Bacalaureat 2010
![]() ![]() ![]() |
Bacalaureat 2010
MyKe89 |
![]()
|
||
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare: de ce PLM exista locuri rezervate (de catre minister) in licee ptr tigani ?
![]() Ex: Vazusem ieri un reportaj la Sf Sava unde ultimul intrat era cu media 9.91 sau ceva de genul , insa tiganul a intrat acolo cu 9.01. De ce PLM nu poate ala sa invete la fel ca romanii si trebuie sa i se dea loc "rezervat"? Asta nu mai e discriminare? Sau se considera discriminare doar cand sunt afectate ciorile si nu invers. PS: Il intreaba reporterita pe un cioroi d-asta de intrase pe loc rezervat: "Ce vrei sa te faci in viitor?" Cioara zice : "Om de afaceri. Sa vand masini ca tata." ![]() In concluzie: mwe la tigani si mwe lu base! ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
contează?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Decat eram curios! Si usor nedumerit.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
A devenit laitmotiv, tot a doua expresie pe forum e asta. Mă rog, uneori personajul diferă, dar gestul reflex s-a fixat bine.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
UE Ponta!
8 Jul 2014, 09:07: UE Ponta! This post has been edited by corbex: 8 Jul 2014, 08:07 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(corbex @ 7 Jul 2014, 13:50) Procentul de promovabilitate e caculat admisi/inscrisi. Corect ar fi admisi/absolventi, ca sa fie luate in calcul si loazele care s-au simtit suficient de nepregatite ca sa nu se mai inscrie. QUOTE(gabize @ 7 Jul 2014, 14:12) Asa o fi, dar pentru a face o comparatie cu anii precedenti, mai corect ar fi sa se faca promovabilitate admisi/absolventi. Ca, de exemplu, anul asta se pare ca desi procentul de promovabilitate e mai mare, dar cei care au luat bac-ul sunt mai putini, intrucat cei mai putin pregatiti nici nu au mai incercat, stiind ca nu prea se mai poate copia. |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu contează!
Brăila tot prima e. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
nu ar fi demn de luat in calcul si cati nu au intrat in bac din motive de corijente, repetentie?
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
Singura absolventă de liceu tehnologic din țară cu 10 la Bac
Toata admiratia mea. |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Despre organizarea celei de-a treia sesiune de bacalaureat, Pricopie a explicat:
"Se vorbește mult despre Bacalaureat și despre intenția acestei OUG de a veni în sprijinul celor care nu trec acest examen de maturitate. Nimeni, însă, din fosta guvernare nu s-a gandit ce se va întampla cu sutele de mii de absolvenți de liceu care nu trec examenul de Bacalaureat (între 2010 și 2013 nu au promovat examenul de Bacalaureat 209.000 elevi). Ce se întâmplă cu ei? Ce opțiuni au ei și ce face statul pentru a le oferi o alternativă? Îi lăsăm să devină o problemă socială doar pentru că n-au reușit să treacă un examen? Aici ne deosebim fundamental! Actualul Guvern are o abordare inclusivă, prin care vrea să ofere o șansă fiecărui elev. Sigur, asta nu înseamnă că nu trebuie să aplicăm politici diferențiate în funcție de performanțe: cei merituoși trebuie promovați, trebuie recompensați - iar ultimii ani chiar au însemnat eforturi în plus pentru toți cei care au obținut rezultate foarte bune -, iar cei care eșuează la acest examen nu trebuie abandonați", a mai arătat ministrul Pricopie. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(ady77 @ 8 Jul 2014, 09:15) Ca, de exemplu, anul asta se pare ca desi procentul de promovabilitate e mai mare, dar cei care au luat bac-ul sunt mai putini, intrucat cei mai putin pregatiti nici nu au mai incercat, stiind ca nu prea se mai poate copia. QUOTE Potrivit Ministerului Educației Naționale, la prima sesiune a examenului de bacalaureat din acest an, desfășurată în intervalul 10 iunie – 4 iulie, numărul elevilor înscriși la examen a fost de 161.682, înregistrând o scădere față de 187.898, în 2013 – atunci când, potrivit statisticilor MEN, s-a înregistrat cel mai mic număr de elevi absolvenți de clasa a XII-a care s-au înscris pe liste pentru susținerea examenului de bacalaureat din ultimii nouă ani. Din totalul celor 161.682 de candidați, mai informează reprezentanții MEN, 129.841 au fost absolvenți ai promoției 2013 – 2014, în vreme ce 31.864 au fost absolvenți din promoțiile anterioare. Potrivit statisticilor disponibile la nivel național, la prima sesiune a examenului de bacalaureat din acest an s-au prezentat 150.682 absolvenți, 11 000 absenti, iar alți 273 fiind eliminați pentru fraude sau tentative de fraudare. Cam juma' din numarul absolventilor de anul asta s-au înscris la BAC. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 8 Jul 2014, 11:39) Îi lăsăm să devină o problemă socială doar pentru că n-au reușit să treacă un examen? Aici ne deosebim fundamental! Actualul Guvern are o abordare inclusivă, prin care vrea să ofere o șansă fiecărui elev. Cum sa-i lasam, bre, sa devina o problema sociala? Se poate asa ceva?!... ![]() Nu! Ii ajutam. Ii inmatriculam in Universitati in diverse forme de studii. Si pentru ca ele nu exista, dam voie universitatilor sa isi faca scoli post-liceale, colegii unde sa fie admisi cei fara bac si alte asemenea modalitati de sprijin si ajutor social. Si astea doar ca sa creasca si mai mult calitatea invatamantului nostru superior! ![]() PS astfel se mai rezolva inca o problema sociala: ce facem cu universitatile private, azi (cele mai multe) in faliment tehnic! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Bani de niversitati fara bac au, ca astea nu-s gratis. Atunci care-i problema sociala? Imediat ce capeti certificat de analfabet esti indreptatit sa ceri societastii sa te tina in circa? Fiindca esti o putoare nenorocita, care n-a vrut sa silabiseasca nimic timp de 12 ani? Da' sa se foote si sa umble pe feisbuci a putut invata?
8 Jul 2014, 12:07: Galuse tata, esti o catastrofa perversa, plina de rea vointa si cu o un caracter profund necinstit. Probabil esti si ieftin. Asa oameni n-as baga cu ziua nici sa-mi curete privata din fundul curtii. This post has been edited by corbex: 8 Jul 2014, 11:07 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Asta e interpretarea basisto-fascista de labeunutv.
Sau mai bine zis la atat ii duce capul pe aia de acolo. Ideea e sa le oferi ceva, posibilitatea de a face o meserie daca nu pot urma o facultate. Eu pot accepta ideea ca un electrician, instalator, zugrav, sofer, vanzator, etc poate munci si fara a avea o diploma de bac. Daca va considera necesar in viitor sa obtina una, treaba lui. Dar pina atunci trebuie sa munceasca undeva, sa se intretina pe el si familia, daca are. Asa, ii lasi in voia sortii, eventual sa munceasca la negru, ca nu pot fi angajati fara hartia de bac.E bine, se scolesc de mici in evaziune fiscala, nu-i asa ? Cap avem, minte ce ne mai trebuie !!! p.s. nu mai amintesc de sentimentul de excludere sociala, lucrurile astea lasa urme adanci in personalitatea unora... sa amintesc de hitler? de marylin manson ? de anders breivik ? 8 Jul 2014, 11:18: QUOTE(corbex @ 8 Jul 2014, 11:05) Galuse tata, esti o catastrofa perversa, plina de rea vointa si cu o un caracter profund necinstit. Probabil esti si ieftin. Asa oameni n-as baga cu ziua nici sa-mi curete privata din fundul curtii. Am impresia ca ne vei vaduvi de prezenta ta pe forum o perioada. Facusem eforturi sa te suportam si sa te bagam in seama. Pacat. This post has been edited by vercingetorix: 8 Jul 2014, 11:18 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
Cine poola calului ii opreste sa se duca la cursuri de calificare, la scoli profesionale? Tot asa, fara diploma. Considera ca au pierdut 4 ani degeaba, si chiar iau pierdut, si o iau de la capat cu profesionala, daca ii excita munca si le e scirba de ajutorul social, au mindria sa-si puna singuri pe masa piinea si slana. Dar trebuie sa nu scada vebniturile universitatileor particulare, carora scroafa aia care a fost ministru invatamintului si de la care pleaca situatia cu care ne confruntam azi, le-a facut lobby permanent si agresiv. Ne poti spune tu, Galuse, citi bani a luat Ponta ca sa promoveze cacanaria asta?
This post has been edited by corbex: 8 Jul 2014, 11:23 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 8 Jul 2014, 12:13) Ideea e sa le oferi ceva, posibilitatea de a face o meserie daca nu pot urma o facultate. Eu pot accepta ideea ca un electrician, instalator, zugrav, sofer, vanzator, etc poate munci si fara a avea o diploma de bac. Da, bre, cu asta sunt si eu perfect de acord. Dar nu-ti bate joc de universitati si nu baga dobitocii astia in universitati, pe poarta din dos! Ca de fapt OUG guvernului Ponta asta face! Permite intrarea lor in universitati! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
ALOOOOOOOOOOOOOO, unde scrie ca nu poate munci fara diploma de bac?????
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
corbex |
![]()
|
O sa se ajunga sa fie o rusine sa spui ca ai facut o facultate. Te autodefinesti astfel drept timpit profitor de sistemul politico-social.
<span class='edit'>8 Jul 2014, 12:27:</span> Nu poate munci, lopata pute. La fel sapa. La fel matura. Numa' pixu-i onorabil. Si profesia de inginer de vinzari. Eventual anterioare. This post has been edited by corbex: 8 Jul 2014, 11:28 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(kato @ 8 Jul 2014, 12:26) ![]() Adevărul e că majoritatea celor care și-au băgat Nu știți cui plângeți de milă. *Printre cei ce i-am amintit mai sus, mai sunt și o parte (destul de mică) de copii care din motive de cu totul altă natură nu pot învăța. N-am treabă cu această categorie. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 8 Jul 2014, 12:33) Ba da, Gabi. Stiu foarte bine ce si cum. Problema este ca de vreo doi ani baietii de la Universitatile private sunt in buda rau de tot, ca nu se mai duce nici naiba la ei, cata vreme numarul de absolventi cu bacalaureat este de vreo 2-3 ani atat de mic incat nici macar universitatile de stat nu-si mai ocupa locurile. In Iasi, pana in 2010 erau 5-6 univesritati private, plus filiale ale lui Spirache si, parca Cantemir. In 2012-2013 ramasesera trei, iar anul asta a ramas vie doar una. Am prieteni si cunoscuti care mai fac ore pe la astia care, teoretic, au supravietuit si-mi spun ca fac treaba asta de-amorul artei, ca de platit... 100-200 de lei / luna, cand ar trebui sa primeasca 800-1000, ca fac cateva ore pe saptamana. Mai grav este ca profesorii angajati cu cartea de munca la stia nu si-au luat inca in nici o luna din 2014 salariul intreg si lucrul asta continua cam de prin vara lui 2013. Noroc ca ii mai baga unul-altul in cate un proiect ori alta chestie de unde mai iau si ei un ban. Dar asta nu institutional, ci pe criterii de prietenie si de relatii personale. Daca mai tineti minte, anul trecut ori acum doi ani madam Kati Andronescu venise cu ideea inscrierii in universitati (fara a fi inmatriculati ca studenti) absolventii de liceu fara diploma de bac, urmand ca intr-un orizont de unu-doi ani sa fie "ajutati" sa ia bacul si, dupa aceea, sa fie efectiv inmatriculati ca studenti. Ei bine, magaria asta (in maniera organizata - dand posibilitatea ca universitatile sa organizeze / infiinteze colegii si scoli post-liceale) o face posibila noua modificare a legii educatiei, data de Poanta al vostru ca OUG si pe care Ciorbea, evident, nu vrea sa o conteste la CC, el fiind singurul care poate face asta! This post has been edited by dacis: 8 Jul 2014, 11:59 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
Eu mă refeream la cei ce plâng de mila absolvenților de liceu care nu s-au înscris sau n-au luat bacalaureatul.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 8 Jul 2014, 13:15) Eu mă refeream la cei ce plâng de mila absolvenților de liceu care nu s-au înscris sau n-au luat bacalaureatul. Si io tot la ei! Ca asa s-a si procedat: mai intai au plans de mila lor, apoi au zis, hai, bre, sa-i ajutam, ca-s baieti buni, sunt tinerii nostri, sunt viitorul roz la Romaniei... Si harsti o OUG! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by dacis: 8 Jul 2014, 12:20 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 8 Jul 2014, 10:39) Ce se întâmplă cu ei? Ce opțiuni au ei și ce face statul pentru a le oferi o alternativă? Îi lăsăm să devină o problemă socială doar pentru că n-au reușit să treacă un examen? QUOTE(vercingetorix @ 8 Jul 2014, 11:13) Asa, ii lasi in voia sortii, eventual sa munceasca la negru, ca nu pot fi angajati fara hartia de bac.E bine, se scolesc de mici in evaziune fiscala, nu-i asa ? Cap avem, minte ce ne mai trebuie !!! Lamentari de-astea din grupul "am o loaza, nu mai scap de ea in veci" nu sunt interesante. Nu suntem destul de departe de a premia prostia, sper ca nu mai apar multi care sa ceara sa trecem si de limita asta. Prostovanii astia pe care-i plangi (nu doar tu) It tot aceleasi semite de idioti care preferau sa-si bata joc de cate-o profesoara prin clasa si sa posteze dupa aia filmuletul pe youtube/facebook, whatever. Si culmea, tot parintii lor, aia care nu le-au indreptat spatele cu cureaua de distributie cand trebuia (cum sa dau in copil, vaidoamnepuiumeu) is acuma aia care se dau cu miloaga ca de ce copii lor sa nu manance si gura lor ceva. De ani buni ne plangem ca sunt prea multi asistati social. Vreau sa vad cum s-or intretine unii pe altii in cativa ani. QUOTE(vercingetorix @ 8 Jul 2014, 11:13) Dupa cum te comporti pe forum, tind sa cred ca asta e in primul rand o autocaracterizare, nu? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Lasand la o parte viitorul natiunii (baietii la pacanele si fetele dansatoare la bara) sa nu uitam ca acesti copii, unii dintre ei, au 18 ani impliniti.
Deci cu drept de vot. Si acestia au parinti si bunici, tot cu drept de vot. Ca asa sunt astia de stanga, au mama si tata. Aia de dreapta au aparut din apa marii. Sau s-au divizat prin sciziparitate, ca la bacterii si protozoare. Vivi presidente ! @bucatzel, nu generaliza. unii poate sunt loaze. altii nu vor sa invete. altii nu au avut conditii sa mearga mai departe din cauza ca guvernarea de dreapta a bagat in somaj multa lume. Solutii, solutii aveti ? Ca de dat cu biciul e simplu, nu trebuie multa carte. This post has been edited by vercingetorix: 8 Jul 2014, 12:47 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
kato |
![]()
|
deci conteaza sa aducem voturi chiar daca inseamna sa decadem si mai tare! sictir bai, fugi pe softpedia cu tot cu aflocis si sa nu mai dai pe aici, chiar suntem scarbiti de voi!
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 8 Jul 2014, 12:13) Asta-i o minciuna cat casa, jenanta chiar. La angajarea pe un post de nivel de studii medii (liceale - 12 clase) este suficienta adeverinta de absolvire a 12 clase, plus certificatul de calificare profesionala. Diploma de bacalaureat nici nu ia, nici nu da nici un drept in plus absolventului de liceu, in afara de acela de se inscrie la o Facultate! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:25 |