Bacalaureat 2010
![]() ![]() ![]() |
Bacalaureat 2010
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(DragosP @ 2 Jul 2013, 21:53) ![]() 2 Jul 2013, 21:56: QUOTE(kum @ 2 Jul 2013, 21:52) Hai să mori înfipt? Să nu ți se mai scoale dacă a fost cazul? This post has been edited by Markos: 2 Jul 2013, 20:56 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Vad ca important te crezi, da' marlan de ce esti? Daca tu crezi ca io stau la panda sa raspund special cand scrii tu, inseamna ca te supraapreciezi. Mult! Pana acu' am avut treaba si doar ce am intrat. Am rapuns in primul topic citit.
Chiar crezi ca nu pot dormi noaptea din cauza ta? La Costache ai incercat? This post has been edited by kum: 2 Jul 2013, 21:01 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Același țăran frustrat și scandalagiu, nimic nou sub soare.
Altceva? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
Nimic. Doar riport.
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
Uau!
Mai ai cremă de-aia de scoate ridurile din piele? Că m-am uitat la scrot și m-am îngrijorat, e toată zbârcită ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
Nu. Am doar niste pasta de dinti.
![]() Uups! Am uitat. Tu nu prea ai la ce s-o folosesti... ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ăstea-s chiar reale??
![]() ![]() QUOTE Perle BAC 2013: * “Poetul avea o fixația pe poza lui Ann pentru că atuncea, în vechime nu era Facebook ca să vadă toate panaramele dezbrăcate pe toți pereți. Șî ea perversa o lăsat poza ei în vitrină la foto pe unde știa că trece poetul” * “Se uita cu jenă la poza capului iubitei lui din vitrină la fotograf că făceau mișto băieții de la terasă de iel. Fotografia avea buzele surâzătoare. Ia lăsat-o iubita lui ca atunci când este plecat cu treabă, el să nu uite de fața ei” *“Ann avea niște trăsături de gen epic. Era epică. Sebastian era mai puțin epic deși avea potențial întrucât îi plăceau pozele, dar e mai mult curentul liric” * “Jurnalul e mai puțin bun când la 16 ani mama găsește scrise lucruri personale, că am luat bătaie s-au de ce fete îmi place” * “Eminescu mințea în poezi cu viziunea lui despre lume cu iubire, cu sentiment, cu pus de suflet în relațiea ce nu era el, nu era adevărat că am văzut și la televizor că mergea și prin locuri necurate și că a murit de sifilis” * “Cătălin Botezatu este un model în viață pentru orice ființă pentru că el ia fete din viața reală și le duce și le îmbracă la București și pe unele chiar mai adânc în Europa” * “Pe lângă modelul meu în viață eu am și modele în viață, care sunt animatoare, cu care mă înțeleg bine, cu unele merg chiar la ștrand, când nu sunt obosite noaptea după dans. Au o viață bună, deci așa vreau să ajung și eu ” - În această poezie, luna semnifică noaptea, și asta înseamnă că a venit timpul acțiunilor care nu pot fi făcute ziua; - … bărbați cu ochii mari și pe alocuri curioși; - Tendința (lui Margulis) de a avea încredere în oameni, ducându-l de nas; - Margulis poate fi asociat cu Gogoașa care a fost păcălită de vulpe; - Enunț cu expresia „a fi de partea cuiva“: Eu sunt de partea ministrului în privința copiatului; - Enunț cu expresia „cu trup și suflet“: „Cu trup și suflet“ înseamnă a avea încredere într-o persoană care te-a pătruns; - Omul este fericit atunci când dragostea-i ajunge până-n fund; - Slavici de asemenea întruchipează moralul în sânul mamei lui Ghiță; - Mara punea banii în colțunași…; - Ca în poezia „Pe lângă plopii fără solzi“…; - …mărul – fructul iscoadei…; - Pronumele le arată o direcție, aici poetul demonstrează că adoarme…; - Nam nici o ideie cum trebuiam să mai dezvolt ideia aceasta, că poiezia este compusă așa că nam nici o emoție pozitivă asupra ei; - Vitoria Lipan și-a înmuiat bine picioarele în apa poporului român. This post has been edited by gabizegrean: 2 Jul 2013, 21:14 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 2 Jul 2013, 22:10) Pai si ce ti-ai comandat pana la urma? ![]() 2 Jul 2013, 22:17: In alta ordine de idei, postul asta QUOTE(kum @ 2 Jul 2013, 09:59) Scandalul contractelor netransparente: Regiile si companiile de stat nu mai sunt obligate sa deruleze proceduri de achizitii publice PSD style... The old times come back. P.S. Munciti mai cu spor copii, ca tre' sa umpleti pusculita la jmecheri. ![]() Acu' sunt care de care mai blazati, mai neutri, chiar mai critica pe ici pe colo, da' un an mai la deal faceau spume-n coltu' gurii si bulbucau ochii daca aveai tupeul sa le zici ceva, sa incerci sa le arati ca nu e asa cum tot tie crezi ca iti era adresat? Ca asta era ideea atinsa si acolo: uselistii care au votat si acu' se dau raniti in aripioara. Poate dupa e mai trec aburii, o sa pricepi si tu. ![]() This post has been edited by kum: 2 Jul 2013, 21:17 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
Yeap. De ce crezi ca-i recomanda?
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(kum @ 2 Jul 2013, 22:14) In alta ordine de idei, postul asta tot tie crezi ca iti era adresat? Ca asta era ideea atinsa si acolo: uselistii care au votat si acu' se dau raniti in aripioara. Poate dupa e mai trec aburii, o sa pricepi si tu. ![]() Tu chiar ești mai prost decât moș gerilă, să muară bibi. Deci nu mai e o bănuială, așa ești tu. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Continua continuarea !
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pana si Dascalii sunt revoltati de imixtiunea parchetului in procesul educational complex de initiere a copiilor in lumea reala.
Bani, sutiene, servetele, negocieri. Au dat drumu la stenograme ![]() Cutia milei era fireste la profu de religie ![]() This post has been edited by vijelie: 3 Jul 2013, 09:28 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Numai el putea sa spuna, cit de cit credibil, ca "Domnul a dat!".
Dragos, ai legatura! This post has been edited by corbex: 3 Jul 2013, 09:33 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Profu de religie e si consilier local USL.
E din ce in ce mai clar ca e inca un abuz basist. Cine nu crede, sa se uite in ochii micilor fraieri care au dat banu si nu primesc bacu. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Patru elevi au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Targu-Jiu, iar un altul la Spitalul Motru, dupa ce microcastile pe care probabil le-au folosit pentru a copia la examenul de Bacalaureat le-au ramas blocate in urechi, a declarat Gheorghe Stanciu, medic in cadrul Sectiei ORL, citat de Agerpres. Inspectorul scolar general din Gorj, Ion Isfan, a afirmat ca a aflat de aceste incidente; acesta a precizat ca numarul absolventilor de liceu care au ajuns la spital cu aceasta problema a fost mai mare anii trecuti fata de anul acesta si ca "hotul neprins este negustor cinstit" |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
E ok sa mearga dascalimea spagara la bulau, dar alturi de parintii si catindatii care flutura plicurile pe sub nasurile fomistilor.
![]() Egzamplu tzatza aia din B, cea cu 600 de euro. As pune-o in aceeasi celula cu diriga. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vijelie |
![]()
|
Pai nu ne-a invatat Sf. Parchet ca la indemnul "cere si ti se va da" intra amandoi in hora ?
Eu i-as baga si p-aia mici o tura ca au raspundere penala nu doar scolara. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
Culmea tupeului: sa mergi la inspectorat sa ceri spaga pe care ai dat-o la liceu. La protectia consumatorului o fi fost?
Becali a fost inchis pentru o dare de mita care nu s-a consumat. Oare unde e locul parintilor care isi cer spaga inapoi? E clar ca banii lor ar trebui sa ajunga in valiza lui Becali. |
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
vijelie |
![]()
|
Aia e dubioasa.
Mai exista si Evanghelia Denuntului Calomnios. Sa asteptam Cuvantul Procurorului. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
Dupa cuvantul lui Haineala s-a incheiat cazul.
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Judecatorii vor fi intelegatori. Isi amintesc cu nostalgie de bacalaureatul lor. Si de idilicele examene de la facultatile de drept.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(vijelie @ 4 Jul 2013, 18:16) ... "cere si ti se va da" intra amandoi in hora ? Eu i-as baga si p-aia mici o tura ca au raspundere penala nu doar scolara. Pai aicisea e mai repede " dai si ti se va lua" ca nu cred ca diriga a venit la aia acasa sa le spuna ![]() ![]() Minorii ar putea sa bage la cap ca e naspa treaba cu spaga ducand chiftele la Rahova lui " mamitzu si tatizu si profa" |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vijelie |
![]()
|
Dupa 18 ani de zugravit sali de clasa, de platit linoleum, bratara de aur la dna invatatoare si curele de piele pt dirigu, crezi ca un ultim efort de 600 euro e ceva nemaivazut ?
Cu fraieri d-astia nici nu tre sa deschizi gura, fac singuri necesaru. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Honorius |
![]()
|
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
vijelie |
![]()
|
In general bacu se ia pe la 18 ani, acu ma scuzi daca te-am supraestimat domnu Vanghelie.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:46 |