Bacalaureat 2010
![]() ![]() ![]() |
Bacalaureat 2010
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(maho @ 8 Jul 2014, 15:39) N-am citi OG-ul infierat (si nici nu-s interesat); banuiesc ca incearca sa apropie cererea de oferta ? (asta daca te intereseaza si opinia mea). Intr-adevar, asta era. Cererea de necalificati a sarit in aer. Nu era bobor destul. Se stie ca analfabetii sint cei mai apti sa faca munci care presupun cunoasterea macar a legii lui ohm. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 8 Jul 2014, 14:29) Io tot incerc sa-ti spun, da' vad ca nu te duce bibilica sa intelegi. Nu-s de dreapta. nici de stanga. Nici de centru. Nici extreme, nici portar. Apolitic, daca reusesti sa intelegi termenul, si ca poate exista si asa ceva. Ma indoiesc insa ca vei reusi, vezi ce ziceam mai sus referitor la capacitatea ta de a intelege ceva din afara contextului micropolitic de care tot urli. Ce ma deranjeaza insa, e crasa lipsa de bun simt cu care mi se pare ca te lauzi. Sincer, ma doare fix undeva daca-mi raspunzi la intrebare. Io oricum deja te consider un alt inutil care nu-i in stare sa faca mai mult cu viata lui decat sa-si behaie pe forumuri frustrarile lui politice. Daca macar rapsundeai la intrebare, as fi putut crede ca no, omu' o incercat, si pur si simplu nu i-a iesit. Nu pare a fi cazul... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si eu tot din fotbal am provenit. Am jucat in generala. Fiindca n-am fost rege, m-au pus sa dau examen de admitere. Cu 7 pe loc.
This post has been edited by corbex: 8 Jul 2014, 15:24 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(corbex @ 8 Jul 2014, 16:14) Cererea de necalificati a sarit in aer. Ma gandeam ca se apropie cererea de diplome (de orice fel) din partea odraslelor si parintilor, de oferta emitentilor de hartii, care, la randul lor, au si ei nevoie de banii respectivilor (apropo, liceu privat ?! alta mostra de cerere/oferta ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
asa, si? problema nu este lipsa cererii. problema este ca daca da diploma de bac la tot analfabetul nu va mai insemna nimic...
This post has been edited by kato: 8 Jul 2014, 16:39 |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Concurența e încă ridicată.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Apropo de cerere si oferta.
QUOTE Fiul Gabrielei Firea a absolvit cursurile școlii The Mark Twain International School din Voluntari. Ca tot ziceam de licee private. |
--------------------
Dacia
1310
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Sunt curios ce scoruri au la liceul ala, pentru un an de scolarizare.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
maho |
![]()
|
La scoru' lu tanti firea, nu mai conteaza.
|
--------------------
Dacia
1310
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Acu' nu stiu ce poama de baiat are, da' macar sa fii investit banii intr-o scoala de calitate. De unde ori ar fi invatat (si implicit promovat examenul de bacalaureat) ori ar fi zburat la grup scolar de arte si meserii.
This post has been edited by AR-18-MOS: 8 Jul 2014, 20:23 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
maho |
![]()
|
Cred ca in cazul asta (Firea) educatia deficitara a fost din familie, la scoala nu ma pronunt.
|
--------------------
Dacia
1310
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Ma uit de 5-6 minute la Irealitatea si sunt siderat. Este invitata Kati Andronescu si cica modificarile astea nesimtite nici macar nu le-a stiut. Iar Rares Bogdan zice ca atunci raspunderea e a lui Ponta, iar Kati replica: nu dati vina pe dnul Ponta, ca el saracul nu stie si nici nu controleaza toate. Sh-atunci cine-i de vina? Raspuns: ministerul.
Poate ca as fi crezut-o daca n-as fi stiut ca adevaru-i cu totul si cu totul altul. Mai precis, daca n-as fi stiut, adicatelea, ca saptamanile trecute (2-3 in urma) saracul Remus Pricopie (altfel baiat bun, moldovean muntean de-al nostru!) a fost cateva zile pe la Iesi si s-a plans intr-un cadru mai intim ca Ponta, cu Dumitreasca (agramata aia care era sa devina ministreasa la Educatie) si Androneasca fac presiuni imense asupra lui pentru a modifica legea invatamantului, mai ales la partea privitoare la invatamantul superior. Adica admiterea, organizarea, clasificarea universitatilor, acordarea titlurilor stiintifice (de doctor, mai ales) si a gradelor universitare etc.etc.. Si se plangea saracul ca i s-a zis ca daca are ceva de obiectat, poate sa-si dea linistit demisia. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
bre nea dacis, uite ca sunt baiat bun si te tratez cu tot respectul! sa-ti bagi fumigenile astea aflate pe surse *numa pentru urechile lu' matale* in fund! cu ce ne incalzeste ca ala e baiet bun? ori cu ce ne ajuta sa stim ca altu e baiet rau??? ai probe la ce spui? nuuuuuuuuuuuuu............ fa un bine forumului, apuca cu dreapta pe galus, cu stanga pe aflocis si pa!
p.s. nu am scris la revedere! |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Lasa-l ma! Ce ai cu el, ca e funny!
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
bre, recunosc cu mana pe inima ca preferam pe vije......... aal mai scapa si niste chestii interesante, mai ales cand se apuca sa foreze prin postari vechi
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma... Io acu' m-am prins: galu' face lobby pentru handicapatii astia cu legea pwlii din cauza ca o sa ramana Dom'Profesor fara studenti
![]() Acu' pe bune, desi (una) sunt in concediu si (doua) am vazut ce fel e individu' si mi-am zis sa nu ma cobor la nivelu' lui, nu poci ma nene sa mai suport: galule, ia ma un traforaj si taie-ti venele ma. Si apoi impusca-te cu un pistol de batut cuie si spanzura-te cu cordonu' de la halatu' de baie de la etaju' 10. Asa imbecilitati rar m-a fost dat sa citesc, SBP! Mai are putin si ii schimba avataru' cu Free Dom'Profesor/Votati PSD. Du-te ma nene pe forumu' de la jurnalu' national, pe blogu' lu nastase sau pe al lui dom'profesor si boraste-ti tampeniile. Ii dezgusti chiar si pe cei mai anti-base, pe bune! Auzi ma? Tu esti ca aia de pe vremuri: il prindeau pe unu' ca doarme la munca, da' nu-i faceau nimic. Pai de ce? Pai are 5 copchii acasa, saracu'. Atat a stiut ala sa faca toata viata: sa-si fwta si sa-si bata muierea. Pen' a stia ca sunt gugustiuci ca galu' care gandec asa si vor avea grija de el. Gata! M-am racorit. Am uitat: da-si si foc in timp ce cazi de la etaju' 10. 8 Jul 2014, 23:29: QUOTE(ady77 @ 8 Jul 2014, 22:54) Ia-l acasa ma moldovene. This post has been edited by kum: 8 Jul 2014, 23:29 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Oops... Is bou. Credeam ca zici despre galu' ca e funny
![]() Retrag! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(kum @ 8 Jul 2014, 23:28) Ma... Io acu' m-am prins: galu' face lobby pentru handicapatii astia cu legea pwlii din cauza ca o sa ramana Dom'Profesor fara studenti ![]() Acu' pe bune, desi (una) sunt in concediu si (doua) am vazut ce fel e individu' si mi-am zis sa nu ma cobor la nivelu' lui, nu poci ma nene sa mai suport: galule, ia ma un traforaj si taie-ti venele ma. Si apoi impusca-te cu un pistol de batut cuie si spanzura-te cu cordonu' de la halatu' de baie de la etaju' 10. Asa imbecilitati rar m-a fost dat sa citesc, SBP! Mai are putin si ii schimba avataru' cu Free Dom'Profesor/Votati PSD. Du-te ma nene pe forumu' de la jurnalu' national, pe blogu' lu nastase sau pe al lui dom'profesor si boraste-ti tampeniile. Ii dezgusti chiar si pe cei mai anti-base, pe bune! Auzi ma? Tu esti ca aia de pe vremuri: il prindeau pe unu' ca doarme la munca, da' nu-i faceau nimic. Pai de ce? Pai are 5 copchii acasa, saracu'. Atat a stiut ala sa faca toata viata: sa-si fwta si sa-si bata muierea. Pen' a stia ca sunt gugustiuci ca galu' care gandec asa si vor avea grija de el. Gata! M-am racorit. Am uitat: da-si si foc in timp ce cazi de la etaju' 10. <span class='edit'>8 Jul 2014, 23:29:</span> Ia-l acasa ma moldovene. Ma bucur ca nu avem nimic in comun si sper ca pe viitor sa ramanem tot asa. Daca ai citi cu atentie ce am scris, ai descoperi ca eu am cerut SOLUTII. Ce faci cu 200.000 de tineri intre 18-22 de ani ce stau someri ? Daca ai un raspuns coerent, as fi curios sa stiu. Desi impresia mea e ca unii pledeaza pentru redeschiderea cuptoarelor de la Auschwitz-Birkenau, atata ura au acumulat in ei. Nu va inteleg, pe bune. Cat despre ce ai scris mai sus o sa-i cer parerea adminului, poate asa trebuie sa ne exprimam pe aici si eu nu stiam. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
corbex |
![]()
|
Tu ai cerut un kkt. Confunzi activul cafenelei cu activul PSD. Decit cei din urma sint handi mentales.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
Eu sunt curios cum o sa ceara parerea adminului.
This post has been edited by ady77: 9 Jul 2014, 06:46 |
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Avea Esca o vorbă, legată de cască... Merge de minune și pe topicu' ista.
![]() ![]() This post has been edited by gabize: 9 Jul 2014, 07:02 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 9 Jul 2014, 06:46) Folosind butonul de report. Am vorbit cu adminul, mi-a zis sa-i dau drakului pe basistii cu basul bulbucat si sa nu-i bag in seama. E disperare, jupanul isi termina mandatul, nutzi isi stange posetele, evezeaua e in insolventa declarata, miroase a lichidare. Deci, se pare ca am liber la incondeiat. Eu, ca un bun crestin, ii voi veghea calm cum se vor zvarcoli in chinuri. E buna si agonia la ceva. Ca sa-i scandalizez maxim, propun ca doar cei fara bacalaurat sa poata urma o facultate. La fel si masterul si doctoratele. Cei cu bac pot opta doar pentru munci necalificate sau somaj. ![]() This post has been edited by vercingetorix: 9 Jul 2014, 07:09 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
Daca erau destepti ar fi putut sa-i pensioneze
![]() ![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:37 |