Bacalaureat 2010
![]() ![]() ![]() |
Bacalaureat 2010
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
cei mai frumosi trandafiri apar din balegar totul e sa ai ochi pentru ei !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
felicitari colegu pentru succesul fetitei!chiar este o realizare notabila.
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bre L@u, pustoaica ta la ce centru universitar merge?
Am un amic, cam in aceeasi situatie cu tine. Pustiul lui a dat ceva probe inainte si a fost acceptat la studii in Anglia cu conditia sa ia la bac minim 8. Pustiul a luat 9,86. Din cate imi zicea tat-su, pustiul impreuna cu inca alti doi colegi au facut ceva proiect pe informatica cu care au castigat o gramada de premii, inclusiv o vacanta la Rio de Janeiro. Toti trei pleaca in Anglia, pustiul amicului la informatica, al doilea la cinematografie, al treilea nu stiu ce profil a ales. Ce mi s-a parut interesant e ca a primit un imprumut de la o banca britanica de 8.000 lire, care ar trebui sa-i acopere toate cheltuielile pe cei 5 ani de studii (facultatea + masteratul). Iar respectivul credit urmeaza sa-l restituie dupa terminarea studiilor. Cu clauza ca, daca timp de cinci ani dupa absolvire nu ajunge sa aiba un salariu de peste 20.000 lire anual este exonerat de orice obligatie fata de banca. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
tocmai ce-am verificat rezultatele la admiterea in cadrul Facultatatii de mobilier si design interior..
fata sotului meu a fost admisa la buget.. ![]() el e-n culmea fericirii..normal.. in septembrie urmeaza a 2-a.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
radiane, 8000 sau 80000. 8000 te costa 5 ani de facultate la noi, ce dracu'
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(radian @ 25 Jul 2012, 23:31) Hai sa incepem cu inceputul: Taxa variaza de la universitate la universitate si imprumutul se face in fiecare an,acordandu-se banii pentru urmatorul an.La fiica-mea taxa anuala este de 8500 lire si acopera doar studiile,restul este treaba mea.Poti cere si imprumut pentru ,,maintenance"dar noi nu am aplicat si pentru el.In printscreen ai ceva detalii. Pentru rambursare vezi mai jos: The amount of interest you’re charged varies (see table). The actual interest rates depend on the rate of inflation. Your income per year Interest rate on your loan while you're studying ..........rate of inflation plus 3 per cent £21,000 or less...................rate of inflation £21,000 - 41,000............... varies between the rate of inflation and the rate of inflation plus 3 per cent depending on your income £41,000 or more..................rate of inflation plus 3 per cent Your monthly payments You pay 9 per cent of your income over the threshold of £21,000 a year. For example, your course starts in September 2012 and you finish in June 2015. In September 2015 you’re earning £25,000. This is £4,000 over the £21,000 threshold. You pay 9% of £4,000 which is £360. This means from April 2016 you pay back £30 per month. Your income per year Monthly repayments £21,000 and under..... no repayments £25,000 ....................£30 £30,000 ................... £67.50 £40,000.................... £142.50 £50,000.....................£217.50 In rest, imprumutul nu il acorda o banca oarecare ci statul englez prin Student Loans,banii nu ii vezi ci intra in contul universitatii dupa ce aceasta face dovada ca te-ai prezentat la cursuri si ai predat scrisoarea primita acasa cu valoarea sumei ,titular,universitate etc. This post has been edited by l@u: 26 Jul 2012, 08:27 Attached thumbnail(s) imprumut.png ( Size: 11.09k ) Number of downloads: 478 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Interesante explicatiile.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Felicitări! Mă bucur și pentru cea mare și pentru cel mic.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 25 Jul 2012, 14:13) ![]() ![]() ![]() a sosit scrisoarea din Anglia,bonus 2 cartele vodafone UK de mobil si tableta Attached thumbnail(s) 1___Copy.jpg ( Size: 339.33k ) Number of downloads: 435 2___Copy.jpg ( Size: 182.76k ) Number of downloads: 473 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa nu-i dai cartelele, se apuca sa vorbeasca cu baietii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Felicitari ma cumetre
![]() ![]() Ciuc de lamaie, ofcors ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
"Părerea mea e că Ilie Moromete lua la mișto pe toți pentru că se credea superior din naștere. N-a avut nevoie de multă școală și de aceea e idolul meu."
"Baltagul este un fel de topor folosit și în zilele noastre pentru comiterea crimelor. După acest topor a plecat Victoria Lipan, probabil că avea nevoie de el pentru muncile câmpului sau ca să taie lemne." "Lucian Blaga a știut să își folosească calitățile și azi îl sărbătorim pe bancnota de 200 lei. Este una dintre cele mai mari bancnote românești, și a fost răpus doar de 500 lei cu Eminescu care e artist." "Luceafărul a coborât pe Pământ și a făcut sex cu aleasa inimii lui. Cătălina l-a iubit și i-a dăruit un copil din flori, apoi s-au căsătorit." "Eu din ce a zis Lucian Blaga n-am înțeles nimic. O să mai scriu o bucată de comentariu din Moromeții în loc." ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Nu te râde ma, ca astia vin la interviu si nu stiu o iota
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
Lucrari de felul asta sint premiza acsensiunii rapide in viata. Pina la pozitia de prim ministru si presedinte.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
la grecu la firma nu trebuie sa stie decat a fura
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
Isi testeaza salariatii semestrial. Care pica testul "sa ciordim curat", e dat afara.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Loat dapa feizbuc:
QUOTE Cum vor arăta subiectele pentru Bacalaureatul Profesional din 2013 Subiecte grilă, ușor de încercuit, ușor de depășit. Iată prima variantă: Istorie Care este strigătul de luptă al dacilor în războaiele cu romanii? a) încă trei beri la masa asta! B ) eu quero tchu, eu quero tcha c) hai Steaua! Literatură Nechifor Lipan a fost descoperit în prăpastie de: a) cîinele Costel B ) un reporter al știrilor de la ora 5 c) Cristofor Columb Tot literatură Poezia “Luceafărul” aparține genului: a) liric B ) dramatic c) epic fail, că se termină cu “hai să rămînem prieteni, LOL” Matematică (ne pare rău, cică trebuie) “Plecat-am nouă din Vaslui/ Și cu sergentul, zece” Cîți oameni pleacă din Vaslui? a) nooșpe, normal B ) du-te bă, nu pleacă nimeni din Vaslui cît sînt bodegile deschise c) mda, întîi publicați secrete militare și-apoi vă mirați că nu intrați în Șenghen. Tînpiți-lor! Biologie Organismele unicelulare se înmulțesc prin: a) diviziune B ) mitoză sau micoză c) numai cu prezervativul, pentru că altfel poți lua SIDA Matematică (Iar??? F&%^##&) Doi băieți invită trei fete la o petrecere. Acestea mai invită, la rîndul lor, încă două prietene, plus prietenii lor, adică echipa locală de fotbal. Cîți oameni sînt la petrecere: a) da B ) nu știu, mama, că nu i-am invitat io! c) nu contează, am făcut secs Chimie (pă bune, sînteți mai nașpa ca semințele expirate!) Rezolvați o ecuație diferențială cu trei săruri și două hidrocarburi. Hai c-am glumit, e mult mai simplu: care e numărul lui Avogadro? a) 0745.xxx.xxx B ) fată, deci e-am lăsat gen zece mesaje pe Facebook, da nu ma sunat încă. cred că e gay. c) hai Steaua! This post has been edited by Marty: 10 Sep 2012, 20:39 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Liserupiștii de cultură generală vor fi nu numai ignari, dar și egoiști, nepăsători, abrutizați, mârlani. Țoape cu laptoape, ticăloși lipsiți de exercițiul respectului și admirației, fără onoare, bun-simț și bună-credință. Generațiile lor vor da țării mai mult locuitori, mai puțin cetățeni și mult mai puțin oameni. Și toți aceștia vor vota și vor fi aleși. de la CTP citire ![]() This post has been edited by Ake: 11 Sep 2012, 16:24 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
l@u |
![]()
|
Si uite asa incet incet am terminat si primul an.Azi dimineata am ajuns acasa si pana in septembrie avem vacanta.
![]() Attached thumbnail(s) IMG00659_20130518_0303.jpg ( Size: 353.96k ) Number of downloads: 240 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Bravo ei și bravo și vouă că o susțineți!
Și felicitări pentru celălalt eveniment de luna asta! ![]() Dumnezeu să vă binecuvânteze! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
Multumesc la fel !
Doamne Ajuta ! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Inca 3 ani si scapa
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
l@u |
![]()
|
decat inca 2 , masterul se mai gandeste daca imediat sau dupa o perioada de lucru, ca sa isi dea seama exact de ceea ce vrea.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
Pe vremea mea era vorba aia: ’primii 7 ani sunt grei, pân’ajungi în anul 3!’
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari ! Inca mai exista copii constiinciosi.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
l@u |
![]()
|
a inceput bacul 2013 ,ceva pronosticuri ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:38 |