Bacalaureat 2010
![]() ![]() ![]() |
Bacalaureat 2010
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
ei,acum,nene bion,este in gradina lu' matale..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Junioara mea e si frumoasa si desteapta
![]() Acum sunt focusat pe nepot. Si asta e frumos si istet; sa vad daca are aplecare spre invatat.Daca nu, militian sau politician scrie pe el. La toamna intra in anul zero dar nu prea e convins ![]() Inca o data felicitari minoritatii care a luat bacul. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Bravo bre lau.
iulia cu cine face meditatie la desen? la ce facultate da? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
Felicitari lau
![]() |
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(l@u @ 14 Jul 2012, 09:16) ![]() ![]() ![]() Gata !!!!!! Am primit mail de la Admission Tutor si suntem admisi si cu 4 sutimi in minus,acum trebuie sa scoatem o adeverinta de la scoala pana ies diplomele de bac, si sa le-o trimitem, oricum le-am dat link cu rezultate de pe EDU .Saptamana viitoare cautam cazare si platim avansul ,iar pe 24 septembrie la scoala ! ![]() ![]() Sa fie intr-un ceas bun ![]() Ce universitate? |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Multam !
Universitatea e secret deocamdata,pot sa iti spun doar cursurile :Media,English & Creative Writing This post has been edited by l@u: 14 Jul 2012, 14:22 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Am doua cuvinte pentru ea atunci (pe langa well done): new media
![]() In masura in care conteaza sfaturile de la straini: sa aplice ce face din momentul zero. 5 zile pe saptamana sa munceasca 12 ore pe zi si sa invete 4 ![]() Vor fi cei mai frumosi ani din viata ei. Si cei mai grei. Si cei mai fructuosi. Sa nu iroseasca o secunda ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Felicitari l@u!
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
Multumesc moldovene ! Asteptam si de la tine numai vesti bune , ca de altfel de la toti colegii de forum! Va doresc la toti sentimentele mele si ale sotiei de acum !
@ han solo...... sfaturi acceptam de la oricine atata timp cat sunt benefice si intradevar bucuria noatra de acum se va transforma in curand in multa munca atat pentru ea cat si pentru noi ca parinti, dar asta conteaza mai putin,rezultatul pozitiv de mai tarziu va acoperi absolut toata truda. Doamne ajuta ! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Baftă!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
sincere felicitari!
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Uite dom'ne ca ti s-a luat piatra de pe inima! Sa-ti traiasca fata, se se bucure de succesuri si pe viitor iar ei sa-i traiasca parintii! Bravo ei, bravo voua!
Dupa ce s-o stabili acolo, peste vreo 10 ani, faceti reintregirea familiei. Las' sa ramina in tara doar pontacii, sa se bucure ca au pus in mina piromanului chibritul. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() si ceva de sezon asezonat ! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Scuze, acum vad ca e un topic despre stiinta!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
Bine, dar sa nu se mai intample.
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Deocamdată ai cartonaș galben.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Felicitari si de la mine l@u.
Succesuri! |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
l@u |
![]()
|
Multumim la fel si voua !
De aseara suntem oficial studenti, UCAS-ul a primit confirmarea universitatii , asteptam si scrisoarea oficiala care este pe drum ! ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Hai felicitari!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
![]() Daca nu sunt insolent, presupun ca o sa iti placa si linistea in plus din casa ![]() |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
Pai vre-o luna doua nu prea o sa fie liniste ca nevasta-mea a inceput cu bocelile de pe acu' ,ca pleaca fata ca e departe de casa, ca alea-alea.Mie probabil ca sentimentele ei de acum or sa imi vina cand o sa plec de acolo si o sa o las singura ,dar si atunci doar un ochi o sa planga caci celalalt o sa se bucure !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E de fapt o dovada vie ca sistemul romanesc de invatamant nu scoate tampiti, cum zicea un clasic in viata.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 19:16 |