Bacalaureat 2010
![]() ![]() ![]() |
Bacalaureat 2010
4x4 |
![]()
|
||
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|||
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Sau... si una si alta?
![]() Ce naiba de examene se dau acu? Nu de alta, dar pe vremea mea ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
deci ma phut. am stat asera ca idiotu sa recitesc moara cu noroc;
dimineata m-am uitat la top gear (SLAAAAAAAAB). doua chestii n-am citit in liceu: Harap Alb si Maitrey. Dar macar am mai deschis o carte, cam era cazul, si acuma ca-s mai copt, a fost prea tare Moara cu Noroc. ![]() Da, s-a copiat pe rupte. Pacat ca n-aveam caracterizarea lu Harap-Alb. This post has been edited by nalodaniel: 28 Jun 2010, 14:23 |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Adică tu la 18..20 de ani habar n-ai de Harap Alb?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
Scriai si tu de Maical Jexon, ca tot un harap alb era si el...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
4x4 |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 28 Jun 2010, 14:20) Sau... si una si alta? ![]() Ce naiba de examene se dau acu? Nu de alta, dar pe vremea mea ![]() Sunt unice pe țară și acum, a făcut omul o confuzie, destul de mare, una e scrisa de Vasile Alecsandri în perioada pașoptista, Zoe asta care a căzut, și O scrisoare pierduta e scrisa de Caragiale la ceva vreme după, în perioada marilor clasici. Dar pe amândouă femeile le chema cam la fel Zoe sau Zoita, dracu mai stie, am si uitat subiectul ![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu te judec deloc, stai calm, nu-s eu în măsură să judec pe cineva... Doar m-am mirat.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
nalodaniel |
![]()
|
basmele mi se par sincer...infantile. Ultima carte citita a fost Umiliti si obiditi, deci iti dai seama.
|
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Da... a fost Alecsandri la Subiectul I.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
DannyY |
![]()
|
Da' tu ai scris despre Pristanda?
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
nalodaniel |
![]()
|
O fi , nu spun nu; sigur ai dreptate. Si din cat am citit cat copiam, am vazut ca nenea Harap e antierou, nu erou, deci cel mai probabil ma apuc sa-l citesc.
Dar e a dracului de penal: Frate-meu la bac a dat...basmul. Eu la capacitate am dat...basmul. Amu tot de basm dau, da ce dreq? ![]() |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
4x4 |
![]()
|
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
"Bacalaureat"-ul lui Caragiale n-a cazut la nimeni?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(nalodaniel @ 28 Jun 2010, 15:48) O fi , nu spun nu; sigur ai dreptate. Si din cat am citit cat copiam, am vazut ca nenea Harap e antierou, nu erou, deci cel mai probabil ma apuc sa-l citesc. Dar e a dracului de penal: Frate-meu la bac a dat...basmul. Eu la capacitate am dat...basmul. Amu tot de basm dau, da ce dreq? ![]() dar povestile iti plac?? This post has been edited by bygy007: 28 Jun 2010, 16:02 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
QUOTE(kitzsteinhorn91 @ 18 Jun 2010, 21:21) Salutare tuturor. Fiind clasa a 12a si de asemenea stiind ca peste o saptamana urmeaza BAC-ul, am deschis acest topic in speranta ca alti forumisti, de varsta cu mine, vor posta aici. O prima intrebare ! Care si ce a auzit in legatura cu ce ar pica la proba de limba romana ? Astept raspunsurile voastre ! Haideti sa fim uniti si sa ne ajutam sa trecem acest prag ! Orice informatie este binevenita ! ![]() l-ati mai vazut pe aici ? ![]() |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
o fi trecut pragul.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
E "treapta" parca, nu prag.
Iar Harap Alb nu e ala de s-o dus cu gasca dupa el sa-l cafteasca pe Ros' Imparat ca sa i-o rapeasca pe fie-sa si sa faca lucruri necurate cu ea? Daca da, ce naiba v-o mai trebuit copiat?!? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Da ma si albinosu`cu gasca lui de ciudati a tras un chef mortal pe haleala si pileala lu` bastanu ala Rosu si dupa aia a fu...-o si pe fisa
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Da, da.
Na-va improvizatie: Autorul, prin respectiva opera beletristica, trage un semnal de alarma asupra decadentei ce a pus stapanire pe societatea in care-si duce existenta. Flamanzila, exemplul tipic de bulimic cu grad de obezitate 14, alaturi de Setila, un betivan notoriu, cat si Imparatul marinar, impreuna cu preafrumoasa sa fiica Elena, au menirea sa ne sensibilizeze asupra tentatiilor ce riscam sa ne intunece judecata. Harap Alb, un las si jumatate, e cu gandul doar la pista, ca altfel nu se explica chefu' de scandal cu care-si duce la bun sfarsit intentiile. Si asa mai departe. Si ati fi plecat de la eczamen cu fruntea sus, ca l-ati deconspirat pe nemernic, mai mult, ati facut-o fara sa cadeti in ispita copiatului. Ma, da' Pilif? Parca si ala o dat bacu' ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Bine ma, da' parca n-ai sti ca istoria o fost rescrisa de comunisti pentru a-i condamna pe capitalisti.
Harap alb era un biet incarcator-descarcator in magazinul unui negutator arab, care s-o casatorit cu fi-sa si o luat-o de-acasa. Dar porcii astia de comunisti au decis sa faca din el un erou popular, si asa a iesit povestea asta dezlanata fara cap si coada. P.S. Calul nazdravan era o amarata de reclama la ceea ce urma sa devina bicicleta Pegas. Si acu' lasand prostiile. Acu cateva pagini se discuta in maret contradictoriu despre fondul de protocol si alte minuni. Noi toti am uitat un mic lucru... Bac-ul nu dureaza o singura zi. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Falsh. Banelu era de la jermanica.Calu` ala era de pe capota de la ferariu` ciordit.Comunistii au ratat povestea asta ca nu lasau ei pe borfasu` ala si gasca aia de bagabonti sa influenteze negativ tineretu Patriei.
Io asa am priceput morala basmului: cica tre sa te duci cu o masina bengoasa sa dea pitipoanca pe spate ii spargi frigideru la socru ii umpli casa cu gasca de drogati ii iei jumate din casa si din bani si te pui cu cenzurat pe fisa. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
nalodaniel |
![]()
|
QUOTE(Muttley @ 28 Jun 2010, 17:08) Autorul, prin respectiva opera beletristica, trage un semnal de alarma asupra decadentei ce a pus stapanire pe societatea in care-si duce existenta. Flamanzila, exemplul tipic de bulimic cu grad de obezitate 14, alaturi de Setila, un betivan notoriu, cat si Imparatul marinar, impreuna cu preafrumoasa sa fiica Elena, au menirea sa ne sensibilizeze asupra tentatiilor ce riscam sa ne intunece judecata. Harap Alb, un las si jumatate, e cu gandul doar la pista, ca altfel nu se explica chefu' de scandal cu care-si duce la bun sfarsit intentiile. Si asa mai departe. Si ati fi plecat de la eczamen cu fruntea sus, ca l-ati deconspirat pe nemernic, mai mult, ati facut-o fara sa cadeti in ispita copiatului. Nene, nu stiu ce-ai fumat, dar vreau si eu ![]() |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Harap Alp ala e genu de fraier de-i fura fomeia apartamentul cumparat pe vremea comunistilor.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
slider2 |
![]()
|
@grecule nu esti sanatos!! sa cad de pe scaun nu alta...
![]() ![]() This post has been edited by slider2: 28 Jun 2010, 19:04 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Mai merită să vă prezentați la celelalte probe?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:43 |