Bacalaureat 2010
![]() ![]() ![]() |
Bacalaureat 2010
sorin000 |
![]()
|
||
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|||
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
n-ai de gind sa o si termini?
|
--------------------
*
*
*
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 8 Jul 2013, 12:41) putin mai bine ca anul trecut ! in 10 ani se ajunge la o promovabilitate de peste 90% ![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dupa ce intri, ia-ti un frigider mare. Inca mai merge bisnisul cu bere rece, livrata direct la camere. traiesti ca-n sinul lui Avraam, citi ani vrei tu sau pina te dau ei afara din camin.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
sorin000 |
![]()
|
Camiiin ?! Da' ce's nebun ?!
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Esti nebun daca nu stai in camin.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
sorin000 |
![]()
|
Mhm, m-ai pus pe ganduri !
![]() Viata de camin sux...Stiu pe cineva care sta la camin si este nevoit sa mearga la biblioteca daca vrea sa invete. Poate inainte era OK la camin... |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
|
corbex |
![]()
|
Pai tu te duci sa inveti?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Minte. Nu mai exista biblioteci.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
sorin000 |
![]()
|
Eh, putin acolo!
![]() Biblioteci exista, dar nu mai exista persoane care sa mai mearga la biblioteca sau daca exista sunt foarte putine.. |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
|
corbex |
![]()
|
Esti fraier! La biblioteca poti agata fete misto si cuminti. Celelalte-s betive si curve.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
sorin000 |
![]()
|
=))
Nene corbex, ma pui pe ganduri. ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
|
yhattori |
![]()
|
|
--------------------
*
*
*
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Fosta politiciană PRM Anca Cârcu a mărturisit că a picat examenul de Bacalaureat din cauza lui Corneliu Vadim Tudor. „Am fost o proastă, m-am ocupat mai mult de Vadim, decât de viitorul meu”, a povestit aceasta, precizând că la probele de matematică și fizică nu a reușit să obțină note de trecere. peremista.jpg |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yhattori |
![]()
|
Generalizare e ceea ce fac lotofagi ca tine.
Eu comprim semantic. |
--------------------
*
*
*
|
|
sorin000 |
![]()
|
Ia gata, ma, ca sunteti offtopic!
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Markos @ 8 Jul 2013, 16:28) ce proasta-i la cum arata ce-i trebuie bac , in Etalia nu se cere nici macar gimnaziul ! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
QUOTE(yhattori @ 8 Jul 2013, 16:41) Ce faci, mah? ![]() Daca te ajuta sa dormi mai usor eu zic aici sa vada tot forumul ca esti mai destept decat mine, ba chiar esti mult mai destept, cult, inteligent decat orice persoana pe care am cunoscut-o in viata reala sau in mediul virtual! Somn usor! |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ti-a luat ceva timp sa decantezi ideea, asa-i ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Honorius |
![]()
|
Recunosc ca mi-a luat mult, dar macar am reusit.
![]() |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(Honorius @ 8 Jul 2013, 21:35) Recunosc ca mi-a luat mult, dar macar am reusit. ![]() ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
sorin000 |
![]()
|
Pfff, eu cand am implinit 18 ani eram abia a11-a..
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
|
vijelie |
![]()
|
Nu conteaza. Zi, te-a perchezitionat frun procuror zilele astea ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Honorius |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 8 Jul 2013, 21:37) ![]() Suma respectelor, Alydor Esti sigur ca ai facut 12 clase in 18 ani? Daca da, felicitari pentru ca ai inceput scoala la varsta la care altii doar umpleau scutecele, mancau si dormeau! Eu credeam ca ai facut 12 clase pana la 18 ani. |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(corbex @ 8 Jul 2013, 12:09) Subiectele sint la nivelul notei 4 de odinioara. La romana trebuie sa ai mai putin de trei greseli grave pe fraza. La mate, sa pui corect virgula dupa trei si sa pui puncte-puncte dupa virgula. Limbi straine se prusupune ca stiu toti. In conditiile astea ai 9. Hai sa vad un subiect de M1 rezolvat de matale. Macar asa, la nivelul 4. Nu pretind ca ar fi nu stiu ce sf-uri si cerinte prea grele pentru intelectul generatiei de astazi, dar nu poti exagera asa de grosolan nici in directia cealalta. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
yhattori |
![]()
|
QUOTE(Honorius @ 8 Jul 2013, 20:13) Ce faci, mah? ![]() Daca te ajuta sa dormi mai usor eu zic aici sa vada tot forumul ca esti mai destept decat mine, ba chiar esti mult mai destept, cult, inteligent decat orice persoana pe care am cunoscut-o in viata reala sau in mediul virtual! Somn usor! exagerezi, eu doar imi bateam mentula de tine. |
--------------------
*
*
*
|
|
vijelie |
![]()
|
Fata de 2012, ponderea promovatilor in intervalul de note 6-7 s-a dublat iar cea in 9-10 s-a injumatatit.
Multi da' prosti, mariile voastre. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:50 |