fara National Insurance Number,mai sunt apoi yellow card si dupa el blue card dar astea iti trebuiesc in cazul unui job pe timpul studiilor si nu numai |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
si pan la urma nu tre' dom'le sa ia toti bacu'. in orice alta tara civilizata viata ar merge inainte si fara bac sau facultate. tinerii au unde se reorienta, invata o meserie etc. si poate o meserie mult mai banoasa si mai frumoasa decat daca ar fi facut o facultate.
da' la noi nu prea ai ce invata. la noi treaba sta asa: scoala generala, liceu, bac, facultate. altfel e tragedie. la noi moda e sa ai facultate. nu conteaza ca in cele mai multe cazuri ori faci altceva decat ce-ai invatat in facultate, ori nu faci nimic cu facultatea aia. io de ex, desi am facultate si master (ce plm sint jmecher!) ma pipi pa ele. la momentu' cand le-am facut pa ambele imi facusem nejte calcule, care nu s-au mai potrvit din pacate cu ce s-a intamplat dupa ce-am terminat. am profesat pa meseria mea fix juma de an apoi mi-am bagat picioarele ca muream de foame si am luat-o pa alt drum. tot un drum najpa din pacate. de ex io si azi as face nijte cursuri de mecanica auto si as profesa in domeniu. ar fi o meserie pa care-as face-o din placere (si banoasa pe de-asupra). dar nijte cursuri facute ca lumea din care sa invet ceva. si mi-as baga pl in el de serviciu actual. din pacate asta lipseste la noi. posibilitatea de-a invata o meserie. am cautat de-am innebunit sa invat pe bune, mecanica auto. n-am gasit nicaieri. decat labareli, sau mai mijto mi se oferea direct diploma contra unei sume. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce sa nu ia bacul ?
Cum au promovat 4 ani ? Inteleg sa fie cativa acolo (motive medicale, emotionale etc) dar nu sa se ajunga la 50% promovabilitate. Asta inseamna frauda timp de 4 ani la rand. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
am facut toti liceul si stim cum era. profesorii preferau sa-i treaca pa toti decat sa-si bata capu' cu ei. si uite asa se trezeau unii in a doijpea, nici ei nu stiu cum, c-o medie generala de 5,5-6. si apoi la bac o luau in freza. asa e si acum in majoritatea liceelor.
daca s-ar face scoala pe bune, probabil mult mai putini ar termina liceul (multi ar ramane repetenti si s-ar lasa de scoala si oricum n-ar avea ce face), dar probabil toti care reusesc sa termine liceul ar lua bacu. oricum procentu alora care-ar ramane pe dinafara si n-au alte variante, ramane constant. fie ca se lasa de liceu, fie ca-l termina da' nu iau bacu, tot un drac. de ex in dambovita la nuj ce liceu promovabilitatea a fost 0. plm, cam ce scoala or fi facut aia acolo, de n-a luat macar unu bacu. This post has been edited by CGB: 9 Jul 2012, 12:08 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(CGB @ 9 Jul 2012, 11:49) am cautat de-am innebunit sa invat pe bune, mecanica auto. n-am gasit nicaieri. decat labareli, sau mai mijto mi se oferea direct diploma contra unei sume. Voiau si bani? Io am luat una gratis. La examen cu rar'u, te intreba? Ce e asta? Tu victorios, "Carburator!", "Dar asta? "aaaa, pompa de ulei?" "Daaa, bravo, 10!". Cand am luat diploma, ca supliment mai ai un act in care sunt descrise competentele. Nu le-a ajuns o foaie a4 sa descrie cde competent sunt... ![]() |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(CGB @ 9 Jul 2012, 11:49) de ex io si azi as face nijte cursuri de mecanica auto si as profesa in domeniu. ar fi o meserie pa care-as face-o din placere (si banoasa pe de-asupra). dar nijte cursuri facute ca lumea din care sa invet ceva. si mi-as baga pl in el de serviciu actual. din pacate asta lipseste la noi. posibilitatea de-a invata o meserie. am cautat de-am innebunit sa invat pe bune, mecanica auto. n-am gasit nicaieri. decat labareli, sau mai mijto mi se oferea direct diploma contra unei sume. Pai vino la mine ca am cateva conserve pe roti la restaurat. Scoala adevarata, nu gluma! Am si calificare de trainer tehnic. Intrebarea este: vei face fata? La salariu sa nu te astepti, pentru ca ceea ce vei invata iti va asigura o paine mai alba, mai tarziu. Dar cam atat, nu te astepta ca se poate face cine stie ce avere din mecanica auto. Nu atat de mare pe cat de mult se munceste. Si-apoi mai exista o vorba: meseria se fura nu se-nvata! Si inca ceva! Nu dau atestate! La mine o proba de lucru trecuta cu brio face cat o mie de atestate. This post has been edited by tunderbird: 9 Jul 2012, 17:35 |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
l@u |
![]()
|
zi ca vrei voluntariat ca sa restaurezi conservele si mai departe se prinde el.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Ideea este cu totul alta... si sunt convins ca o va intelege, dar mi-e teama ca nu va vrea sa recunoasca ca a inteles-o.
This post has been edited by tunderbird: 9 Jul 2012, 17:58 |
--------------------
Dacia
Dacia
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
CGB,de ce nu facusi facultate in domeniu' asta?
io n-am sa inteleg ,ever, de ce cei cu facultati facute pe un domeniu profeseaza cu totu' altceva? |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
a fost o dragoste la prima vedere care s-a terminat cu divort si partaj.
|
--------------------
*
*
*
|
|
tunderbird |
![]()
|
Din pacate, ceea ce este disponibil in campia muncii este determinant.
Ideal ar fi ca la alegerea facultatii sa se studieze si perspectiva locurilor de munca din domeniu. Nu stiu cum naiba, dar pe vremea impuscatului cand nimeni nu avea vreo sansa sa someze, subiectul aceasta era chiar destul de intens studiat de catre candidati. This post has been edited by tunderbird: 9 Jul 2012, 18:29 |
--------------------
Dacia
Dacia
|
iulia_boris |
![]()
|
http://www.cancan.ro/actualitate/intern/un...eat-227730.html
nu ma pot abtine.. cei mai multi cu media de 10,adicatelea 15 bucati,sunt din jud.Iasi.. bravos moldovenilor! 9 Jul 2012, 18:27: QUOTE(tunderbird @ 9 Jul 2012, 18:23) Din pacate, ceea ce este disponibil in campia muncii este determinant. Ideal ar fi ca la alegerea facultatii sa se studieze si perspectiva locurilor de munca din domeniu. Nu stiu cum naiba, dar chiar si pe vremea impuscatului cand nimeni nu avea vreo sansa sa someze, subiectul aceasta era destul de intens studiat de catre candidati. f adevarat ce spui.. This post has been edited by iulia_boris: 9 Jul 2012, 18:27 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
l@u |
![]()
|
asta e o latura feminina si ca atare era bonus .....acu ai stricat totu' !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 9 Jul 2012, 19:15) ... io n-am sa inteleg ,ever, de ce cei cu facultati facute pe un domeniu profeseaza cu totu' altceva? Ca veni vorba, de curand am avut intalnirea de 30 de ani de la terminarea liceului. Unul din colegi spunea ca are o fica absolventa de medicina care lucreaza ca si controlor de trafic aerian... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
asta-i d-aia ,cum ziceti voi, de epic fail..
daca mi-as fi dorit alta meserie in lumea asta ar fi fost aia de medic.. da' cum babacii asteptau sa ies pe banii mei s-a dus naibii visu' meu de preamarire.. desigur,nu inseamna ca n-as fi putut face un seral ,macar,la veterinara.. da' mingea,distractiile au luat locu' idealismelor.. ![]() este o tema dezbatuta,destul de des,cu o colega de munca fosta colega de clasa din liceu.. care da vina pe parinti,cum ca aia,mai ales tac'su,nu i-au impus o facultate.. chiar era o minte sclipitoare.. io i-am spus sa nu mai dea vina pe parinti ca ei i-a placut mai mult p..a decat cartea.. nu-s,neaparat,parintii de vina pt esecurile plozilor.. sa vezi ce militarie face cu fii-su acum.. ![]() This post has been edited by iulia_boris: 10 Jul 2012, 11:51 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:12 |