Bacalaureat 2010
![]() ![]() ![]() |
Bacalaureat 2010
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
si subiectele au fost mult mai usoare. Deci fata de ce subiecte am avut la bac si nu sunt chiar asa batran astea sunt un fel de joaca de copil. Stiu pe cineva care a luat 2 la romana si 8 la matematica. Cum mama masii sa ai 2 la romana? cat de dobitoc sa fii? Si cum dracu sa ai 8 la matematica daca esti practic analfabet(vezi 2 de la romana). Si zice ca nu a copiat la matematica.
Din ce am inteles pana acum a fost ordin politic "sa dea subiecte usoare la copii sa scrie si mana lor ceva". Mergand pe ideea asta eu zic ca avem un viitor stralucit. |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Ilfov e printre cei de ,,soi" se vede si p'acilea !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(Honorius @ 8 Jul 2013, 21:43) Esti sigur ca ai facut 12 clase in 18 ani? Daca da, felicitari pentru ca ai inceput scoala la varsta la care altii doar umpleau scutecele, mancau si dormeau! Eu credeam ca ai facut 12 clase pana la 18 ani. Mai citeste inca o data ce am scris... poate intelegi... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tinerii care au terminat o formă de învățământ și nu au un loc de muncă pot obține, pentru șase luni, o indemnizație de șomaj de 250 de lei, aceasta putând fi acordată și absolvenților de liceu care nu au promovat examentul de bacalaureat, a declarat, marți, ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu i-as fi pus pe aia de-au picat bacu' sa dea statului 250 de lei vreme de 6 luni.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt cazuri sociale, iti dai seama ca daca aveau macar juma din suma faceau ei cumva si... ma-ntelegi...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
l@u |
![]()
|
poate is io cam extremist, dar eu i-as pune pe aia de nu iau un examen sa plateasca scolarizarea pana in acel moment
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vijelie |
![]()
|
Pentru cine a luat intre 5 si 6 nu ar fi cinstit, scoala o treci si cu 5 pe linie, bacu nu.
O statistica pe intervale de note pt picati comparata cu notele in ultimii 4 ani ar fi utila. E clar ca unde mai multi elevi, picati la bac cu 2 si 3, au primit note de trecere (poate si mai mari), a fost baiaram la ore. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
l@u |
![]()
|
prin examen rog a nu se intelege Oxford !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
Urmariti maine pe porcteve ,,Romania te iubesc" io zic ca merita sa pierdeti timpul mai ales daca aveti juniori !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Despre ce o sa fie vorba?
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
copii si educatia de la noi vs educatie !
app. uk primeste copii si pentru studiul liceului ! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Te riști?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dau burse? M-as inscrie la 1-4. P-alea le trec sigur.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Bagi mâna-n foc?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Îi trebuie musai pentru doctorat.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Poi atunci ce-i cu linku' ăla?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
Contează?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
faceam trafic
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
cu mașini din UK, știm.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
aduc pe comanda,detalii pe pm !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
Trimiți în țară, plata ramburs?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:28 |